Tantra, de la iluminism la revoluție

Tantra, de la iluminism la revoluțieCodul: 40396599

Tantra: iluminarea către revoluție explorează filosofia radicală care a transformat peisajul religios, cultural și politic al Indiei și dincolo de aceasta.

Vezi descrierea completă

Tantra: iluminarea către revoluție explorează filosofia radicală care a transformat peisajul religios, cultural și politic al Indiei și dincolo de aceasta.

Vezi descrierea completă
  • Autor: Imma Ramos
  • Editor: Thames & Hudson
  • Μορφή: Copertă tare
  • Έτος έκδοσης: 2020
  • Αριθμός σελίδων: 320
  • Κωδικός ISBN-13: 9780500480625
  • Διαστάσεις: 23×28
46,38
Livraremie, 09 oct - mar, 15 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Raport produs

de la 41,74 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 46,38 €

  2. 41,74 €

Descriere

Tantra: iluminarea către revoluție explorează filosofia radicală care a transformat peisajul religios, cultural și politic al Indiei și dincolo de aceasta. Având originea în India medievală timpurie, Tantra a fost asociată cu valurile succesive de gândire revoluționară - de la transformarea hinduismului și budismului în secolul al VI-lea până la lupta indiană pentru independență și ascensiunea globală a contraculturii anilor 1960.

Centrată pe puterea energiei divine feminine, Tantra a inspirat ascensiunea dramatică a cultului zeiței în India medievală și a influențat gândirea feministă contemporană și practica artistică. Prezentând capodopere de sculptură, pictură, gravură și obiecte rituale din India, Pakistan, Bangladesh, Nepal, Tibet, Japonia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, această publicație oferă noi perspective asupra unei filosofii care ne-a captivat imaginația timp de mai mult de un mileniu.

Specificații

Tip
Religie - Teologie
Subtitlu
de la iluminism la revoluție
Format
Copertă tare
Număr de pagini
320
Data de publicare
2020
Dimensiuni
23x28 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.