No Limits, Suflați capacul de pe capacitatea dvs
Cărți de finanțe

No Limits, Suflați capacul de pe capacitatea dvsCodul: 40417111

De multe ori tratăm cuvântul capacitate ca și cum ar fi o lege naturală a limitării. Din păcate, majoritatea dintre noi sunt mult mai confortabili în a defini ceea ce percepem ca fiind limitat, în loc

Vezi descrierea completă

De multe ori tratăm cuvântul capacitate ca și cum ar fi o lege naturală a limitării. Din păcate, majoritatea dintre noi sunt mult mai confortabili în a defini ceea ce percepem ca fiind limitat, în loc să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat posibil.

Vezi descrierea completă
  • Autor: John C. Maxwell
  • Editor: Little Brown Book Group
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2018
  • Αριθμός σελίδων: 304
  • Κωδικός ISBN-13: 9781455548255
  • Διαστάσεις: 14×21
17,88
Livraremie, 02 oct - mar, 08 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 17,88 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 19,86 €

  2. 17,88 €

Descriere

De multe ori tratăm cuvântul capacitate ca și cum ar fi o lege naturală a limitării. Din păcate, majoritatea dintre noi sunt mult mai confortabili în a defini ceea ce percepem ca fiind limitat, în loc să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat posibil. Ar putea fi că mulți dintre noi nu au reușit să-și extindă potențialul deoarece am permis ceea ce percepem ca fiind capacitatea să ne definească? Ce-ar fi dacă limitele noastre nu sunt cu adevărat limitele noastre?

În cea mai nouă carte a sa, John Maxwell identifică 17 capacități de bază. Unele dintre acestea sunt abilități pe care deja le deținem cu toții, cum ar fi energia, creativitatea și leadership-ul. Altele sunt aspecte ale vieții noastre controlate de alegerile noastre, precum atitudinea, caracterul și intenționalitatea noastră. Maxwell examinează fiecare dintre aceste capacități și oferă sfaturi clare și practice despre cum poți crește potențialul tău în fiecare dintre ele. Te va ghida în identificarea, dezvoltarea și aplicarea capacităților tale critice. Odată ce vei depăși "capacitatea" capacităților tale, te vei simți mai de succes - și împlinit - în viața ta de zi cu zi.

Specificații

Tip
Administrație - Management, -
Limba
Engleză
Subtitlu
Suflați capacul de pe capacitatea dvs
Format
Copertă moale
Număr de pagini
304
Data de publicare
2018
Dimensiuni
14x21 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.