Фонтаниери

Homestyle Фонтанера Стъкло с Капак и Крака 31см ПрозраченКод: 39181010

Гълъбеста фонтанела на фирмата Homestyle, за да сервирате на вашите гости фондю, шоколадчета, сладкиши, кроасани, бонбони и други сладки. Може да се използва и за кръщене или сватба, за да сложите бонбони, цветни бонбони или сладки, за малки и големи. Разполага с капак, за да предпазите съдържанието от прах, насекоми и честите нападения на алчни...
Вижте пълното описание

15,00
Доставкаср, 25 сеп. - пет, 27 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 6 броя

Доклад за продукта

от 14,00 €

Описание

Гълъбеста фонтанела на фирмата Homestyle, за да сервирате на вашите гости фондю, шоколадчета, сладкиши, кроасани, бонбони и други сладки. Може да се използва и за кръщене или сватба, за да сложите бонбони, цветни бонбони или сладки, за малки и големи. Разполага с капак, за да предпазите съдържанието от прах, насекоми и честите нападения на алчни нахлувачи.
Фонтанелата е красив подарък за сватба или други поводи и е много полезна във всяка къща. По-рано, тя беше радостта на детето, когато я откриваше пълна със сладки, в "тайната" скривалище на майката и се грижеше да я изпразни тайно, до следващото посещение на гости, което би разкрило плетеното.

Спецификации

Номер на продукта
7354530

Спецификации

Материал
Стъкло
С Капак
Да
С Поднос
Да
Стил
Съвременен
Цвят
Прозрачен

Размери

Височина
31 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.