Tribit MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна
Bluetooth слушалки

Tribit MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаКод: 40646884

Основни характеристики:

  • Време на работа 15 часа
  • Работа с кутия за зареждане 65 часа
  • Активно шумопотискане
  • Bluetooth 5.2
  • Обхват 10м
  • Устойчивост на пот IPX8 сертификация
Вижте пълното описание
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 2 часа и 28 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 3 броя

Доклад за продукта

от 68,64 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Информация за магазина
    64,60 €

  2. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    69,90 €

  3. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Информация за магазина
    71,41 €

  4. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    69,84 €

  5. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Информация за магазина
    64,60 €

  6. 69,90 €

  7. 69,90 €

  8. 111,84 €

  9. 97,33 €

  10. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    75,93 €

  11. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    75,93 €

  12. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Информация за магазина
    68,64 €

  13. 68,64 €

  14. 99,97 €

  15. MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна

    Продукти на магазина
    94,23 €

Описание

Tribit MoveBuds H1 BTH95 са безжични слушалки, предназначени за тези, които искат слушалки с добро качество на звука, дълъг живот на батерията и много функции. Те разполагат с Bluetooth 5.2, IPX8 водоустойчив рейтинг и поддържат активно шумопотискане (ANC). Батерията им издържа до 8 часа с ANC и до 65 часа с кутията за зареждане.

Водоустойчив и устойчив на пот IPX8

IPX8 истинска водоустойчива технология, сертифицирана от SGS. Подобрената нано-водоустойчива и потоустойчива технология предпазва слушалките MoveBuds H1 от корозия. Слушалките MoveBuds H1 могат да се използват нормално на дълбочина до 1 метър (3 фута) за до 30 минути. Насладете се на фитнеса, насладете се на басейна, насладете се на дъжда. MoveBuds H1 отиват там, където отивате и вие.

Удължена батерия с технология RunStretch

MoveBuds H1 ви предлага дълготрайно удовлетворение и гарантира, че вашият саундтрак никога няма да спре преди вас. С една от най-дълготрайните батерии за слушалки в света, когато са напълно заредени, тези слушалки осигуряват 15 часа непрекъснато възпроизвеждане. Включеният калъф за зареждане може да зареди вашите слушалки за допълнителни 50 часа, предоставяйки ви до 65 часа време за възпроизвеждане преди да се наложи да включите и заредите MoveBuds H1.

Супер стабилен дизайн с кука за ухо за спорт

 С хиляди тестове беше разработена слушалка, която удобно, но сигурно обгръща ухото ви. Независимо колко интензивна е вашата тренировка, независимо колко екстремен е вашият спорт, слушалките MoveBuds H1 няма да паднат.

Режим на прозрачност

Най-добрите спортни слушалки сега идват с режим на прозрачност, който ви позволява да носите MoveBuds H1 през целия ден без дискомфорт. Превключете на режим на прозрачност и чуйте света около вас, докато все още носите MoveBuds H1. MoveBuds H1, толкова удобни, че може да забравите, че ги носите.

Антибактериални накрайници за уши за защита на вашето ухо

След продължително слушане с повечето слушалки - пот, ушна кал, вода и мръсотия могат да причинят натрупване на бактерии в ухото. С MoveBuds H1 добавихме специални антибактериални съставки към материала на накрайниците, за да предотвратим растежа на бактерии, оставяйки ви само с потапящ кристално чист звук.

Направете изключително ясен телефонен разговор

Подобрената конфигурация с 4 микрофона CVC 8.0 с технология за намаляване на шума елиминира повече от 90% от фоновия шум в магазини, летища или на пътя. Всеки микрофон работи заедно, за да локализира и подобри гласа на обаждащия се, правейки вашето обаждане по-ясно без външни звуци да пречат. Обажданията са толкова ясни, че е почти като да сте лице в лице.

Tribit Иконичен Истински Звук

Декодирането Qualcomm Apt-X разкрива истински звук, балансирана и висококачествена музика.

Съдържание на пакета

  • Безжични слушалки
  • Безжичен калъф за зареждане
  • Връхчета за уши

Производител

Tribit (Bluetooth слушалки)

Спецификации

Спецификации

Вид
В ухото
Монтаж
Кука за ухо
Bluetooth слушалки
15 часове
Функция със зареждащ калъф
65 часове
Без кабел
Да
Двойно слушалка
Да
Цвят
Черно

