Reolink TrackMix IP Камера за Наблюдение Wi-Fi 4K Водоустойчива с Двупосочна Комуникация
Камери за наблюдение

Reolink TrackMix IP Камера за Наблюдение Wi-Fi 4K Водоустойчива с Двупосочна КомуникацияКод: 40215922

Основни характеристики:

  • Мрежова IP камера
  • С 4MP резолюция на изображението
  • Куполен тип
  • Безжична връзка чрез Wi-Fi
  • С диаметър на обектива 2.8mm
  • Захранване: 12V
Вижте пълното описание
224,63
Доставкавт, 24 сеп. - чет, 26 сеп.
+33,00 €

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 224,63 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    TrackMix 360008 IP Камера за наблюдение Wi-Fi 4K Водоустойчива с Двупосочна Комуникация

    Информация за магазина
    183,90 €

  2. Официален дистрибутор

    TrackMix 360008 IP Камера за наблюдение Wi-Fi 4K Водоустойчива с Двупосочна Комуникация

    Информация за магазина
    229,90 €

  3. 269,10 €

  4. 224,63 €

Описание

Камерата Reolink Trackmix предлага висококачествено видеозаснемане, безжична свързаност, отдалечен достъп, интелигентно откриване на движение, широка зона на покритие, устойчив на атмосферни влияния дизайн, сигурно съхранение на данни и лесна инсталация. Тя предоставя цялостно решение за наблюдение на вашите помещения, осигурявайки безопасността и защитата на вашата собственост.

Висококачествено Видео Записване

Оборудвана с усъвършенствани сензори за изображения и обектив с висока резолюция, тази камера осигурява ясни и детайлни изображения, позволявайки ви да видите всеки важен детайл. Независимо дали е ден или нощ, усъвършенстваната технология за изображения на камерата предоставя отлична видео производителност при различни условия на осветление.

Безжична свързаност

Камерата предлага опции за безжична свързаност, включително Wi-Fi и LTE. Това позволява гъвкав монтаж и разположение, премахвайки нуждата от обширно окабеляване. С Wi-Fi свързаност можете лесно да свържете камерата към вашата домашна или бизнес мрежа, докато LTE свързаността осигурява надеждна връзка дори в райони без традиционен интернет достъп.

Дистанционна връзка и наблюдение

Чрез възможностите за отдалечен достъп можете да гледате на живо видео потоци, да преглеждате записи и да управлявате настройките от всяко място, използвайки мобилно приложение. Това гарантира, че винаги сте наясно с това, което се случва и ви позволява да реагирате бързо на всякакви инциденти, свързани със сигурността.

Широк обхват

Камерата осигурява покритие на голяма площ, което ви позволява ефективно да наблюдавате големи пространства. Със своя широк зрителен ъгъл, можете да заснемете широка перспектива и да минимизирате слепите точки. Това гарантира цялостно наблюдение и ви дава спокойствие, знаейки, че цялата ви зона е под непрекъснато наблюдение.

С един поглед

  • Камера за наблюдение Reolink
  • Разполага с презареждаща се батерия за гъвкаво захранване
  • Може да се върти на 355° и да се накланя на 90°, за да следва автоматично движещия се обект
  • С висока резолюция 2K 4MP
  • Вграден микрофон
  • Безжична връзка чрез Wi-Fi

Производител

Reolink

Спецификации

Номер на продукта
360008

Детайли за продукта

Клавиатура
IP
Тип
Купол
Wi-Fi
Да
Монтаж
На открито
Видео резолюция
8MP
Нощно заснемане
Инфрачервено излъчване
Захранване
12V
Цвят
Бял

Безжични телефони

PTZ (панорамно-наклонно-зуумираща)
Да
SD карта
Да
Уеб камера
Да
Speaker
Да
Мобилно приложение
Не
Широкоъгълен обектив
Не
Слънчев панел
Не
Термални
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 1
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • AndJ
    4
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Този конкретен продукт беше закупен след подробно изследване, тъй като трябваше да замени друга камера, която в крайна сметка не отговаряше на нашите нужди. Той функционира вече няколко месеца, така че вече имаме впечатления.

    Предишната модел беше "IP наблюдателна камера Wi-Fi 3MP Full HD+ водоустойчива с батерия", която се произвежда от няколко компании. Да, тя е безжична и да, батерията никога не се изтощава, но нейните известия са нейната слаба страна. Тя има три настройки за чувствителност, много грешни положителни резултати и значително забавяне.

    Сега, относно Reolink, ще опитам да спомена някои аспекти, които не са включени в официалния уебсайт или изискват допълнително изследване:

    + Здраво изграждане. Кръглата част с логото е направена от метал, докато останалата част е от добро качество пластмаса.

    + Механизмът за въртене е относително тих и не пречи на записите. Споменавам това, защото има модели, при които звукът на движението на камерата може да заглуши околните звуци.

    + WiFi антените работят добре. Силата на сигнала е малко по-слаба от тази на мобилен телефон на същото място, но не съм имал прекъсвания. Тя може да се свърже както към 2.4GHz, така и към 5GHz мрежи.

    + Двете обектива работят отлично заедно. Широкоъгълният обектив осигурява класическа широка картина, докато вторият обектив предлага подходящо увеличение за детайли.

    + Качеството на изображението, което предоставя, е фантастично и кристално ясно, с много настройки за резолюция и fps. Същото важи и за нощното виждане, независимо дали използвате инфрачервено осветление или вградените LED светлини.

    + Сега, най-силният аспект е софтуерът му, който е невероятен, независимо дали се използва на настолен компютър или мобилен телефон. Той предлага обширни настройки за персонализация, които могат да бъдат видяни в ръководството, ако бъде изтеглено. Ето някои примери:
    - Има Privacy Mask, където можете да определите областта, която камерата няма да наблюдава за цели.
    - Има отделни настройки за разпознаване на движение за Хора, МПС-та и Животни. Можете да регулирате чувствителността за всяка от тях от 1 до 100, както и да зададете размера на целта, която задейства записването.
    - Можете да зададете дали записването започва преди да бъде разпозната целта и спира 10, 30 или 60 секунди след като целта бъде загубена.
    - Можете да планирате конкретни дни и часове за запис и наблюдение.
    - Записите се запазват на SD карта, която не е включена в пакета, и поддържа Email Alert и FTP.
    - Поддържа UPnP, DDNS, RTMP, HTTP, HTTPS, RTSP и ONVIF. Има и налични онлайн инструкции как да го интегрирате с Home Assistant.

    Общо взето, камерата е отлична и грешните положителни резултати са минимални. Ако е правилно настроена, няма да пропуснете никакви цели и може да ви уведоми с минимално забавяне за всяка засечена активност. Можете да настроите два профила от приложението: един за Дома и един за Извъндомашното място, където камерата ще ви уведомява почти мигновено за всяко задействащо събитие.

    Единствените негативи, които мога да спомена, са три, оттук и четиризвездната оценка:

    - Има забавяне от 3 до 4 секунди, когато дадете команда на камерата да се движи в някое от четирите посоки.
    - При движение има загуба на яснотата на изображението. Въпреки това, това може да се подобри, като настроите скоростта на движение на най-ниската възможна стойност.
    - Въпреки че функцията за автоматично проследяване на цели работи много добре, тя има някои слабости. Има няколко конкретни сценария, които, от съображения за сигурност, няма да споменавам тук.

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на инсталация
    • Яснота на изображението (ден)
    • Яснота на изображението (нощем)
    • Обхват на изображението
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?