Optoma UHD35STX 3D Проектор с Вградени Високоговорители Бял
Проектори

Optoma UHD35STX 3D Проектор с Вградени Високоговорители Бял Код: 39930641

Основни характеристики:

  • Технология на проекция: DLP (DMD)
  • Яркост: 3600 ANSI лумена
  • Максимална резолюция: 3840x2160
  • Контраст: 1000000:1
  • Отношение на хвърляне: 0.5:1
  • HDMI, USB, RS-232
Вижте пълното описание
1.666,30
Доставкапет, 02 авг. - чет, 08 авг.
+14,99 €

Продава:

от 1.666,30 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 1.666,30 €

  2. UHD35STX 3D Проектор с Вградени Високоговорители Бял

    Информация за магазина
    2.877,25 €

Описание

Късофокусен 4K UHD проектор за домашно развлечение

Потопете се в свят на Ultra HD игри, спорт на живо и телевизионни предавания. UHD35STX предлага зашеметяващо ярки, висококачествени 4K UHD изображения, светкавично бързо входно забавяне от само 4ms и висока честота на опресняване от 240Hz, идеални за конкурентно предимство в игрите. С късофокусен обектив, той може да бъде поставен на малко повече от метър разстояние от проекционната площ, като същевременно създава огромно 100" изображение. Удобен и лесен за настройка, този компактен проектор с висока яркост е перфектен за добре осветени среди, така че спортните фенове могат да се наслаждават на живото действие със семейството или приятелите си със запалени светлини. С HDR и Amazing color технология, той предлага точна, реалистична цветова възпроизвеждане за любителите на киното. Вграденият високоговорител осигурява мощен звук, а двата HDMI входа позволяват свързване към множество устройства като сет-топ боксове, игрови конзоли и HDMI донгли.

Голям екран за забавление

Създайте и проектирайте изображения много по-големи от всеки телевизор с видео проектор. Можете да създадете огромно изображение до 300". Идеално за възпроизвеждане на завладяващото кино изживяване в уюта на вашия дом.

С късофокусен обектив можете да проектирате впечатляващо 100" изображение само от един метър разстояние. Това ви позволява да поставите проектора по-близо до стената, намалявайки сенките, така че да можете да представяте с лекота.

Яркост и ярки цветове

Този проектор за домашно развлечение комбинира висока яркост и ярки цветове за живи, реалистични изображения в добре осветени среди, идеален за гледане на телевизионни предавания, спорт и филми или игри с вашето семейство или приятели по всяко време на деня.

4K UHD

Резолюцията Ultra HD 4K предлага по-остри, по-живи изображения и по-богати цветове, което ви позволява да седите по-близо до екрана и да се наслаждавате на по-завладяващо изживяване.

DLP проекторите предоставят одобрена от CTA (Асоциация за потребителски технологии) истинска 4K UHD резолюция, способна да проектира 8.3 милиона пиксела на екрана. Това е четири пъти повече детайли от Full HD и два пъти повече от конкурентната технология, която доставя само 4.1 милиона пиксела.

Съвместим с HDR и HLG

Възможност за приемане и показване на HDR10 и Hybrid Log Gamma (HLG) съдържание. Този проектор на Optoma ви позволява да видите много повече детайли. Обектите изглеждат по-реалистични и допълнителните детайли създават по-голямо усещане за дълбочина.

Невероятни цветове

Невероятни цветове във всяка среда. Проекторите на Optoma осигуряват надеждна производителност, подходяща за всяко съдържание и среда. Те са способни да възпроизвеждат цветова гама Rec.709, международния стандарт за HDTV, който гарантира точно възпроизвеждане на кинематографични цветове точно както режисьорът е възнамерявал. Или по-наситени цветове за ярко изображение, идеално за игри и анимационни филми.

Плавно движение 240Hz

Насладете се на изключително гладко движение и намалено замъгляване. Високата честота на опресняване прави по-лесно следенето на действието, давайки ви повече шансове да уцелите целта си по-бързо. Идеален за динамични игри.

Вижте повече

Потопете се директно в действието с най-завладяващото изживяване - огромен екран до 300 инча. Много по-голям от средния телевизор, мултиплейър игрите на разделен екран са по-забавни на големия екран.

Стъпете в друго измерение!

Показвайте истинско 3D съдържание от почти всеки 3D източник, включително 3D Blu-ray плейъри, 3D излъчване и най-новото поколение игрални конзоли.

