HP 255 G9 15.6" FHD (Райзън 3-5425U/8ГБ/256ГБ SSD/W11 Home) (GR Клавиатура)
Лаптопи

HP 255 G9 15.6" FHD (Райзън 3-5425U/8ГБ/256ГБ SSD/W11 Home) (GR Клавиатура) Код: 40459917

Основни характеристики:

  • Модел 2022
  • 15.6" Екран 1920x1080
  • 4 Ядра 2.7 - 4.1Ghz/Zen 3
  • HDMI/USB 3.1/USB-C/WiFi 6
  • Живот на батерията до 8.5 часа
  • Тегло 1.74kg
Вижте пълното описание
398,90
Бърза доставкасряда, 31 Julyако го поръчате в следващите 14 часа и 50 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 3 броя

Проверете реновирани HP продукти

Спестете пари, като изберете реновирано устройство

от 398,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 255 G9 15.6" FHD (Райзън 3-5425U/8ГБ/256ГБ SSD/W11 Home) (GR Клавиатура)

    Информация за магазина
    549,00 €

  2. 255 G9 15.6" FHD (Райзън 3-5425U/8ГБ/256ГБ SSD/W11 Home) (GR Клавиатура)

    Информация за магазина
    469,00 €

  3. Официален дистрибутор

    255 G9 15.6" FHD (Райзън 3-5425U/8ГБ/256ГБ SSD/W11 Home) (GR Клавиатура)

    Продукти на магазина
    398,90 €

  4. 255 G9 15.6" FHD (Райзън 3-5425U/8ГБ/256ГБ SSD/W11 Home) (GR Клавиатура)

    Информация за магазина
    465,37 €

  5. 399,00 €

  6. 379,99 €

  7. Официален дистрибутор

    255 G9 15.6" FHD (Райзън 3-5425U/8ГБ/256ГБ SSD/W11 Home) (GR Клавиатура)

    Информация за магазина
    369,00 €

Описание

HP 255 G9 е насочен към потребители, които търсят лаптоп, предлагащ надеждна производителност за ежедневни задачи като обработка на документи, сърфиране в интернет, възпроизвеждане на мултимедия и основни приложения за редактиране на изображения. 

Той е подходящ за студенти, малки предприятия и ежедневни потребители. Накрая, той разполага с качествена камера и микрофони за безпроблемна дистанционна работа и обаждания за дистанционно обучение.

Зен 3

Архитектурата Zen 3 на AMD предлага подобрения спрямо предишното поколение Zen 2. Някои от ключовите разлики в производителността са следните:

  • Увеличени инструкции на тактов цикъл: Архитектурата Zen 3 предоставя приблизително 19% повече инструкции на тактов цикъл в сравнение с Zen 2.
  • Подобрена кеш памет: Zen 3 предлага по-голяма кеш памет и по-добра производителност при достъп до нея.
  • Подобрен контролер на паметта: Zen 3 предлага подобрен контролер на паметта, което подобрява производителността на паметта в сравнение с Zen 2.
  • Увеличен брой ядра: Zen 3 предлага увеличен брой ядра в сравнение с Zen 2, което може да подобри производителността в многопоточни приложения.

Красив и лек

Лаптопът HP 255 идеално съответства на номадския начин на работа благодарение на своя тънък и лек дизайн и високото съотношение екран-към-тяло.

Създаден за работа, готов за забавление

Завършете задачите си с мощен процесор AMD Ryzen 2, бърза памет, четец на SD карти и много място за съхранение.

Предавайте ясна картина и звук

Работете ефективно с вградена камера и намаляване на шума на базата на изкуствен интелект с двойни микрофони.

Бърза и ефективна безжична LAN мрежа

Къде можете да работите се определя от преносимостта на вашия лаптоп и надеждността на бързата връзка. Осигурете бърза и надеждна връзка в гъсти безжични среди с Wi-Fi 6 Gbit скорост.

SSD Диск

Без движещите се части на типичния твърд диск, твърдотелните дискове са по-ефективни, надеждни и бързи. Стартирайте за секунди, прехвърляйте файлове без безкрайно чакане и се наслаждавайте на потребителско изживяване с по-бързи времена всеки път, когато използвате компютъра си.

