In the Mouth of the Wolf

In the Mouth of the WolfКод: 40302044

Майкъл Морпурго е написал над сто книги и спечелил много награди. През 1976 г. Майкъл и съпругата му Клер създават благотворителната организация "Ферми за деца от градовете", която има за цел да

Вижте пълното описание

Майкъл Морпурго е написал над сто книги и спечелил много награди. През 1976 г. Майкъл и съпругата му Клер създават благотворителната организация "Ферми за деца от градовете", която има за цел да облекчи бедността на младите деца от вътрешните градски и градски райони.

Вижте пълното описание
  • Автор: Michael Morpurgo
  • Издател: HarperCollins Publishers
  • Μορφή: Твърда корица
  • Έτος έκδοσης: 2018
  • Αριθμός σελίδων: 160
  • Κωδικός ISBN-13: 9781405285261
  • Διαστάσεις: 17×24
  • Ηλικία: на възраст под 15 години ετών
15,49
Доставкавт, 01 окт. - пон, 07 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 15,49 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 17,21 €

  2. 15,49 €

Описание

Майкъл Морпурго е написал над сто книги и спечелил много награди. През 1976 г. Майкъл и съпругата му Клер създават благотворителната организация "Ферми за деца от градовете", която има за цел да облекчи бедността на младите деца от вътрешните градски и градски райони. През 1999 г. те получават наградата MBE за своята работа по създаването на тези ферми, а през 2006 г. Майкъл получава OBE. Неговият роман "Военен кон" е адаптиран в изключително успешна и критически призната пиеса на Западния край. Майкъл е неуморен защитник на детските книги и беше бившият Лауреат на децата. Роден в Париж, Бару се прекарва много от детството си в Северна Африка. По-късно той посещава художественото училище във Франция. Той получава широко признание за "Линия на огън", "Дневник на неизвестен войник" (Феникс Ярд) и "Алфа" (Барингтън Стоук). През 2015 г. Бару спечели първото състезание "Родители, бебета, книга" за своята работа "Чуут!", която ще бъде дадена на всеки бебе на север от Франция. Неговата изумителна книга "Къде е слонът?" (Егмонт) е в списъка на номинираните за медала Кейт Грийнуей 2016.

Спецификации

Вид
Приключенска и мистериозна литература
Език
Английски
Възраст
на възраст под 15 години години
Захар и заместители
Твърда корица
Брой страници
160
Година на издаване
2018
Димензии
17x24 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.