Inspired, Cum să creezi produse tehnice pe care clienții le iubesc, ediția a 2-a
Cărți de finanțe

Inspired, Cum să creezi produse tehnice pe care clienții le iubesc, ediția a 2-aCodul: 40801555

Învață să proiectezi, să construiești și să scalezi produse pe care consumatorii nu se mai satură să le aibă.

Vezi descrierea completă

Învață să proiectezi, să construiești și să scalezi produse pe care consumatorii nu se mai satură să le aibă.

Vezi descrierea completă
  • Autor: Marty Cagan
  • Editor: Wiley
  • Μορφή: Copertă tare
  • Έτος έκδοσης: 2018
  • Αριθμός σελίδων: 368
  • Κωδικός ISBN-13: 9781119387503
  • Διαστάσεις: 16.5×23.4
30,81
Livrarevin, 27 sep - joi, 03 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 30,81 €

Descriere

Învață să proiectezi, să construiești și să scalezi produse pe care consumatorii nu se mai satură să le aibă.

Cum reușesc cele mai de succes companii tech din ziua de azi, precum Amazon, Google, Facebook, Netflix și Tesla, să proiecteze, să dezvolte și să lanseze produse care au câștigat iubirea a miliarde de oameni din întreaga lume? Poate surprinzător, ei o fac într-un mod foarte diferit față de majoritatea companiilor tech. În INSPIRED, liderul de opinie în managementul produselor tech, Marty Cagan, oferă cititorilor săi o clasă magistrală despre cum să structurezi și să înzestrezi o organizație de produse vibrantă și de succes, și cum să descoperi și să livrezi produse tech pe care clienții tăi le vor iubi și care vor funcționa pentru afacerea ta.


Cu secțiuni despre cum să aduni oamenii și abilitățile potrivite, cum să descoperi produsul potrivit, cum să abordezi un proces eficient dar ușor, și cum să creezi o cultură puternică a produsului, cititorii pot folosi informațiile pe care le învață și să le aplice imediat în propriile organizații, îmbunătățind semnificativ eforturile lor în ceea ce privește produsele.


Fie că ești o startup la început de drum care încearcă să atingă potrivirea între produs și piață, fie că ești o companie în creștere care încearcă să scaleze organizația de produse, fie că ești o companie mare și bine stabilită care încearcă să-și recapete capacitatea de a livra constant valoare nouă pentru clienți, INSPIRED te va duce pe tine și pe organizația ta de produse la un nou nivel de implicare a clienților, inovație constantă și succes în afaceri.


Plină de poveștile personale ale autorului și de profiluri ale unora dintre cei mai de succes manageri de produs și companii tech, printre care Adobe, Apple, BBC, Google, Microsoft și Netflix, INSPIRED îți va arăta cum să amplifici eforturile tale în ceea ce privește produsele, creând produse tech pe care clienții tăi le vor iubi.

Specificații

Tip
Administrație - Management
Limba
Engleză
Subtitlu
Cum să creezi produse tehnice pe care clienții le iubesc, ediția a 2-a
Formular
Copertă tare
Număr de pagini
368
Data de publicare
2018
Dimensiuni
16.5x23.4 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.