Това видео не е налично

Осигурете важните си данни

Интегрираният чип за сигурност Trusted Platform Module (TPM) осигурява хардуерно базирани ключове за криптиране, за да гарантира, че данните, имейлите и потребителските идентификационни данни остават защитени.

Вашето върховно виртуално аз

Има моменти, когато разговорът лице в лице е от съществено значение. Благодарение на HP HD камерата с Wide Dynamic Range (WDR), ще изглеждате по най-добрия начин по време на виртуални срещи както при ярка, така и при слаба светлина.

Тип-C Порт

Портът Type-C на лаптопа има няколко предимства:

  1. Бърз трансфер на данни: Портът Type-C поддържа скорости на трансфер на данни до 10Gbps, което позволява бързо прехвърляне на големи файлове.

  2. Зареждане: Портът Type-C поддържа зареждане на лаптопа и други устройства, като смартфони и таблети, като същевременно се използва за трансфер на данни.

  3. Съвместимост: Портът Type-C е съвместим с много стандарти за свързване, като USB, Thunderbolt и DisplayPort, което позволява свързване с различни устройства и разширява функционалността на лаптопа.

  4. Гъвкавост: С порта Type-C можете да свързвате външни монитори, външни твърди дискове и други устройства, без да се нуждаете от множество портове за свързване.

Четец за карти

Четецът на карти се използва за четене и запис на данни от карти с памет, като SD карти, microSD карти и CompactFlash карти. Това ви позволява да прехвърляте снимки, видеоклипове, музика и други файлове от вашата карта с памет към вашия компютър или обратно.

HP Поддръжка Асистент

С помощта на HP Support Assistant потребителите могат да проверяват състоянието на своите компютри, да получават известия за актуализации на софтуера и драйверите, да решават проблеми от приложението и да се свързват с поддръжката на HP, ако имат нужда от помощ. Освен това потребителите могат да актуализират BIOS и драйверите на своите устройства чрез HP Support Assistant.

UEFI диагностика на хардуера на компютъра

Тествайте хардуера на вашия HP компютър с помощта на HP PC Hardware Diagnostics UEFI

Научете как лесно да прехвърляте снимки, видеоклипове, текст и файлове между вашия HP компютър и мобилното ви устройство с HP QuickDrop.

Windows 11

Windows 11 пристигнаха и правят разлика! Лаптопът е оборудван с мощната операционна система Windows 11, която предлага спокойно и креативно пространство, където можете да се занимавате с това, което обичате, чрез ново изживяване. От преработеното стартово меню до нови начини за свързване с любимите ви хора, новини, игри и съдържание, Windows 11 ви предоставя пространство за мислене, изразяване и създаване по естествен начин.

Производител

HP

Спецификации

Лаптопи

Производител
AMD
Настолен компютър
Райзън 3
Настолен компютър
5425U
Наличност
2,7 GHz
Лаптопи
Дзен 3
Картов четец
Да

Екран

IPS панел
Не
OLED
Не
Електронен магазин за компютърни монитори
15,6 "
Резолюция
1920x1080
Възможности
Пълна HD

Работна памет

Капацитет на паметта
8 ГБ
Лаптопи
DDR4

Графична карта

Споделена памет
Да
Производител
AMD
Настолен компютър
Графики Radeon

Настолен компютър

Преносими компютри
SSD
Лаптопи
256 ГБ
Операционна система
Windows 11 Home

Свързаност

Навигационни връзки
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Да
Сензор за пръстов отпечатък
Да

Вентилатори

Тегло
1,74 кг
Тип
Бележник
Цвят
Черно
Лаптопи
Гръцки
Година на издаване
2022
Модел
HP 255

Комерсиална гаранция

Гаранция на производителя
1 година по време на използване на устройството

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Ревюта от наши членове

Ioannis_Karnoutsos
4
{positives} от 18 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

