Gardena Автоматична система за поливане на Дроп
Набор за автоматично поливане

Gardena Автоматична система за поливане на ДропКод: 40577592

Основни характеристики:

  • Дължина на тръбата: 50 метра
  • Без програматор
  • Микро-капково напоителна система
Вижте пълното описание
72,65
Доставкаср, 09 окт. - вт, 15 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 72,65 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Автоматична система за поливане на Дроп 13501-20

    Продукти на магазина
    78,96 €

  2. Автоматична система за поливане на Дроп 13501-20

    Информация за магазина
    71,72 €

  3. Автоматична система за поливане на Дроп 13501-20

    Продукти на магазина
    72,65 €

  4. 76,77 €

  5. 105,13 €

  6. Автоматична система за поливане на Дроп 13501-20

    Информация за магазина
    68,34 €

  7. 73,01 €

Описание

Използвайте Комплект за микрокапково напояване на жив плет/храсти (50 м) от Gardena за пестене на вода и надеждно поливане на вашите растения. Комплектът Ready-2-Use съдържа всички аксесоари, от които се нуждаете за инсталирането му. Можете да го инсталирате бързо само в няколко стъпки.

Микро-капкова система за напояване

Системата Micro Drip на Gardena е напоителна система, предназначена да осигури прецизно и икономично поливане на вашите растения. Системата използва мрежа от малки тръби, които доставят вода директно до корена на растенията.

Тя предлага множество предимства, тъй като консумира по-малко вода в сравнение с традиционното напояване, доставяйки вода точно там, където е необходима. Освен това, намалява риска от растителни болести, тъй като водата не влиза в контакт с листата.

Непрекъснато водоснабдяване

Капковата глава се поставя на всеки 30 см по тръбата, осигурявайки постоянен воден поток от 1,6 л/ч. Капковите глави компенсират налягането, така че дори разликите във височината не влияят на водния поток.

Бърза и лесна технология

В комбинация с отделно наличните 13 мм съединители, компонентите могат да бъдат пренареждани бързо и гъвкаво по всяко време, благодарение на патентованата технология за свързване Quick & Easy. Те са многократно използваеми и следователно устойчиви. Въпреки многократната употреба, те не причиняват никакви повреди.

Възможности за разширяване

Комплектът може да бъде гъвкаво разширен с конекторите Gardena Micro-Drip-System Quick & Easy. Линията за капково напояване с дебит 1.6 л/ч може да бъде удължена до 100 метра, като при инсталиране на основния блок в средата може да достигне до 140 метра. Може да се комбинира със система за контрол на водата за още по-удобно и икономично автоматично напояване.

Пакетът включва:

Комплектът съдържа основен блок 1000, 50-метрова капкова линия за напояване, 1.6 л/ч за монтаж над и под земята, и 13 мм (1/2") крайна тапа.

Производител

Gardena

Спецификации

Номер на продукта
13501-20
Вид
Без програмист
Дроп
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.