Mirror's Edge

Mirror's EdgeCodul: 40241959

Revenirea lui Rafi în orașul în care s-a născut nu va fi una ușoară. Ea și iubitul ei Col trebuie să se confrunte cu fețe și corpuri noi pentru a se infiltra în Shreve, să cadă din cer și să aterizeze

Vezi descrierea completă

Revenirea lui Rafi în orașul în care s-a născut nu va fi una ușoară. Ea și iubitul ei Col trebuie să se confrunte cu fețe și corpuri noi pentru a se infiltra în Shreve, să cadă din cer și să aterizeze fără să fie detectați. Sora lui Rafi, Frey - nu mai este o geamănă în aspect, dar totuși o geamănă prin naștere - așteaptă cu o armată rebelă în afara

Vezi descrierea completă
  • Autor: Scott Westerfeld
  • Editor: Scholastic
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2021
  • Αριθμός σελίδων: 320
  • Κωδικός ISBN-13: 9780702310447
  • Διαστάσεις: 15×20.4
  • Ηλικία: sub 13 ani ετών
10,59
Livraremie, 09 oct - mar, 15 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 9,85 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 10,59 €

  2. 9,85 €

Descriere

Revenirea lui Rafi în orașul în care s-a născut nu va fi una ușoară. Ea și iubitul ei Col trebuie să se confrunte cu fețe și corpuri noi pentru a se infiltra în Shreve, să cadă din cer și să aterizeze fără să fie detectați. Sora lui Rafi, Frey - nu mai este o geamănă în aspect, dar totuși o geamănă prin naștere - așteaptă cu o armată rebelă în afara orașului.

Sunt surorile de aceeași parte... sau joacă fiecare după propriile interese? Dacă tatăl lor este detronat din Shreve, cine va prelua controlul? Și ce alte forțe pot aștepta în culise?

Mirror's Edge este un alt blockbuster genial de la unul dintre cei mai mari scriitori speculativi pe care literatura YA i-a văzut vreodată, plasat în lumea Uglies... și pe cale să se intersecteze într-un mod spectaculos cu Uglies.

Specificații

Tip
Literatură de groază
Limba
Engleză
Vârstă
sub 13 ani ani
Format
Copertă moale
Număr de pagini
320
Data de publicare
2021
Dimensiuni
15x20.4 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.