Music Therapy with Military and Veteran Populations
Книги по психология

Music Therapy with Military and Veteran PopulationsКод: 40552238

Комбинирайки основна информация, професионални виждания и преживяния, тази книга предлага уникален преглед на използването на музикотерапия с активни служители, ветерани и други военносвързани групи в

Вижте пълното описание

Комбинирайки основна информация, професионални виждания и преживяния, тази книга предлага уникален преглед на използването на музикотерапия с активни служители, ветерани и други военносвързани групи в Съединените щати.

Вижте пълното описание
  • Издател: Jessica Kingsley Publishers
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 304
  • Κωδικός ISBN-13: 9781787754799
  • Διαστάσεις: 15.2×22.8
39,74
Доставкавт, 01 окт. - пон, 07 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 37,75 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 39,74 €

  2. 37,75 €

Описание

Комбинирайки основна информация, професионални виждания и преживяния, тази книга предлага уникален преглед на използването на музикотерапия с активни служители, ветерани и други военносвързани групи в Съединените щати. Сред авторите са музикотерапевти, специализирани в работа с военните, както и военнослужещи, ветерани и техните семейства, които предоставят подробен преглед на влиянието, което музикотерапията може да има в тази общност.

Книгата описва историческото развитие на подхода в военен контекст и проучва интеграцията на музикотерапията в традиционните програми за лечение на военнослужещи и ветерани, особено на тези с травматична мозъчна контузия и посттравматичен стресен синдром. Главите разглеждат използването на музикотерапия както в индивидуални, така и в групови среди, както и възможностите за провеждане на терапия чрез виртуални платформи. През цялото време се акцентира върху важността на музиката в военната култура и се подчертават ползите от този подход за военните общности. Включени са и лични разкази от военни семейства, както и дискусия за продължаващите клинични и научни иновации в областта.

Спецификации

Вид
Обща психология
Език
Английски
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
304
Година на издаване
2021
Димензии
15.2x22.8 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.