Renegade Game Studios Joc de Masă Circadians: First Light pentru 1-4 Jucători 12+ Ani
Jocuri de societate

Renegade Game Studios Joc de Masă Circadians: First Light pentru 1-4 Jucători 12+ AniCodul: 40732057

Eram la ani-lumină distanță de casa noastră, galaxii departe, când am descoperit pentru prima dată acest corp ceresc antic - o planetă plină de forme de viață interesante și inteligente, oarecum...

Vezi descrierea completă

Eram la ani-lumină distanță de casa noastră, galaxii departe, când am descoperit pentru prima dată acest corp ceresc antic - o planetă plină de forme de viață interesante și inteligente, oarecum asemănătoare cu ale noastre. Unii au construit regate sub suprafața mărilor verzi, în timp ce alții controlau câmpiile și rocile deșertului sterp. Printre ei, am...

Vezi descrierea completă
32,50
Livraremar, 01 oct - joi, 03 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 32,50 €

Descriere

Eram la ani-lumină distanță de casa noastră, galaxii departe, când am descoperit pentru prima dată acest corp ceresc antic - o planetă plină de forme de viață interesante și inteligente, oarecum asemănătoare cu ale noastre. Unii au construit regate sub suprafața mărilor verzi, în timp ce alții controlau câmpiile și rocile deșertului sterp. Printre ei, am găsit oameni de știință, inventatori, fermieri, comercianți și războinici. Deși prezența noastră a fost tulburătoare pentru unii, am avut foarte puține incidente cu localnicii. Cu toate acestea, noi, Circadienii, renumiții exploratori ai Pământului, trebuie să facem tot ce putem pentru a asigura pacea. Trebuie să respectăm această lume și gazdele sale. Conducătorii de la Moontide au transmis ordine de sus. Trebuie să începem negocierile cu cele trei triburi, sperând să le câștigăm favoarea, împreună cu propria noastră siguranță pe planetă. De asemenea, trebuie să colectăm mostre biologice pentru depozitul de la Moontide. Acesta este un teren nou pentru toți, dar trebuie să fim curajoși și ingenioși. Viitorul Circadienilor depinde de asta.

Scopul jocului Circadians: First Light este de a conduce o echipă de cercetători pe planeta Ryh. Jucătorii trebuie să își gestioneze echipajul (zarurile) pentru a vizita diverse părți ale planetei pentru comerț, agricultură, construcție și cercetare. Jucătorii câștigă puncte pentru negocierea cu localnicii, colectarea de resurse pentru depozit, îmbunătățirea bazei de cercetare, explorarea planetei și colectarea de pietre prețioase. Jocul se desfășoară pe parcursul a opt runde. La sfârșitul ultimei runde, jucătorul cu cele mai multe puncte câștigă.

Specificații

Cod produs
RGS02473

Decorațiuni și accesorii pentru nunți

Tip
de Echipă
Tip
de Fantezie

Detalii produs

de Călătorie
Nu
cu Jucători
1-4
Vârstă
12 +

Grupul de specificații 'Triciclete pentru copii'

Jocuri de cărți
Nu
Limba
Engleză
Durata jocului
90 min
Extensii
Nu
independente de limbă
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.