Gorenje BMX201AG1BG 738321 Cuptor cu microunde încorporat cu Grill 20lt Negru
Cuptoare cu microunde

Gorenje BMX201AG1BG 738321 Cuptor cu microunde încorporat cu Grill 20lt NegruCodul: 38875980

Caracteristici cheie:

  • Putere microunde: 800W
  • Capacitate: 20L
  • Dimensiuni: 59.5 x 34.4 x 38.8 cm

Cuptorul cu microunde încorporat de la Gorenje are o capacitate de 20 de litri și poate satisface nevoile unei familii mici (până la 3 persoane).

Vezi descrierea completă
243,50
Livrarejoi, 12 sep - lun, 16 sep
+65,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 3 bucăți

Raport produs

de la 243,50 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. BMX201AG1BG 738321 Cuptor cu microunde încorporat cu Grill 20lt Negru

    Produse magazin
    245,00 €

  2. 267,39 €

  3. BMX201AG1BG 738321 Cuptor cu microunde încorporat cu Grill 20lt Negru

    Produse magazin
    248,99 €

  4. BMX201AG1BG 738321 Cuptor cu microunde încorporat cu Grill 20lt Negru

    Produse magazin
    243,50 €

  5. BMX201AG1BG 738321 Cuptor cu microunde încorporat cu Grill 20lt Negru

    Informații despre magazin
    235,00 €

  6. BMX201AG1BG 738321 Cuptor cu microunde încorporat cu Grill 20lt Negru

    Informații despre magazin
    235,00 €

  7. 324,81 €

Descriere

Programe pentru fiecare rețetă

Programele automate, presetate, vă permit să gătiți cu ușurință anumite tipuri de alimente, cum ar fi popcorn, nuggets de pui, pizza, paste, etc. Trebuie doar să selectați tipul și greutatea alimentelor, iar cuptorul va ajusta automat puterea și timpul de gătire.

Întotdeauna cu siguranță

Puteți bloca cuptorul într-un mod simplu, dar fiabil, pentru a preveni utilizarea nesupravegheată.

Rumenirea perfectă!

Acum puteți obține cu ușurință rumenirea perfectă a preparatelor preferate. Grătarul poate fi folosit și în combinație cu microundele pentru o gătire și mai rapidă. Când prima jumătate a timpului de gătire este completă, cuptorul vă amintește să întoarceți mâncarea pentru o gătire mai uniformă și un rezultat și mai crocant și mai plăcut.

Interior din oțel inoxidabil pentru performanță excepțională

Suprafața interioară a cuptorului cu microunde este realizată din oțel inoxidabil, ceea ce vă ajută să gătiți rețeta perfect. Oțelul inoxidabil îmbunătățește circulația microundelor în interiorul cuptorului și face curățarea mult mai ușoară.

Cu puterea microundelor și a grătarului

Avantajele cuptoarelor cu microunde sunt combinate cu cele ale grătarului, pentru o experiență culinară complet nouă. Veți fi impresionați de cât de repede puteți găti bucăți mici de carne, pizza și alte preparate care trebuie să fie gătite și rumenite perfect.

Întotdeauna cu siguranță absolută

Cu întrerupătorul de siguranță, utilizarea cuptorului cu microunde este întotdeauna complet sigură. Acesta oprește automat execuția programului dacă ușa este deschisă în timpul funcționării cuptorului cu microunde.

Afișaj LED Avansat

Afișajul LED elegant și ușor de citit vă permite să monitorizați progresul gătitului sau încălzirii în cuptorul cu microunde. Cronometrul cu numărătoare inversă vă informează cât timp mai durează procesul de gătit, precum și ce funcție este utilizată.

Încălzire practică și rapidă

Permite încălzirea rapidă a alimentelor cu o singură atingere. Puteți crește cu ușurință timpul cu 30 de secunde cu o altă apăsare. Funcția SmartStart va fi deosebit de utilă atunci când nu puteți aștepta să vă bucurați de o masă caldă.

Reduceți volumul

Puteți ajusta volumul semnalelor sonore ale cuptorului cu microunde. Când aveți nevoie de liniște, de exemplu, când doarme bebelușul, puteți folosi cuptorul cu microunde în liniște – pur și simplu dezactivați semnalele sonore și le activați din nou mai târziu.

Mâncare perfectă cu pași puțini și simpli

Puteți găti mâncarea treptat prin programarea manuală a fiecărui pas al procesului. De exemplu, în pasul 1 puteți alege să folosiți mai multe microunde decât grătarul, în pasul 2 invers, sau chiar să începeți procesul cu decongelarea și să continuați cu coacerea în pasul următor. Când activați funcția StepBake, tranziția secvențială între pași este realizată automat de cuptor, astfel încât nu trebuie să o faceți dumneavoastră.

Temporizator cu numărătoare inversă

Cuptoarele cu microunde Gorenje vă permit să setați ora de pornire – cu o întârziere de până la 95 de minute, în funcție de model. Temporizatorul afișează clar timpul rămas până la finalizarea gătitului.

Control simplu și ușor

Datorită senzorilor de tehnologie modernă, cuptorul cu microunde permite controlul clar și simplu al funcționării sale prin atingere. Suprafața de control perfect netedă oferă cuptorului un aspect elegant și facilitează curățarea.

Servește ca un profesionist în confortul casei tale

WarmPlate, un alt program automat util, încălzește farfuriile. O farfurie caldă previne pierderea aromei din mâncare și asigură plăcerea până la ultima îmbucătură.

Gătire și încălzire uniformă

Mâncarea este gătită sau încălzită uniform pe toate părțile vasului. Datorită rotației continue a farfuriei, microundele pot încălzi mâncarea eficient și uniform.

Producător

Gorenje

Specificații

Detalii produs

Montaj
Built-in
Putere cuptor cu microunde
800 Unitatea de specificații pentru un site de comerț electronic în categoria "Cuptoare cu microunde"
Nivele de putere
5
Memorie internă
20 lt
Culoare
Negru

Caracteristici și funcții

Tip de Operare
Digital
Funcție de grătar
Da
Modul de extragere
Nu
Gătit cu abur
Nu
Programe automate
Da

Dimensiuni externe

Lățime
59,5 cm
Adâncime
34,4 cm
Înălțime
38,8 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.