Staring at the Sun, Помирение със собствената ви смъртност
Книги по психология

Staring at the Sun, Помирение със собствената ви смъртностКод: 40532733

Всяка една личност се страхува от смъртта по свой собствен начин. Въпреки че се обръщаме към утехите на децата, богатството или вярата в по-висока сила, тревогата от смъртта никога не е напълно

Вижте пълното описание

Всяка една личност се страхува от смъртта по свой собствен начин. Въпреки че се обръщаме към утехите на децата, богатството или вярата в по-висока сила, тревогата от смъртта никога не е напълно подчинена - винаги е там, подстеркваща в скритите ущелия на нашите умове.

Вижте пълното описание
  • Автор: Irvin D. Yalom
  • Издател: Little Brown Book Group
  • Μορφή: Мека корица
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Αριθμός σελίδων: 320
  • Κωδικός ISBN-13: 9780349426075
  • Διαστάσεις: 17×24
17,21
Доставкавт, 01 окт. - пон, 07 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 16,01 €

Описание

Всяка една личност се страхува от смъртта по свой собствен начин. Въпреки че се обръщаме към утехите на децата, богатството или вярата в по-висока сила, тревогата от смъртта никога не е напълно подчинена - винаги е там, подстеркваща в скритите ущелия на нашите умове. В своята книга, водещият психотерапевт Ирвин Д. Ялом се изправя пред собствения си страх от смъртта и проучва неговата роля в страховете, стреса и депресията на много пациенти. С характерната си мъдрост и просветляващи случаи от практиката, той показва как сблъскването и справянето със смъртта ни позволява да живеем по-богат, по-състрадателен начин.

Спецификации

Вид
Психоанализа
Език
Английски
Електронна търговия - Δοκίμια
Помирение със собствената ви смъртност
Захар и заместители
Мека корица
Брой страници
320
Година на издаване
2020
Димензии
17x24 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.