Прахосмукачки на пръчка

Shark ICZ160EUT Акумулаторна Стик Прахосмукачка 28.8V ЧерноКод: 39061881

Компанията е основана през 1994 г. и е преименувана на SharkNinja през 2015 г. Тази безжична прахосмукачка за собственици на домашни любимци комбинира свободата на безжичното почистване с...

Вижте пълното описание

Компанията е основана през 1994 г. и е преименувана на SharkNinja през 2015 г. Тази безжична прахосмукачка за собственици на домашни любимци комбинира свободата на безжичното почистване с най-иновативните технологии за почистване на Shark.

Почиствайте килими и твърди подове с уникалната дюза DuoClean. Технологията Anti-Hair-Wrap гарантира, че никаква коса...

Вижте пълното описание
412,99
Бърза доставкаУтре, 01 Octoberако го поръчате в следващите 12 часа и 35 минути
+20,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Доклад за продукта

от 412,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор

    ICZ160EUT Акумулаторна Стик Прахосмукачка 28.8V Черно

    Продукти на магазина
    413,00 €

  2. Официален дистрибутор

    ICZ160EUT Акумулаторна Стик Прахосмукачка 28.8V Черно

    Информация за магазина
    549,90 €

  3. 412,99 €

  4. ICZ160EUT Акумулаторна Стик Прахосмукачка 28.8V Черно

    Продукти на магазина
    413,00 €

  5. Официален дистрибутор

    ICZ160EUT Акумулаторна Стик Прахосмукачка 28.8V Черно

    Продукти на магазина
    387,80 €

Описание

Компанията е основана през 1994 г. и е преименувана на SharkNinja през 2015 г. Тази безжична прахосмукачка за собственици на домашни любимци комбинира свободата на безжичното почистване с най-иновативните технологии за почистване на Shark.

Почиствайте килими и твърди подове с уникалната дюза DuoClean. Технологията Anti-Hair-Wrap гарантира, че никаква коса няма да се заплете в четките по време на почистване. Превърнете устройството си в безжична, лека ръчна прахосмукачка за почистване на стълби, повърхности и вашия автомобил.

Тази прахосмукачка разполага с:

  • Технология Anti Hair-Wrap
  • До 50 минути време на работа
  • Капацитет на контейнера за прах 0.6L
  • Настройки за пода - Килими и Твърди Подове
  • Лесно изпразване
  • Тип дюза DuoClean – Двойна Четка
  • Тегло 5.5kg
  • Приставки за различни приложения
  • 5 години гаранция на устройството – 2 години гаранция на батерията

Уникалната дюза DuoClean на Shark комбинира две моторизирани четки за дълбоко почистване. Технологията Get-Anywhere ви позволява да превърнете безжичната прахосмукачка в преносима прахосмукачка, като просто премахнете контейнера за събиране.

Лесно събирайте заплетената коса на домашни любимци с моторизираната приставка за коса на домашни любимци, а LED светлините ще ви помогнат да забележите прах и коса в тъмни ъгли.

Спецификации

Проектори

Странично захранване
Акумулаторна
2 в 1
Не
Капацитет на контейнера (твърди частици)
600 мл
Тегло
5,5 кг
Цвят
Черно

Характеристики на батерията

Батерия напрежение
28,8 V
Тип батерия
Li-ion
Продължителност на използване
50 мин

Характеристики и функции

за прахосмукачки на ръка
Не
за домашни любимци
Не
за подови килими
Да
Мокро почистване
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 1
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Nikgrip
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Перфектна мощност и качество на конструкцията. Батерията издържа по-дълго от необходимото за къща с площ от 100 кв. м. с дебели килими. Също така е много по-тихо от другите, които съм опитвал. Купих го на разпродажба. Също така разширих гаранцията чрез Skroutz за всяка възможна ситуация.

    Преведено от Гръцки ·
    • Смукателна мощност
    • Тегло
    • Съхранение
    • Брой компоненти
    • Изпразване на контейнера
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Henrietta_Chamalidou
    3
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Деца

    След като го използвах за известно време, искам да кажа, че този прахосмукачка струва само като вторичен прахосмукачка. Защото ако някой го използва, например, за почистване на целия дом... да, батерията издържа достатъчно дълго, за да го почисти. Но като прахосмукачка, тя е доста неудобна... стъпалото й е огромно и не може лесно да се побере под маси, столове и т.н... за да се почисти. Филтърът й, който почиства целия дом с него, трябва да се почиства всеки път. Също така, със стъпалото, ако докато почиствате дома улови нещо като външната опаковка на сламка, се защипва и трябва да затворите прахосмукачката, за да го премахнете, което не е процес от една минута.

    Това е прахосмукачка... която е добра само ако се използва спестяващо, много като класическите метли, които хората имаха през 80-те и 90-те години.

    Ако го използвате като основен прахосмукачка, ще ви измори.

    Прахосмукачката е страхотна, почиства невероятно добре.

    Просто има някои специфичности, като например това, че е прахосмукачка, която работи с презареждаема батерия. В къщата, където живея, е 65 кв.м. Всеки път, когато я почиствам, не се сблъсквам с проблеми с изтощаването на батерията. Просто знайте, че батерията има живот... когато е напълно заредена, издържа 29 минути, когато почиства под без килими и 25 минути, когато почиства килимени площи. Купих я преди месец, така че още не съм я изпробвал с килими.

    Защото прочетох коментари в чуждестранен уебсайт, оплакващи се за батерията, че оставя дома наполовина почистен... аз съм доста внимателен в употребата й... например... не я оставям да работи дори 1 минута... както правим с традиционния електрически прахосмукачка... ако не я използвам... така че почиствам дома си нормално.

    Батерията издържа 50 минути само ако използвате другите приставки освен стъпалото.

    Прахосмукачката е перфектна, но нещо, което ме кара да мисля, е какво ще стане, ако след 2 или 3 години батерията не работи също... какво тогава? Ще намеря ли резервни части? Или ще трябва да изхвърля прахосмукачката? Така че, не съм сигурен дали струва 400 евро въз основа на този критерий.

    Накрая, малкият контейнер над стъпалото я прави малко неудобна, когато някой трябва да почисти под маса в хола... основно, за да я почистите правилно... трябва или да преместите масата, или да премахнете контейнера и да използвате всички други опции освен стъпалото.

    Накрая, не знам в каква степен тази прахосмукачка е подходяща за възрастни хора... защото може да им се стори малко тежка

    Преведено от Гръцки ·
    • Брой компоненти
    • Изпразване на контейнера
    • Качество на изработката
    • Смукателна мощност
    • Тегло
    • Съхранение
    Намирате ли това ревю за полезно?