Inno 3D GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X X3 OC Видеокарта
Графични карти

Inno 3D GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X X3 OC ВидеокартаКод: 39783811

Основни характеристики:

  • Памет 24GB GDDR6X, 384бита
  • PCI Express x16 4.0
  • Максимална резолюция 7680x4320 пиксела
  • Дължина на картата 336 мм
  • 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4a
  • Минимално захранване 850 W
Вижте пълното описание
2.196,60
Доставкавт, 24 сеп. - чет, 26 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 3 броя

Доклад за продукта

от 2.196,60 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 2.196,60 €

Описание

Nvidia GeForce RTX 4090 е най-висококачествената графична карта GeForce. Тя предлага огромен скок в производителността, ефективността и графиката с изкуствен интелект. Изживейте игри с невероятно висока производителност, изключително детайлни виртуални светове, безпрецедентна продуктивност и нови начини за създаване. Захранва се от архитектурата Nvidia Ada Lovelace и е съпроводена от 24 GB GDDR6X памет, за да осигури най-доброто изживяване за геймърите и създателите.

Имплементацията Inno3D X3 OC идва с естетични и ефективни подобрения.

Тя е насочена към геймърите, създателите на съдържание и дизайнерите, които искат да получат най-добрата възможна графика и производителност от своите компютри, тъй като поддържа HDR изображения и запис с резолюции до 8K, 4 пъти повече пиксели от 4K резолюция и 16 пъти повече от Full HD резолюция.

Inno3D RTX 40 серия

Архитектура Ада Ловлейс

  • Нови потоци на процесори, до 2 пъти повече производителност и ефективност на захранването.
  • Четвърто поколение Tensor ядра, до 4 пъти повече производителност с DLSS 3 в сравнение с brute-force рендериране.
  • Трето поколение RT ядра, до 2 пъти повече производителност при проследяване на лъчи.

Рейтрейсинг

Архитектурата NVIDIA Ada Lovelace напълно освобождава възможностите на технологията за проследяване на лъчите, която симулира поведението на светлината в реалния свят. С уникалната мощ на новата серия GeForce RTX 40 и 3-то поколение RT ядра (с новите хардуерни блокове "Opacity Micromap Engine" и "Micro-mesh Engine"), ще се насладите на неповторими гейминг преживявания.

Nvidia DLSS 3 - Нвидиа DLSS 3

Множител на производителността, задвижван от изкуствен интелект.

DLSS е революционно откритие в графиката с изкуствен интелект, което масивно повишава производителността. С помощта на новите тензорни ядра от четвърто поколение и оптичния ускорител на GeForce RTX 40 серията, DLSS 3 анализира последователни кадри и данни за движение от новия 40-ти оптичен ускорител, за да създаде допълнителни кадри с високо качество.

DLSS Супер Анализ

Увеличава производителността за всички GeForce RTX карти, използвайки изкуствен интелект за генериране на по-висока резолюция на кадрите от по-ниска резолюция на входа. DLSS събира примери от множество изображения с по-ниска резолюция и използва данни за движение и обратна връзка от предишни кадри, за да възстанови изображения с нативно качество.

Nvidia Reflex - Нвидиа Рефлекс

Картите Nvidia Reflex и GeForce RTX 40 серия осигуряват най-ниска латентност и най-добър отговор за най-голямо конкурентно предимство. Проектирани за оптимизиране и измерване на системната латентност, Reflex осигурява по-бързо придобиване на цел, по-бързо реагиране и най-добра точност при насочването за конкурентното гейминг.

Nvidia Studio - Нвидия Студио

Творчество с изкуствен интелект

Вдигнете вашите творчески проекти на следващото ниво с Nvidia Studio. С новата специализирана хардуерна серия RTX 40, отключете безпрецедентна производителност в 3D рендериране, видео редактиране и графичен дизайн. Насладете се на богато RTX ускорение във водещи творчески приложения, световноизвестни Nvidia Studio драйвери, проектирани да осигурят максимална стабилност, и комплект инструменти, които използват мощта на RTX за творчески работни процеси с поддръжка на изкуствен интелект.

Nvidia Кодиране

Откраднете шоуто с невероятна графика и гладко предаване с високо качество, без забавяне. С помощта на кодера от осмо поколение (NVENC), серията GeForce RTX 40 въвежда нова ера на предаване с високо качество с поддръжка на кодиране AV1 от следващо поколение, създадено да осигури по-добра производителност от H.264, отключвайки впечатляващи потоци с по-висока резолюция. Освен това, ексклузивните оптимизации във вашите любими приложения за предаване осигуряват на вашата аудитория най-доброто изживяване всеки път.

Nvidia Broadcast

Вашият домашен студио с изкуствен интелект

Приложението NVIDIA Broadcast превръща всяка стая в домашно студио, като повдига вашия поток на живо, гласови чатове и видео обаждания на следващото ниво с мощни ефекти на изкуствен интелект, като премахване на шум и звук от стаята, виртуален фон и много други.

Nvidia Omniverse

Свържете световете на вашето творчество с безкрайни възможности

Нвидия Омниверс е централен връзка за свързване на съществуващите 3D работни процеси, като заменя линейните конвейери с реално време синхронизация, позволявайки ви да създавате като никога досега и със скорости, които никога не сте изпитвали.

Nvidia Canvas - Нвидиа Канавас

Приложението, което внася изкуствен интелект в живописта

Използвайте изкуствен интелект, за да превърнете прости четки в реалистични пейзажни изображения. Бързо създавайте фонове или ускорете изследването на вашите идеи, така че да можете да прекарате повече време визуализиране на вашите идеи.

Готови за игра драйвери

Драйверите GeForce Game Ready предлагат най-доброто възможно изживяване за вашите любими игри. Те са подробно настроени в сътрудничество с разработчиците и подлагани на обширни тестове върху хиляди конфигурации на хардуер за максимална производителност и надеждност.

GeForce Experience - GeForce Изживяване

Записвайте и споделяйте видеоклипове, снимки на екрана и живи предавания с приятелите си. Поддържайте своите драйвери актуални и оптимизирайте настройките на играта си. GeForce Experience ви позволява да правите всичко това. Това е неотменният спътник за вашата графична карта GeForce.

8K HDR Игри

Свържете се, играйте, записвайте и гледайте с изключителен HDR в резолюции до 8K с GeForce RTX 4090. Запишете HDR съдържание до 8K с GeForce Experience ShadowPlay и го възпроизведете плавно с AV1 декодиране.

С невероятната мощност и голямата памет от 24 GB, той може да се справи с много популярни игри в 8K. Поддържа 8K 60Hz HDR и променлива честота на опресняване (VRR), както е дефинирано в HDMI 2.1, всичко с един кабелен връзка от вашия компютър до 8K дисплея.

Виртуална реалност

Виртуалната реалност предлага някои от най-поглъщащите преживявания в гейминга на компютър. Но постигането на правилната виртуална реалност е трудно. С реални разделителни способности на екрана от 4K и нарастващи честоти на опресняване от 90 Hz и високи толеранции за латентност, виртуалната реалност е едно от най-изискваните приложения за компютър в света и изисква най-мощните графични процесори в света.

Графичните процесори GeForce RTX на NVIDIA ви предоставят необходимата производителност, за да задвижвате водещите VR заглавия на най-новите VR устройства. Освен това те разполагат с технология, която повишава настройките за наистина впечатляващо, поглъщащо геймплей изживяване.

Охлаждане с 3 вентилатора 98 милиметра

  • Scythe Крила за оптимално охлаждане
  • Обратно въртене, средният вентилатор се върти по часовниковата стрелка, докато другите два се въртят обратно на часовниковата стрелка, намалявайки въздушната турбулентност.

Стойка за графични карти

Здрава основа, която държи графичната карта точно в правилната позиция.

Голяма парна камера

Предлага 2 пъти по-добро отвеждане на топлина от медната плоча.

Дизайн на охлаждането

  • 9 тръби за отвеждане на топлина
  • Дължина на тръбите 2716 милиметра
  • Повърхност 1,006,164 квадратни милиметра

Осветен LED лого

Изсветляващият логотип на INNO3D за подобряване на компютърната естетика.

Многофункционален заден панел

  • Износ и отделяне на горещ въздух
  • Защита на PCB (Печатна платка)

Производител

Inno 3D

Спецификации

Номер на продукта
N40903-246XX-18332989

Вентилатори

Manufacturer of Graphics Cards
Nvidia
Модел на чипсета
GeForce RTX 4090
Интерфейс
PCI Express x16 4.0
Скорост на процесора (Базов тактов честота)
2235 MHz
Максимална резолюция
7680x4320 пиксели
Спецификации
OverClocked, Въздушно охлаждане
Тип
Висока производителност

Всичко в едно компютър

Капацитет на паметта
24 ГБ
Графична памет
GDDR6X
Шина за памет
384 бит

Свързаност

HDMI
1
DisplayPort
3
Двойна връзка DVI
Не

Графични карти

Минимална мощност на захранването
850 W
Захранващи конектори
12+4 извода

Размери

Дължина
336 мм
Височина
145 мм
Дебелина
60 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 2
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
    • Производителност
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Умерен шум
    • Размер
  • Потвърдена покупка от GoldenByte

    • Производителност
    • Безшумни ли са клавишите?
    • Температура
    • Съотношение цена-качество
    • Размер

Подобни продукти

Inno 3D GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X X3 OC ВидеокартаInno 3D GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X X3 OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4090 rev. 1.0 24ГБ GDDR6X Гейминг OC ВидеокартаGigabyte GeForce RTX 4090 rev. 1.0 24ГБ GDDR6X Гейминг OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Suprim X ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Suprim X ВидеокартаAsus GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X ROG Strix OC ВидеокартаAsus GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X ROG Strix OC ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Гейминг X Trio ВидеокартаMSI GeForce RTX 4090 24ГБ GDDR6X Гейминг X Trio Видеокарта
от 2.196,60 €от 2.168,75 €от 2.502,00 €от 2.551,64 €от 2.194,48 €
ПроизводителInno 3DGigabyteMSIAsusMSI
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
Модел на чипсетаGeForce RTX 4090GeForce RTX 4090GeForce RTX 4090GeForce RTX 4090GeForce RTX 4090
Още спецификации