Barbie Μαιμουδάκι Кукла Разкриване на Сладкиши за 3++ Години
Кукли

Barbie Μαιμουδάκι Кукла Разкриване на Сладкиши за 3++ ГодиниКод: 40446564

Куклите Barbie Cutie Reveal предлагат най-сладкото разопаковане с цели седем изненади! Открийте забавно малко маймунче и след това свалете костюма, за да разкриете гъвкава кукла Chelsea. Всяка малка...

Вижте пълното описание

Куклите Barbie Cutie Reveal предлагат най-сладкото разопаковане с цели седем изненади! Открийте забавно малко маймунче и след това свалете костюма, за да разкриете гъвкава кукла Chelsea. Всяка малка кукла има лицеви дизайни, които я правят още по-сладка. Разкрийте още изненади, като пола и мини животинче, което съответства на облеклото на куклата! Горната...

Вижте пълното описание
14,99
Бърза доставкасряда, 02 Octoberако го поръчате в следващите 12 часа и 31 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 13,45 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор
    19,90 €

  2. 14,99 €

  3. Официален дистрибутор
    14,99 €

  4. Официален дистрибутор
    14,99 €

  5. Официален дистрибутор
    14,95 €

  6. Официален дистрибутор
    13,45 €

  7. Официален дистрибутор
    14,99 €

  8. Официален дистрибутор
    14,99 €

  9. 14,90 €

  10. Официален дистрибутор
    14,99 €

  11. 22,99 €

  12. 37,57 €

  13. 33,86 €

Описание

Куклите Barbie® Cutie Reveal™ предлагат най-сладкото разопаковане с цели седем изненади! Открийте забавно малко маймунче и след това свалете костюма, за да разкриете гъвкава кукла Chelsea™. Всяка малка кукла има лицеви дизайни, които я правят още по-сладка. Разкрийте още изненади, като пола и мини животинче, което съответства на облеклото на куклата! Горната част на костюма се обръща, за да стане на голяма риза, а главата се превръща в легло за домашния любимец. Ледената вода добавя още повече игра с промени в цвета за куклата и малкото животинче. Топлата вода възстановява техните външности за забавление отново и отново!

С 7 изненади в 1 пакет, куклите Barbie® Cutie Reveal™ Chelsea™ предлагат най-сладкото игрово изживяване с меки дрехи и забавни трансформации с тема на джунгла животни! Отворете пакета, за да намерите меко малко маймунче и вътре малка кукла Chelsea™! Повдигнете главата на костюма, за да разкриете гъвкава кукла Chelsea™ с дълга коса с акценти и блестящи лицеви детайли. Отворете 3-те торбички, за да намерите дрехи и аксесоари: пола с бананови дизайни, чифт обувки и малко маймунче! Главата на костюма се превръща в легло за домашния любимец!

Производител

Barbie

Спецификации

Номер на продукта
HKR14
Вид
Кукла
Възраст
3+ + години
Playmobil
Барби
Популярни серии на Барби
Разкриване на Барби Cutie
Колекционерска
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.