Ножове

Richardson Sheffield Artisan Ножове Santoku от Неръждаема стомана 17.5см S2704698 6брКод: 38433324

Ножът santoku на фирмата Richardson Sheffield с дължина на острието 17.5см, е японската версия на ножа Chef. Той е малко по-къс, по-тънък и с плоско острие. Идеален е за месо, особено за отрязване на костите, риба и зеленчуци, по-малко е подходящ за нарязване на подправки, но е най-добрият избор за тънки филийки от зеленчуци. Има голямо острие и...
Вижте пълното описание

33,33
Доставкапон, 21 окт. - пон, 11 ноем.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Доклад за продукта

от 33,33 €

Описание

Ножът santoku на фирмата Richardson Sheffield с дължина на острието 17.5см, е японската версия на ножа Chef. Той е малко по-къс, по-тънък и с плоско острие. Идеален е за месо, особено за отрязване на костите, риба и зеленчуци, по-малко е подходящ за нарязване на подправки, но е най-добрият избор за тънки филийки от зеленчуци. Има голямо острие и повърхност, която помага да не залепват храните по време на рязането, докато извитият му връх помага на движението по време на нарязването. Той е изработен от неръждаема стомана, популярен материал за ножове, той е изключително здрав и не ръждясва. Той представлява комбинация от въглерод и желязо като основа, а хромът се добавя, за да отблъсне петна и да придаде на острието блясък.

Спецификации

Вид
Santoku
Материал
Неръждаема стомана
с антиприлепващо покритие
Не
Бройки
6 бр
Размер
17,5 см
Професионална серия
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.