Двойни HDMI входове

Играйте игри, стриймвайте видеа и споделяйте снимки на големия екран в уюта на вашия дом. С два HDMI входа можете лесно да се свържете с вашата игрална конзола, сет-топ бокс, лаптоп, компютър, Blu-ray плейър или медиен стриймър с един кабел. Можете дори да го превърнете в смарт проектор, като свържете HDMI донгъл като Google Chromecast, Amazon Fire TV, Apple TV или Roku stick.

Вграден високоговорител

Завършете домашното си развлечение с удобството на мощен вграден високоговорител за отлично качество на звука и лесна настройка без нужда от скъпи външни високоговорители.

24p

Повечето филми са заснети при 24 кадъра в секунда (fps). За да се запази чистотата на оригиналното изображение, проекторите на Optoma могат да приемат източници с висока разделителна способност при 24 fps, за да показват филмите точно както е предвидил режисьорът.

Регулиране на цвета на стената

Нямате бяла стена или екран за проектор? Няма проблем! С настройката "Цвят на стената" можете да промените проектираната картина според цвета на вашата стена. С шест опции за избор, можете лесно да настроите за черна дъска, светложълти, светлозелени, светлосини, розови и сиви стени, за да получите най-точния цветови диапазон.

Корекция на четирите ъгъла

Корекцията на четирите ъгъла позволява коригиране на трапеца на проектора както вертикално, така и хоризонтално, така че да можете индивидуално да изкривите всеки ъгъл на проектираната картина, за да я направите перфектно квадратна. Идеално за неравни стени или в пространства, където поставянето на проектора е трудно или ограничено и трябва да бъде инсталиран под ъгъл.

Съдържание на пакета:

  • Проектор
  • Захранващ кабел
  • Дистанционно управление с батерии
  • Ръководство за потребителя

Подробности:

  • Технология на екрана: DLP
  • Резолюция: UHD (3840x2160)
  • Яркост: 3,600 лумена
  • Контрастно съотношение: 1000000:1
  • Съотношение на страните: 16:9, 4:3
  • Корекция на трапецовидното изкривяване - Вертикално: +/-40°
  • Корекция на трапецовидното изкривяване - Хоризонтално: +/-40°
  • Размер на екрана: 0.93-7.63м (36.43-300.53")
  • Живот на лампата: 4000 (Ярък), 15000 (Динамичен), 10000 (Еко)
  • Коефициент на прожектиране: 0.5:1
  • Разстояние на прожектиране: 0.4 - 3.3м
  • Увеличение: 1
  • Тип увеличение: Фиксирано
  • Входове: 2 x HDMI 2.0
  • Изходи: 1 x Аудио 3.5мм, 1 x S/PDIF, 1 x USB-A захранване 1.5A
  • Контрол: 1 x RS232, 1 x 12V тригер
  • Шум (тип./макс.): 24/28 db
  • Размери: 315 x 270 x 118 мм
  • Тегло: 3.5 кг

Производител

Optoma

Спецификации

Проектори

Проектори
DLP (DMD)
Xenon Комплект за Автомобил
Прост
Яркост
3600 ANSI Lumens
Проектори 3D
Да
Размер на изображението
36,43 - 300,53 "
Максимална резолюция
3840 x 2160
Контраст
1000000 :1
Мощност на лампата
240 W
Продължителност на живота на лампата (максимална)
15000 часове

Характеристики на проектора

Отношение на хвърляне
0,5 :1
Разстояние на прожекция
0.4 - 3.3 м

Вентилатори

Wi-Fi (Вграден)
Не
Вградени говорители
Да
Свързаност
HDMI, RS-232, USB
Клавиатура
Гейминг, домашно кино
Ниво на шума
24 дБ
Тегло
3,5 кг
Цвят
Бял

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Подобни продукти

Optoma UHD35STX 3D Проектор с Вградени Високоговорители БялOptoma UHD35STX 3D Проектор с Вградени Високоговорители БялViewsonic X11 Проектор Лампа LED с Wi-Fi и Вградени Високоговорители ЧеренViewsonic X11 Проектор Лампа LED с Wi-Fi и Вградени Високоговорители Черен
от 1.666,30 €от 1.698,00 €
ПроизводителOptomaViewsonic
Наличен чрез Skroutz-
Физическа резолюцияN/AN/A
Още спецификации
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории