KD Group Миниатюрна Играчка Μουσική Κοσμηματοθήκη με Νεράιδα за 5+ Години
Миниатюри за игри

KD Group Миниатюрна Играчка Μουσική Κοσμηματοθήκη με Νεράιδα за 5+ ГодиниКод: 38457808

Тази фантастична, изпълнена с бижута Музикална Кутия за Бижута е пълна с тайни и загадки. Музикалната Кутия с Тайни разполага със скрити вратички, съкровени чекмеджета и още много, много други! Както...

Вижте пълното описание

Тази фантастична, изпълнена с бижута Музикална Кутия за Бижута е пълна с тайни и загадки. Музикалната Кутия с Тайни разполага със скрити вратички, съкровени чекмеджета и още много, много други! Както всички Funlockets от серията, тази Музикална Кутия има много тайни за откриване: пъзели, скъпоценни камъни, скрити ключове, гривни, елегантни амулети, сърце,...

Вижте пълното описание
39,90
Бърза доставкавторник, 24 Septemberако го поръчате до 12следобед понеделник
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 3 броя

Доклад за продукта

от 39,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор
    39,90 €

  2. 39,90 €

Описание

Тази фантастична, изпълнена с бижута Музикална Кутия за Бижута е пълна с тайни и загадки. Музикалната Кутия с Тайни разполага със скрити вратички, съкровени чекмеджета и още много, много други! Както всички Funlockets от серията, тази Музикална Кутия има много тайни за откриване: пъзели, скъпоценни камъни, скрити ключове, гривни, елегантни амулети, сърце, балерина, пеперуда, цвете, корона, музикална нота и още много други изненади. Намерете магическите крила и ги сложете на принцесата балерина, за да я превърнете във фея. Феята започва да се върти на ритъма на мелодията, за да отключи заключената кутия. Завъртете последния ключ и гледайте я да танцува. Можете да извадите феята от кутията й, да й сложите тиара и да се забавлявате с нея. След като намерите всички съкровища, има още. Време е да сложите бижутата на гривната. Сега имате колекционерска, сувенирна гривна! Съхранявайте съкровищата си в чекмеджетата или заключените шкафчета и ги пазете в безопасност!

Спецификации

Номер на продукта
KD021200

Детайли за продукта

Възраст
5+
Апарат за електронна търговия за категория "Детски карнавални костюми"
Феи

Спецификации

Височина
-
Подредба
Не
Аксесоари
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 2
Прегледайте този продукт
  • VASSILIS KOITHAS

    Потвърдена покупка

    Ужасно качество на изработка. Още от първата четвърт на играта, една от клавишите се счупи. След това, се счупи и един замок. Искрено казано, не мога да разбера как тази игра се предлага на тази цена с такова качество. Не го препоръчвам на нито един родител.

    Преведено от Гръцки ·
    • Същото ли е като на снимката?
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Занимава детето за дълго време
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Потвърдена покупка

    • Качество на изработката
    • Не е точно както на снимката
    • Съотношение цена-качество
    • Занимава детето за дълго време