Ghete de fotbal pentru copii

Joma Papuci de fotbal pentru copii Toldeo cu talpă cu crampoane NegreCodul: 38539960

Pantofi de fotbal pentru băieți/fete. Acest model clasic de fotbal pentru copii este realizat din materiale durabile, fiind potrivit pentru orice utilizare. Cu acești pantofi multifuncționali, orice...

Vezi descrierea completă

Pantofi de fotbal pentru băieți/fete. Acest model clasic de fotbal pentru copii este realizat din materiale durabile, fiind potrivit pentru orice utilizare. Cu acești pantofi multifuncționali, orice loc poate deveni un teren de fotbal. Partea superioară este realizată din material sintetic de înaltă calitate, cu plasă pe interior pentru a promova...

Vezi descrierea completă

Mărime:

32,00
Livrare rapidămarți, 01 OctombrieDacă îl comanzi în următoarele 18 ore și 34 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

V-ați răzgândit? Este în regulă!

Puteți returna comanda dvs. gratuit, ușor și rapid.

Află mai multe

Raport produs

Produse similare

de la 32,00 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 32,00 €

Descriere

Pantofi de fotbal pentru băieți/fete. Acest model clasic de fotbal pentru copii este realizat din materiale durabile, fiind potrivit pentru orice utilizare. Cu acești pantofi multifuncționali, orice loc poate deveni un teren de fotbal. Partea superioară este realizată din material sintetic de înaltă calitate, cu plasă pe interior pentru a promova respirabilitatea. Ambele părți ale părții superioare prezintă mici găuri care ajută la ventilarea transpirației, menținând picioarele tânărului jucător de fotbal răcoroase și uscate. Acest lucru a fost realizat cu tehnologia VTS.

Branțul este realizat din EVA neted pentru o mai bună absorbție a șocurilor. Baza este realizată din texon.

Talpa exterioară din cauciuc de înaltă calitate DURABILITY este deosebit de rezistentă la uzură și abraziune. Este întărită cu tehnologia PROTECTION la vârf pentru a absorbi impactul mingii și a permite o mai mare precizie și putere în șut. În plus, mișcarea naturală a piciorului este asigurată: liniile FLEXO oferă o flexibilitate de neegalat.

Producător

Joma

Specificații

Cod produs
TOJW2201TF
Tip
cu talpă cu crampoane
Înălțime
cu talpă joasă
Culoare
Negru
Fără Șireturi
Nu
cu Soseta
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.