Pokemon GO Premier Holder Collection Dragonite Pokémon Deck VSTAR
Jocuri de carti

Pokemon GO Premier Holder Collection Dragonite Pokémon Deck VSTARCodul: 39296417

O bătălie epică Raid aduce recompense puternice: un Dragonite VSTAR puternic pentru colecția ta și un suport pentru deck Premier Ball pentru deck-ul tău preferat! Cu o Putere VSTAR care împărtășește...

Vezi descrierea completă

O bătălie epică Raid aduce recompense puternice: un Dragonite VSTAR puternic pentru colecția ta și un suport pentru deck Premier Ball pentru deck-ul tău preferat! Cu o Putere VSTAR care împărtășește energie cu Pokémonii tăi, Dragonite VSTAR atinge înălțimi strategice și îl vei primi împreună cu Dragonite V în această colecție specială care include...

Vezi descrierea completă
49,90
Livrare rapidăMâine, 20 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarea 1 oră și 25 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 1 bucăți

Raport produs

de la 49,39 €

Descriere

O bătălie epică Raid aduce recompense puternice: un Dragonite VSTAR puternic pentru colecția ta și un suport pentru deck Premier Ball pentru deck-ul tău preferat! Cu o Putere VSTAR care împărtășește energie cu Pokémonii tăi, Dragonite VSTAR atinge înălțimi strategice și îl vei primi împreună cu Dragonite V în această colecție specială care include expansiunea Pokémon TCG: Pokémon GO. În plus, suportul solid pentru deck Premier Ball ține un deck pentru stilul suprem al unui antrenor Pokémon!

Colecția Pokémon TCG: Pokémon GO Premier Deck Holder—Dragonite VSTAR include:

  • 1 carte promo cu Dragonite VSTAR gravată în folie
  • 1 carte promo cu Dragonite V în folie
  • 1 suport pentru deck în formă de Premier Ball
  • 9 pachete booster Pokémon GO
  • Fiecare pachet booster conține 10 cărți și fie 1 energie de bază, fie 1 marcator VSTAR. Cărțile variază în funcție de pachet.
  • O carte cu cod pentru Pokémon TCG Live

Specificații

Serii
Pokémon
Tip
Deck

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.