Behr Γαρίδα με Αγκίστρι Τεχνητό Δόλωμα Pink-Perle Φωσφοριζέ 8cm 17gr 3τμχ
Τεχνητά Δολώματα

Behr Γαρίδα με Αγκίστρι Τεχνητό Δόλωμα Pink-Perle Φωσφοριζέ 8cm 17gr 3τμχΚωδικός: 40353751

Τεχνητό δόλωμα, από την Behr κατάλληλο για να προσελκύσετε θηράματα στο ψάρεμα. Το χρώμα του δολώματος που θα επιλέξετε παίζει μεγάλη σημασία ανάλογα το βάθος, τη διάυγεια του νερού, την ώρα και την φωτεινότητα που υπάρχει όταν ψαρεύετε. Έχει παρατηρηθεί ότι τα έντονα ροζ-ασημί χρώματα λειτουργούν καλύτερα στα βαθιά, στο ξημέρωμα και στις μουντές μέρες,...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 8εκ.
  • Βάρος: 17gr
  • Ποσότητα: 3τμχ
6,10
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Παρ, 27 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 6,10 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Γαρίδα με Αγκίστρι Τεχνητό Δόλωμα Pink-Perle Φωσφοριζέ 8cm 17gr 3τμχ

    Προϊόντα καταστήματος
    6,10 €

  2. Γαρίδα με Αγκίστρι Τεχνητό Δόλωμα Pink-Perle Φωσφοριζέ 8cm 17gr 3τμχ

    Προϊόντα καταστήματος
    6,10 €

Περιγραφή

Τεχνητό δόλωμα, από την Behr κατάλληλο για να προσελκύσετε θηράματα στο ψάρεμα. Το χρώμα του δολώματος που θα επιλέξετε παίζει μεγάλη σημασία ανάλογα το βάθος, τη διάυγεια του νερού, την ώρα και την φωτεινότητα που υπάρχει όταν ψαρεύετε. Έχει παρατηρηθεί ότι τα έντονα ροζ-ασημί χρώματα λειτουργούν καλύτερα στα βαθιά, στο ξημέρωμα και στις μουντές μέρες, ενώ στην ηλιοφάνεια και στα πιο ρηχά συνιστάται η επιλογή συνθέσεων χρωμάτων όπως μπλε-ασημί, χρυσό-ασημί, χρυσό και ροζ-κόκκινο.
Το δόλωμα διαθέτει μαλακό σώμα από σιλικόνη. Το χαρακτηριστικό αυτό του επιτρέπει να μιμείται την φυσική κίνηση του ψαριού μέσα στο νερό, με τη βοήθεια των κοφτών τιναγμάτων του καλαμιού ή της πετονιάς. Επιπρόσθετα είναι φωσφορίζον ώστε να λάμπει σε νερά με ελάχιστο φωτισμό και να τραβάει την προσοχή των θηραμάτων σας.

  • Μήκος: 8εκ.
  • Βάρος: 17gr
  • Ποσότητα: 3τμχ

Χαρακτηριστικά

Σιλικόνης
Ναι
Φωσφοριζέ
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.