Faro Barcelona Heywood 33810WP Вентилатор за таван 132см с осветление, WiFi и дистанционно управление White-Pine
Тавани вентилатори

Faro Barcelona Heywood 33810WP Вентилатор за таван 132см с осветление, WiFi и дистанционно управление White-PineКод: 40564442

Вентилатор на тавана Heywood от фирмата Faro Barcelona, с мощност 30.6 вата. Диаметърът му е 132 сантиметра и може да покрие пространства от 15 кв. м. до 20 кв. м.

Вентилаторът на тавана представлява по-икономично и екологично решение за охлаждане в сравнение с климатик. Той създава поток от въздух, който осигурява усещане за свежест, без да...

Вижте пълното описание

Спецификации

  • Мощност: 30.6W
  • Скорости: 6
  • Диаметър на вентилатора: 132см

-17,82€за 2+ артикула или продукти

356,54
Доставкаср, 16 окт. - ср, 06 ноем.
+35,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Добавете поне 2 от същите или различни продукти от офертата и получете -5% на всеки продукт!

Продукти на офертата

Доклад за продукта

от 356,54 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Heywood 33810WP Вентилатор за таван 132см с осветление, WiFi и дистанционно управление White-Pine

    Продукти на магазина
    356,54 €

Описание

Вентилатор на тавана Heywood от фирмата Faro Barcelona, с мощност 30.6 вата. Диаметърът му е 132 сантиметра и може да покрие пространства от 15 кв. м. до 20 кв. м.

Вентилаторът на тавана представлява по-икономично и екологично решение за охлаждане в сравнение с климатик. Той създава поток от въздух, който осигурява усещане за свежест, без да се променя температурата на пространството. При използването му въздухът не се изсушава и не се охлажда. Освен това може да работи и като отблъскващо средство срещу насекоми, като създава вълна от въздух, която пречи на комари и други насекоми да ви се приближат.
Благодарение на зимната си функция, която променя посоката на въртене, той пренася топлия въздух от тавана към долните слоеве на пространството. Това води до по-равномерно разпределение на топлината и спомага за икономия на пари, като намалява необходимостта от друго отоплително средство.

Чрез 6 скорости можете да изберете подходящата, за да постигнете желаната температура във вашия простор.
Обикновено се поставя на мястото на осветителното тяло и затова е оборудван със собствено осветление за замяна на предишното. С дистанционното управление, което разполага, ще можете удобно да регулирате всяко параметър на вентилатора от разстояние. Накрая, с вграденото Wi-Fi можете да контролирате вашия вентилатор чрез вашия мобилен телефон или таблет. Можете да го включите или изключите, да изберете желаната скорост, откъдето и да се намирате.

Спецификации

  • Мощност: 30.6W
  • Скорости: 6
  • Диаметър на вентилатора: 132см

Спецификации

Детайли за продукта

Мощност
30,6 W
Диаметър на вентилатора
132 см
Скорости
6
Брой перки
3
Цвят
Бежов

Характеристики и функции

Remote control
Да
Таймер
Не
Магазин за онлайн търговия с Мегапикселови Обективи
Да
Зимен режим
Да
Wi-Fi
Да

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.