Tales of Symphonia Remastered Ales Ediție Joc Xbox Series X
Jocuri XBOX Series X

Tales of Symphonia Remastered Ales Ediție Joc Xbox Series XCodul: 40150839

Reveniți la Tales of Symphonia, un RPG de acțiune palpitant și iubit, acum cu grafică îmbunătățită și gameplay îmbunătățit! Într-o lume muribundă, legenda spune că un Ales va fi înviat într-o zi de...

Vezi descrierea completă

Reveniți la Tales of Symphonia, un RPG de acțiune palpitant și iubit, acum cu grafică îmbunătățită și gameplay îmbunătățit! Într-o lume muribundă, legenda spune că un Ales va fi înviat într-o zi de oameni și pământul va renaște. Linia dintre bine și rău se estompează în această aventură epică în care soarta a două lumi interconectate atârnă în balanță....

Vezi descrierea completă
37,20
Livraremie, 25 sep - mar, 01 oct
+14,99 €

Magazin selectat

Raport produs

de la 37,20 €

Descriere

Reveniți la Tales of Symphonia, un RPG de acțiune palpitant și iubit, acum cu grafică îmbunătățită și gameplay îmbunătățit! Într-o lume muribundă, legenda spune că un Ales va fi înviat într-o zi de oameni și pământul va renaște. Linia dintre bine și rău se estompează în această aventură epică în care soarta a două lumi interconectate atârnă în balanță. Urmați călătoria lui Lloyd Irving în timp ce el și prietenii săi se străduiesc să salveze ambele lumi.

  • Explorați o lume bogată și vibrantă, plină de personaje de neuitat și trăiți o poveste încărcată emoțional ca niciodată înainte.
  • Beneficiază de grafică îmbunătățită și gameplay îmbunătățit.
  • Jucați-vă cu până la 3 prieteni în modul cooperativ local pentru a lupta împotriva dușmanilor puternici în bătălii în timp real. Combinați sute de atacuri speciale și vrăji magice.
  • Uitați-vă la scene de tăiere anime uimitoare și învăluie-vă în personaje adorabile într-o umbră creată de celebrul artist Kosuke Fujishima.

Ediția aleasă

  • Joc
  • Stickere
  • Carcasă metalică
  • Printuri de artă

Specificații

Genul
Joc de rol
An lansare
2023
Data de lansare
17/02/2023
Clasificare de vârstă (PEGI)
12
Ediție
Ales
Lansare nouă
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.