FreeOn Детска Чиния За Хранене Bunny от Бамбук Кафяв
Детски тарелки и купички

FreeOn Детска Чиния За Хранене Bunny от Бамбук КафявКод: 40734341

Направете ученето на вашето дете да се храни самостоятелно приятно и лесно за родителите! Това се постига с бамбуковата чиния FreeON, изработена във формата на сладки животни и привлекателна за...

Вижте пълното описание

Направете ученето на вашето дете да се храни самостоятелно приятно и лесно за родителите! Това се постига с бамбуковата чиния FreeON, изработена във формата на сладки животни и привлекателна за детето. Отделенията на чинията позволяват да разделите храната на чинията. Чинията FreeON има подвижна силиконова основа с вакуум, проектирана така, че да се залепва...

Вижте пълното описание
14,99
Бърза доставкавторник, 01 Octoberако го поръчате до 2:00следобед понеделник
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 20+ броя

Доклад за продукта

от 14,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Детска Чиния За Хранене Bunny от Бамбук Кафяв 46415

    Продукти на магазина
    14,99 €

  2. Детска Чиния За Хранене Bunny от Бамбук Кафяв 46415

    Продукти на магазина
    14,99 €

Описание

Направете ученето на вашето дете да се храни самостоятелно приятно и лесно за родителите! Това се постига с бамбуковата чиния FreeON, изработена във формата на сладки животни и привлекателна за детето. Отделенията на чинията позволяват да разделите храната на чинията. Чинията FreeON има подвижна силиконова основа с вакуум, проектирана така, че да се залепва здраво за всяка равна повърхност под нея. По този начин чинията не може да се плъзга по повърхността на масата. 

Чинията е абсолютно безопасна за употреба, тъй като е изработена от 100% бамбук, покрит с нетоксичен лак и без BPA, PVC, фталати и меламин. Подходяща е за употреба от 6 месеца нагоре.

Производител

FreeOn

Спецификации

Номер на продукта
46415

Спецификации

Вид
Плоча
Материал
Бамбук
Бройки
1 бр
Цвят
Кафяв

Допълнителни характеристики

с антиплъзгащо дъно
Да
С Капак
Не
с разделители
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.