Cryspo Trio Noel Χριστουγεννιάτικη Πιατέλα Πορσελάνινη Λευκή Φ27εκ.Κωδικός: 39381397

Χριστουγεννιάτικη πιατέλα, σε λευκό χρώμα, από την εταιρεία Cryspo Trio, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας!...
Δες όλη την περιγραφή

9,75
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 9,75 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,75 €

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη πιατέλα, σε λευκό χρώμα, από την εταιρεία Cryspo Trio, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Επιπλέον, το μοτίβο με τα λουλούδια και τα κλαδιά, θα δώσει έναν ακόμη πιο εορταστικό τόνο στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, γεμάτο πράσινο και λάμψη! Είναι κατασκευασμένη από πορσελάνη, ένα κομψό υλικό, το οποίο θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον στολισμό σας.

• Διάμετρος: 27εκ.
• Υλικό: Πορσελάνη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πιατέλα
Δημοφιλή Σχέδια
Λουλούδια & Κλαδιά
Χρώμα
Λευκό
Τεμάχια
1 τμχ
μιας Χρήσης
Όχι
Αλέκιαστο
Όχι

Διαστάσεις

Διάμετρος
27 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.