Balanced and Barefoot
Cărți de psihologie

Balanced and BarefootCodul: 40549158

Copiii de astăzi au adoptat stiluri de viață sedentare, pline de televizor, jocuri video și ecrane de calculator. Dar din ce în ce mai multe studii arată că copiii au nevoie de joacă în aer liber,

Vezi descrierea completă

Copiii de astăzi au adoptat stiluri de viață sedentare, pline de televizor, jocuri video și ecrane de calculator. Dar din ce în ce mai multe studii arată că copiii au nevoie de joacă în aer liber, "brută și tumultuoasă", pentru a-și dezvolta funcțiile senzoriale, motorii și executive.

Vezi descrierea completă
  • Autor: Angela J. Hanscom
  • Editor: New Harbinger Publications
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2016
  • Αριθμός σελίδων: 240
  • Κωδικός ISBN-13: 9781626253735
  • Διαστάσεις: 15.2×22.8
23,84
Livraremar, 01 oct - lun, 07 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 21,46 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 23,84 €

  2. 21,46 €

Descriere

Copiii de astăzi au adoptat stiluri de viață sedentare, pline de televizor, jocuri video și ecrane de calculator. Dar din ce în ce mai multe studii arată că copiii au nevoie de joacă în aer liber, "brută și tumultuoasă", pentru a-și dezvolta funcțiile senzoriale, motorii și executive. Îngrijorător, lipsa de mișcare a fost demonstrată că duce la o serie de dificultăți de sănătate și cognitive, cum ar fi tulburarea de deficit de atenție / hiperactivitate (ADHD), problemele de reglare a emoțiilor și procesarea senzorială și agresivitatea în timpul pauzelor școlare. Deci, cum puteți asigura că copilul dumneavoastră se implică pe deplin cu corpul, mintea și toate simțurile lor?

Folosind aceeași filozofie care stă la baza programului său popular TimberNook - că natura este experiența senzorială supremă și că sănătatea psihologică și fizică se îmbunătățește pentru copii atunci când petrec timp în aer liber în mod regulat - autoarea Angela Hanscom oferă mai multe activități pentru a ajuta copilul dumneavoastră să prospere, chiar dacă locuiți într-un mediu urban.

În ziua de azi este rar să găsești copii care se rostogolesc pe dealuri, urcă în copaci sau se învârt în cerc doar pentru distracție. Am eliminat caruselele, am scurtat lungimea leagănelor și am renunțat la balansoare pentru a-i ține pe copii în siguranță. Copiii au mai puține oportunități de joacă în aer liber nestructurată decât oricând și timpul de recreere la școală se micșorează din cauza mediilor educaționale solicitante.

Cu această carte, veți descoperi activități pe care le puteți face oricând, oriunde, pentru a-i ajuta pe copiii dumneavoastră să obțină mișcarea de care au nevoie pentru a fi fericiți și sănătoși în minte, corp și spirit.

Specificații

Tip
Psihologia copilului
Limba
Engleză
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
240
Data de publicare
2016
Dimensiuni
15.2x22.8 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.