Αθλητικά Παπούτσια

Nike SuperRep Go 3 Next Nature Flyknit Premium Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια για Προπόνηση & Γυμναστήριο Dark Smoke Grey / Olive Grey / Purple Smoke / Metallic Copper Κωδικός: 40039229

105,00
Express παράδοσηΠέμπτη, 01 Αυγούστουαν το παραγγείλεις μέσα στις επόμενες 18 ώρες και 22 λεπτά
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 105,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. SuperRep Go 3 Next Nature Flyknit Premium DQ4679-001 Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια για Προπόνηση & Γυμναστήριο Dark Smoke Grey / Olive Grey / Purple Smoke / Metallic Copper

    Διαθέσιμα μεγέθη: 3840
    Προϊόντα καταστήματος
    105,00 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DQ4679-001
Τύπος
Προπόνησης/Γυμναστηρίου
Φύλο
Γυναίκα
Χρώμα
Καφέ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ioanna.nannou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είχα μεγάλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο παπούτσι, αφενός επειδή τα Nike δεν με έχουν απογοητεύσει ως τώρα, επιπλέον επειδή η τιμή τους και μόνο με έκανε να θεωρήσω (λανθασμένα τελικά) ότι θα ήταν άψογα. Και εννοείται αισθητικά μου άρεσαν πάρα πολύ και πράγματι είναι πολύ όμορφα στο πόδι.
    Αυτά τα παπούτσια έχουν την ένδειξη zero carbon και ανήκουν στη σειρά των παπουτσιών με ανακυκλώσιμα υλικά. Αυτή η πρωτοβουλία είναι ωραία αρκεί να γίνεται σωστά. Συνολικά η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής με απογοήτευσε.
    Η γλώσσα είναι καμωμένη από ένα πάρα πολύ λεπτό υλικό που μάλιστα έχει τη τάση να αναδιπλώνει προς τα μέσα και να χάνει τη θέση της όταν τα φοράς, κάτι εξαιρετικά εκνευριστικό.
    Τα κορδόνια επίσης φτιαγμένα από λεπτό υλικό, όπως και οι θηλιές στις οποίες πιάνουν με άφησαν με την εντύπωση ότι η ανθεκτικότητα τους συν τω χρόνω θα ήταν αμφισβητίσιμη.
    Στα αθλητικά πάντα παίρνουμε ένα νούμερο μεγαλύτερο από τα παπούτσια που συνήθως φοράμε, έτσι στη συγκεκριμένη περίπτωση παρήγγειλα το 39, που όμως είχε εξαιρετικά στενή φόρμα και τα δάχτυλα μου ήταν σχεδόν τσίμα τσίμα.
    Σε reviews που διάβασα για το συγκεκριμένο μοντέλο, το να πάρεις ένα νούμερο παραπάνω (δλδ 40, ενώ φοράω 38) καταλήγει σε μια αίσθηση ότι είναι μεγάλα και το πόδι πλέει.
    Θεωρούνται γενικώς καλά για προπονήσεις HIIT κυρίως, και για προπόνηση με βάρη μέτρια - δεν είναι τα καταλληλότερα για heavy lifting. Επίσης καλό θα ήταν να μη φορεθούν σε βροχή, το υλικό είναι πλεκτό συνθετικό, αρκετά λεπτό και δεν προσφέρουν αδιαβροχοποίηση.

    • Βάρος
    • Άνεση
    • Δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στο μέγεθός τους
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Χτυπούν λίγο στο πόδι
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες