Hamuri pentru câini

Max & Molly Ham de câine Little Monsters Mici 15mm x 41-52cm MM0316Codul: 39303102

Forma în H oferă confort, fiind în același timp suportivă pentru câine, ușor de ajustat în funcție de mărimea acestuia. Atât tu, cât și câinele tău veți aprecia construcția sa unică. Are un strat...

Vezi descrierea completă

Forma în H oferă confort, fiind în același timp suportivă pentru câine, ușor de ajustat în funcție de mărimea acestuia. Atât tu, cât și câinele tău veți aprecia construcția sa unică. Are un strat puternic de nailon în partea de sus, o căptușeală moale în interior pentru un confort sporit și un material modern hipoalergenic din neopren în partea de jos, care...

Vezi descrierea completă
28,90
Livrare rapidămarți, 24 Septembriedacă o comanzi până la 6 luni
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 28,00 €

Descriere

Forma în H oferă confort, fiind în același timp suportivă pentru câine, ușor de ajustat în funcție de mărimea acestuia. Atât tu, cât și câinele tău veți aprecia construcția sa unică. Are un strat puternic de nailon în partea de sus, o căptușeală moale în interior pentru un confort sporit și un material modern hipoalergenic din neopren în partea de jos, care se usucă ușor și rapid.

Cu ajutorul curelei de piept, câinele nu poate aluneca, picioarele handlerului nu sunt deranjate în timpul plimbării, iar gâtul este bine protejat, permițându-ți să ai control total.

Toate piesele metalice sunt finisate elegant și poți ajusta curea de piept în funcție de nevoile tale pentru a se potrivi perfect câinelui tău.

Se poate spăla la mașină la 30 °C.

• Hipoalergenic, se usucă rapid

• Potrivire moale și mâner din neopren pentru confort maxim

• 2 catarame puternice care suportă de 5 ori greutatea câinelui tău

• Plasare ușoară și rapidă

• 4 reglatoare pentru o potrivire perfectă care determină lățimea fiecărei părți

• Inel metalic care nu trage în zona sensibilă a gâtului

Specificații

Tip
Curea
Culoare
Multicolor

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.