За цената, на която беше закупен (~360€), се смята за отличен. При същата цена има подобни машини, които са сравнително по-лоши, а тази конкретна беше намерена след много търсене.
Трябва да се отбележи, че шасито е направено от пластмаса, но това се очаква при тази цена, а батерията издържа, но не изключително, когато използването е над обичайните нива, тъй като машината има по-висока производителност и, оттам, по-високи изисквания. (Логично е.)
Относно качеството, следва да се спомене, че "гумените" крачета (две ленти от мека пластмаса) бяха малко евтини, тъй като предното дори не издържа първата седмица. Това не е нещо неприемливо, но е малко разочароващо, когато получите нещо ново. Късметът е, че задното издържа, така че машината се издига малко и диша свеж въздух.
Между другото, следва да се отбележи, че охлаждащата система е това, което човек би очаквал от малък/тънък лаптоп днес, така че се загрява, когато процесорът работи. Топлината не се предава на потребителя, тъй като шасито е пластмасово, а не алуминиево, но очевидно не се разсейва напълно. (Има глупав дизайн на всички съвременни тънки лаптопи, където разсейването е към задната част, а не към страната, както при старите, и когато екранът е отворен, той стои като препятствие.)
С оглед на дизайна, препоръчваме използването на поставка с или без вентилатор, така че въздухът, който се внася от долната част, да не бъде препречен, а изходът, който се намира отзад, да бъде леко повдигнат, така че част от въздуха да може да избяга под екрана, а не всичкия да бъде насочен към него. По този начин се удължава животът на процесора и екрана.

Преведено от Гръцки ·
  • Екран
  • Скорост
  • Клавиатура
  • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
  • Тегло
  • Съотношение цена-качество
  • Живот на батерията
  • Температура
Намирате ли това ревю за полезно?

Maria_Sotiriadou7512
1
{positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Външната страна на лаптопа се е разпухнала и седмица след като го закупих, той вече не можеше да се отвори. Обадих се, тъй като все още е под гаранция и ми казахте какво да направя, но не можех да си спомня кода, който ме води. Междувременно той започна да работи отново сам. Не мога да остана месец без лаптоп, защото имам работа. Трябваше да бъде заменен веднага, тъй като го закупих на 22.2.2024 г

Преведено от Гръцки ·
  • Живот на батерията
  • Екран
  • Клавиатура
  • Температура
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • dimitris_k45
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    За 350 евро, които похарчих, съм напълно удовлетворен. Единственото забележимо нещо е батерията, която издържа само 1 час, не повече. Също така, мисля, че се нуждае от основа с вентилатор. Главно го купих за игри и интернет. Досега играе игрите, които инсталирах и го считам за добър избор. Всичко зависи от това колко всеки човек е готов да похарчи за лаптоп. Реших да намеря такъв с Ryzen процесори, считам ги за добри... както и i3, i4, i5 и т.н

    Преведено от Гръцки ·
    • Екран
    • Скорост
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Клавиатура
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Температура
    • Живот на батерията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Margaritis_Com
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Приличен за своята цена и за използването, което си предназначавах да правя - интернет, филми, офис задачи и т.н. За просто ежедневно използване е повече от достатъчен. Не пробвах игри и т.н. Възпроизвежда 4K филми онлайн плавно, ако не сте активирали режим за пестене на батерията. Батерията? Не мисля, че достигаме 7 часа, особено ако гледате филми... но това не е функцията, която би направила разлика за мен. Здраво изграждане, ясен звук, но не твърде силен. Една функция, която ме безпокои, е че отворите за вентилация са на дъното на лаптопа, а не на страната (като по-старите лаптопи, които имах), така че за продължително и изискващо използване може да се наложи да го поставите на стойка.

    Преведено от Гръцки ·
    • Екран
    • Скорост
    • Клавиатура
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Тегло
    • Съотношение цена-качество
    • Живот на батерията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Най-добрият лаптоп за парите, идеален за студенти

    Преведено от Гръцки ·
    • Екран
    • Скорост
    • Клавиатура
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Живот на батерията
    • Тегло
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка от Praxi

    • Екран
    • Скорост
    • Клавиатура
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Тегло
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Живот на батерията
  • Потвърдена покупка

    • Екран
    • Скорост
    • Клавиатура
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Живот на батерията
    • Тегло
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Екран
    • Скорост
    • Клавиатура
    • Тегло
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Живот на батерията
  • Потвърдена покупка

    • Екран
    • Скорост
    • Клавиатура
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Живот на батерията
    • Тегло
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
  • Потвърдена покупка

    • Екран
    • Скорост
    • Тъчпадът удобен ли е за потребителя?
    • Живот на батерията
    • Тегло
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Клавиатура
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории