Palit GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X GameRock Видеокарта
Графични карти

Palit GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X GameRock ВидеокартаКод: 40015906

Основни характеристики:

  • Памет 24GB GDDR6X, 384bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Максимална резолюция 7680x4320 пиксела
  • Дължина на картата 329 мм
  • 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4a
  • Минимално захранване 1000W
Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка до избраната държава.

от 2.349,00 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 2.349,00 €

Описание

НVIDIA GeForce RTX 4090 е най-висококачествената графична карта GeForce. Тя предлага огромен скок в производителността, ефективността и графиката с изкуствен интелект. Изживейте игри с невероятно висока производителност, невероятно детайлни виртуални светове, безпрецедентна продуктивност и нови начини за създаване. Захранва се от архитектурата Ada Lovelace на Nvidia и разполага с 24 GB GDDR6X памет, която предлага най-доброто изживяване за геймърите и създателите.

Тя е насочена към геймърите, създателите на съдържание и дизайнерите, които искат да получат най-добрата възможна графика и производителност от своите компютри, тъй като поддържа HDR изображения и записи с резолюции до 8K, 4 пъти повече пиксели от 4K резолюция и 16 пъти повече от Full HD резолюция.

Полунощен калейдоскоп

Архитектура Ада Ловлейс

  • Нови потоци за обработка, до 2 пъти повече производителност и енергийна ефективност.
  • Тензорни ядра от четвърто поколение, до 4 пъти повече производителност с DLSS 3 в сравнение с грубо силово изчисление.
  • RT ядра от трето поколение, до 2 пъти повече производителност при проследяване на лъчи.

Рейтрейсинг

Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace напълно освобождава възможностите на технологията за проследяване на лъчите, която симулира поведението на светлината в реалния свят. С уникалната мощ на новата серия GeForce RTX 40 и 3-то поколение RT ядра (с новите хардуерни блокове "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine"), ще изживеете неповторими гейминг преживявания.

Nvidia DLSS 3 - Нвидиа DLSS 3

Множител на производителността, задвижван от изкуствен интелект.

DLSS е революционно откритие в графиката с изкуствен интелект, което значително повишава производителността. С помощта на новите тензорни ядра от четвърто поколение и оптичния потоков ускорител на GeForce RTX 40 серията, DLSS 3 анализира последователни кадри и данни за движение от новия 40 оптичен потоков ускорител, за да създаде допълнителни кадри с високо качество.

DLSS Супер Анализ

Увеличава производителността за всички GeForce RTX карти, използвайки изкуствен интелект, за да генерира по-висока резолюция на кадрите от по-ниска резолюция на входа. DLSS събира примери на изображения с по-ниска резолюция и използва данни за движение и обратна връзка от предишни кадри, за да възстанови изображения с нативно качество.

Nvidia Reflex - Нвидиа Рефлекс

Графичните карти Nvidia Reflex и GeForce RTX 40 серия осигуряват най-ниска латентност и най-добър отговор за крайното конкурентно предимство. Проектирани за оптимизиране и измерване на системната латентност, Reflex осигурява по-бързо придобиване на цел, по-бързи реакционни времена и най-добра точност при насочването за конкурентното гейминг.

Nvidia Studio - Нвидия Студио

Творчество с изкуствен интелект

Вдигнете вашите творчески проекти на следващото ниво с Nvidia Studio. С новият специализиран хардуер, серия RTX 40 отключва безпрецедентна производителност в 3D рендериране, видео редактиране и графичен дизайн. Насладете се на богато RTX ускорение в водещи творчески приложения, драйвери от световен клас Nvidia Studio, проектирани да осигурят максимална стабилност, и набор от ексклузивни инструменти, които използват мощта на RTX за творчески работни потоци с поддръжка на AI.

Nvidia Кодиране

Крадете шоуто с невероятна графика и плавен стрийминг с високо качество, без забавяне. С помощта на 8-то поколение енкодер (NVENC), серия GeForce RTX 40 въвежда нова ера на висококачествен трансфер с поддръжка на кодиране AV1 за следващо поколение, създадено да осигури по-добра производителност от H.264, отключвайки изумителни стриймове с по-висока резолюция. Освен това, ексклузивните оптимизации във вашите любими приложения за стрийминг извличат най-доброто от вашата аудитория всеки път.

Nvidia Broadcast

Вашият домашен студио с изкуствен интелект

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио, като повдига вашия стрийм, гласов чат и видео обаждания на следващото ниво с мощни ефекти на изкуствен интелект, като премахване на шум и звук от стаята, виртуален фон и много други.

Nvidia Omniverse

Свържете световете на вашето творчество с безкрайни възможности

Nvidia Omniverse действа като център за свързване на съществуващите 3D работни процеси, заменяйки линейните конвейери с реално време на сътрудничество, позволявайки ви да създавате като никога досега и със скорости, които никога преди не сте изпитвали.

Nvidia Canvas - Нвидиа Канавас

Приложението, което внася изкуствен интелект в живописта

Използвайте изкуствен интелект, за да превърнете прости движения в реалистични изображения на пейзажи. Бързо създавайте фонове или ускорете проучването на вашите идеи, така че да можете да отделяте повече време за визуализиране на вашите идеи.

Готови за игра драйвери

Драйверите GeForce Game Ready предлагат най-доброто възможно изживяване за вашите любими игри. Те са подробно настроени в сътрудничество с разработчиците и изпитани на хиляди хардуерни конфигурации за максимална производителност и надеждност.

GeForce Experience - GeForce Изживяване

Записвайте и споделяйте видеоклипове, снимки на екрана и живи предавания с приятелите си. Поддържайте драйверите си актуални и оптимизирайте настройките на играта си. GeForce Experience ви позволява да правите всичко това. Това е неотменният спътник за вашия графичен карт GeForce.

8K HDR Игри

Свържете се, играйте, записвайте и гледайте с изключително HDR в резолюции до 8K с GeForce RTX 4090. Записвайте HDR съдържание до 8K с GeForce Experience ShadowPlay и го възпроизвеждайте плавно с AV1 декодиране.

С невероятна мощ и голяма памет от 24 GB, той може да се справи с много популярни игри в 8K. Поддържа 8K 60Hz HDR и променлива честота на опресняване (VRR), както е определено в HDMI 2.1, всичко с един кабелен връзка от вашия компютър до 8K дисплея.

Виртуална реалност

Виртуалната реалност предлага някои от най-поглъщащите преживявания в игрите на компютъра. Но постигането на правилната виртуална реалност е трудно. С истински 4K резолюции на екрана и нарастващи честоти на опресняване от 90 Hz и висока толерантност към латентността, виртуалната реалност е едно от най-изискваните приложения за компютър в света и изисква най-мощните графични процесори в света.

Графичните процесори GeForce RTX на NVIDIA ви предоставят необходимата производителност, за да задвижвате водещите VR заглавия на най-новите VR устройства. Освен това, те разполагат с технология, която повишава настройките за наистина впечатляваща и поглъщаща игрова среда.

GameRock ARGB

Контролираният RGB позволява на играчите да персонализират цвета на всеки светодиод. Кристалните рязания на охладителя GameRock ви предлагат впечатляваща ангелска подсветка. Можете да персонализирате функциите за подсветка с помощта на софтуера Palit ThunderMaster.

Един Два Синхронизиране

Не е необходимо софтуерно управление, осветлението на картата може лесно да бъде синхронизирано с всяко друго устройство, поддържащо ARGB, само с един кабел.

ThunderMaster (Гръмотевичен майстор)

Новият ThunderMaster от Palit има подробно подобрение спрямо предишната версия. Той разполага с по-лесен за използване интерфейс и по-персонализирани настройки. С ThunderMaster можете да контролирате графичната си карта от настройките за разгонване до скоростта на вентилатора и LED ефектите. Можете също така да наблюдавате състоянието на GPU-то с помощта на програмата ThunderMaster.

Стойка за графични карти

Професионалната подложка за поддръжка на VGA от Palit подобрява защитата на вашия графичен карт, намалявайки риска от изкривяване на картата и повреда на PCI слота на дънната платка.

  • Поддържа до две графични карти
  • Потребителски дизайн
  • Регулируема височина и лесна сглобка

(1) Винтовете с палец позволяват инсталиране без инструменти

(2) Гумената крачка гарантира, че няма надрасквания на кутията на компютъра

Двойна BIOS

Двойната BIOS автоматично активира механизма за защита, когато възникне грешка в една от програмите на BIOS. Това позволява на графичната карта да остане функционална в случай на срив на системата.

  • BIOS 1: Режим на производителност
  • BIOS 2: Режим на тишина

Производител

Palit (Графични карти)

Спецификации

Номер на продукта
NED4090019SB-1020G

Вентилатори

Manufacturer of Graphics Cards
Nvidia
Модел на чипсета
GeForce RTX 4090
Интерфейс
PCI Express x16 4.0
Скорост на процесора (Базов тактов честота)
2235 MHz
Максимална резолюция
7680x4320 пиксели
Спецификации
RGB осветление, Въздушно охлаждане
Тип
Висока производителност

Всичко в едно компютър

Капацитет на паметта
24 ГБ
Графична памет
GDDR6X
Шина за памет
384 бит

Свързаност

HDMI
1
DisplayPort
3
Двойна връзка DVI
Не

Графични карти

Минимална мощност на захранването
1000 W
Захранващи конектори
12+4 извода

Размери

Дължина
329 мм
Височина
137,5 мм
Дебелина
71,5 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Подобни продукти

Palit GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X GameRock ВидеокартаPalit GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X GameRock ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4090 rev. 1.0 24ГБ GDDR6X Гейминг OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4090 rev. 1.0 24ГБ GDDR6X Гейминг OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Suprim X ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Suprim X ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Aorus Master ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Aorus Master ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Гейминг X Trio ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Гейминг X Trio Видеокарта
от 2.349,00 €от 2.086,85 €от 2.803,52 €от 2.612,30 €от 2.194,48 €
ПроизводителPalitGigabyteMSIGigabyteMSI
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Модел на чипсетаGeForce RTX 4090GeForce RTX 4090GeForce RTX 4090GeForce RTX 4090GeForce RTX 4090
Още спецификации