Bluetooth Handsfree

Мултипойнт сдвояване
Не
Безжично слушалки
Да
Издръжливост на потта
Да
Активно шумопотискане
Да
Бързо зареждане
Не
Намалено шум от микрофона
Не
Bluetooth слушалка
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • Имам слушалките от повече от година и те са невероятни почти във всяко отношение. Първоначално, за слушалки без ANC, те предлагат много добра изолация, защото седят много удобно в ухото благодарение на ухото, което беше ключов фактор за мен при покупката им, тъй като тапите не пасват в ушите ми, след като опитах доста. Сензорите за допир за различните функции на слушалките работят невероятно добре, особено ако изтеглите приложението на компанията, което предлага повече опции за персонализация, и за мен това е съществено, тъй като имате допълнителни възможности относно еквалайзера на слушалките. В същото време има много добър режим на прозрачност, така че можете да чувате повече, ако не искате изолация; с пасивно шумопотискане, те имат невероятен звук с 13 мм драйвер и хубав бас, точно както според мен, изобщо не разочароват за цената. Животът на батерията не е 15 часа, както е посочено; той е някъде около 10-12, но все пак е повече от достатъчно и едва ли съм видял намаление след година употреба. Те са много издръжливи, както е споменато с IPX8 защита, и казвам това, защото са падали няколко пъти и са били основно тествани в залата. Единственият недостатък е микрофонът, който обикновено, ако сте в много шумна среда, ще трябва да говорите по-силно от нормалното.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Микрофон
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Antou_Antou
    2
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Ги купих точно вчера. 70€ е много и платих тази сума мислейки, че с тези пари ще получа много висококачествен продукт. Затова трябва да споделя моето преживяване, защото не е добро:
    Забележка: Използвал съм слушалки от непозната китайска марка на стойност 6-7€ и безжични слушалки Jbl на стойност 40€ за много години и на базата на тях правя сравнението. (Имам двете поне от 5 години).
    1) С тези слушалки взаимодействате само с докосване (нямат бутони), което ги прави трудни за използване, защото всички функции зависят от това дали докоснете сензора за докосване веднъж, два пъти, непрекъснато и така нататък. Това ги прави изключително трудни и сложни за използване, особено за мен, който след няколко часа все още няма да съм се привикнал към тях.
    (Сравнение: а) моите китайски слушалки имаха само бутон за включване/изключване, който също функционираше като плей/пауза, така че мога да ги отварям и затварям по всяко време и регулирах силата на звука от телефона си, б) моите Jbl слушалки имаха бутон за включване/изключване и бутони за увеличаване и намаляване на силата на звука, което ги правеше много лесни за използване).
    2) Ако са свързани към Bluetooth на телефона, те не се изключват. (Сравнение: И двете чифта слушалки, които имах, имаха бутон за включване/изключване и можехте да ги отворите и затворите по всяко време, без да е необходимо да достъпвате телефона, за да изключите първо Bluetooth). Така че всеки път, когато искате да ги изключите, трябва да вземете телефона в ръцете си, да изключите Bluetooth и след това да изключите слушалките.
    3) Докато една от опциите за докосване, която има, е плей/пауза, на YouTube, работи само функцията за пауза и ако натиснете плей след това, не работи като плей. Никога не съм имал същия проблем с други слушалки, с бутона за плей/пауза, освен да спира, той също би стартирал видеото на YouTube.
    И всички тези негативи само с 1-2 часа тестване на тях. Ако има възможност за редактиране на отзива, ще продължа да го правя, докато ги използвам.
    Може също да се сблъскам с проблем в залата за фитнес или когато мия съдове, защото тъй като работят само с докосване, да имам мокри ръце може да не разпознае моите жестове.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Vasilis7712
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Страхотни слушалки!
    Имам ги от 2 седмици и съм напълно доволен.
    Купих ги, за да ги нося под моторния шлем, тъй като всичко друго, което пробвах, не беше стабилно.
    Много добър звук, бас, сила на звука, живот на батерията.
    Единственото, може би отрицателно нещо, е че може да не са много удобни за употреба, ако ги слагате и сваляте често, тъй като имат кука за ухото.
    За €67, те са може би най-добрите и най-висококачествени слушалки.
    Струват си на 100% от парите си.
    Ще бъдете много доволни

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Apostolos Angelainas
    1
    {positives} от 14 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    След една цяла година използване, батерията се изтощава за 5 до 6 часа употреба, така че обещаните 15 часа използване не са вярни. Също така, трябва да се уверите, че правят добър контакт с кутията за зареждане, вероятно като държите кутията за зареждане отворена, за да проверите дали зареждането продължава нормално, така че да не се окажете, че ги носите, мислейки, че са заредени, когато след 10 минути ви казват, че не са заредени и като проверите виждате, че имате 20% останала батерия, което също не е вярно. Въпреки това, когато са заредени на 100%, имате около 5 до 6 часа използване най-много, но няма връзка с обещаните 15 часа, които бяха вярни само за първите 2 месеца, след което имаше значително намаление. Ако знаех това, никога нямаше да ги купя, особено за 96.90 евро. Имам още два продукта, които купих за външна употреба, вариращи от 25 до 35 евро, които изпълняват всичко, което обещават в спецификациите си и имат почти същите функции като скъпите Tribit. Така че платих 300% повече пари за 5% до 10% по-добро звуково представяне. Друго неудобство е, че поради високата им цена ги използвам само у дома, за да не ги загубя. Първоначална оценка преди година: --- Много висококачествена конструкция и впечатляващ стандарт IPX8, удобно усещане при носене за много часове, много сигурно поставяне, което не се откача дори при интензивно упражнение, много ясен звук както при разговори, така и при музика, кутията за зареждане е относително малка в сравнение с конструкцията на слушалките, които имат куки за сигурно поставяне, и разбира се, не трябва да се сравнява с по-малките кутии за зареждане на много по-малки слушалки без куки за сигурно поставяне в ушите. Бързо свързване както с мобилния, така и с компютъра.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка от Cosmo-market

    Те не струват парите си. Прекъсват връзката и са твърде големи за жена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

  • Потвърдена покупка от Cosmo-market

  • Потвърдена покупка

    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
  • Потвърдена покупка

    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Съотношение цена-качество
    • Леснота на свързване

Подобни продукти

Tribit MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаTribit MoveBuds H1 BTH95 Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundcore by Anker Sport X10 В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundcore by Anker Sport X10 В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаAnker Soundcore V30i Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаAnker Soundcore V30i Слушалка за ухо Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаBlackView BT5.3 ANC В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаBlackView BT5.3 ANC В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundcore by Anker Sport X20 В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане ЧернаSoundcore by Anker Sport X20 В ухото Bluetooth хендсфри Слушалки с Устойчивост на Пот и Кутийка за Зареждане Черна
от 68,64 €от 79,89 €от 71,90 €от 29,99 €от 120,44 €
ПроизводителTribitSoundcore by AnkerAnkerBlackViewSoundcore by Anker
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
ВидВ ухотоВ ухотоСлушалка за ухоВ ухотоВ ухото
Още спецификации