MegaFitness Podele Puzzle de Gimnastică Pe Două Fețe Roșu/Albastru 100x100x2cm 1buc

MegaFitness Podele Puzzle de Gimnastică Pe Două Fețe Roșu/Albastru 100x100x2cm 1bucCodul: 40032819

Pardoseală de siguranță pentru interior, fabricată conform celor mai recente directive de siguranță ale Uniunii Europene, fără toxine și mirosuri. Foarte durabilă, antiderapantă, special concepută pentru protecția copiilor mici.

Vezi descrierea completă
11,99
Livrarevin, 27 sep - mar, 01 oct
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 11,99 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 200121 Podele Puzzle de Gimnastică Pe Două Fețe Roșu/Albastru 100x100x2cm 1buc

    Produse magazin
    11,99 €

Descriere

Pardoseală de siguranță pentru interior, realizată din material spumă. Fabricată conform celor mai recente linii directoare de siguranță ale Uniunii Europene, fără toxine și mirosuri. Foarte durabilă, antiderapantă, special concepută pentru protecția copiilor mici. Cu o suprafață laminată pentru curățare ușoară.

Pardoseala de protecție tip puzzle de 1×1 m poate fi îmbinată pentru a acoperi o suprafață mare de podea, oferind o absorbție excelentă a șocurilor în timpul exercițiilor. Grosimea sa este de 2 cm și cu siguranță va satisface toate nevoile tale.

Este realizată din material EVA de înaltă calitate, absorbant și este potrivită pentru săli de sport, săli de arte marțiale, săli de gimnastică și chiar pentru camera copiilor din casa ta. Ideală pentru yoga, tae kwon do, kickboxing, jiu-jitsu, judo, pankration, lupte.

Producător

MegaFitness

Specificații

Cod produs
200121

Detalii produs

Tip
Puzzle
Număr bucăți
1 buc
Culoare
Multicolor

Specificații

Material
EVA
Mături de sală de sport
Roșu/Albastru

Dimensiuni

Lungime
100 cm
Lățime
100 cm
Grosime
2 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.