Amazfit GTR 4 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Черно)
Смарт часовници

Amazfit GTR 4 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Черно)Код: 38392741

Основни характеристики:

  • Модел 2022
  • AMOLED сензорен екран
  • Живот на батерията до 14 дни
  • GPS, Bluetooth, Alexa
  • Подходящ за плуване
Вижте пълното описание
168,53
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 15 часа и 33 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Изпратено от 

Наличност от 3 броя

Доклад за продукта

от 168,53 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 168,53 €

  2. GTR 4 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Черно)

    Продукти на магазина
    168,53 €

  3. 168,54 €

  4. 169,00 €

  5. 168,61 €

Описание

Amazfit GTR 4 е насочен към тези, които търсят смарт часовник с напреднали функции за проследяване на здравето и фитнеса. Той е подходящ за спортисти, туристи и като цяло за тези, които обичат дейности на открито. Предлага цялостно наблюдение на сърдечния ритъм и възможност за инсталиране на приложения.

Над 150 спортни режима

Изберете от огромно разнообразие от 150 спортни режима, като ходене, бягане, колоездене, йога и много други. А когато дойде време за вашата лятна почивка на плажа, може да се използва за проследяване на данни за плуване и да издържа на еквивалента на водно налягане до 50 метра.

Предаване на данни в реално време

Получавайте известия в реално време, предавани чрез вградения високоговорител или Bluetooth слушалки за спортни данни, като сърдечен ритъм и напомняния за хидратация, изминато разстояние и много други.

Съхранение и възпроизвеждане на музика

За да подобрите тренировката си, слушайте любимата си песен. Съхранявайте музика на часовника за незабавно възпроизвеждане или лесно контролирайте музиката на телефона си чрез Bluetooth.

Силова тренировка

  • Десетки силови тренировки могат да бъдат автоматично разпознати, много от които имат регулируеми вариации в приложението Zepp.
  • Часовникът може да брои повторенията и да следи времето за почивка между сериите.
  • След тренировката приложението Zepp ще ви покаже мускулната група, която сте тренирали, и колко дълго сте я тренирали, за да ви помогне да поддържате ефективността на тренировката си.

Супер мощен GPS

Amazfit GTR 4 използва водеща в индустрията технология за двубандова GPS антена с кръгова поляризация - подобна на тази, използвана в авиационната и автомобилната област - за да се насладите на по-силно позициониране, което е 99% толкова точно, колкото най-добрите преносими GPS тракери.

Независимо дали се разхождате по пътека, обградена с дървета, или карате велосипед до работа през оживен градски център, насладете се на позициониране, което не е възпрепятствано от екологични смущения и многопътни интерференции.

Технология за здраве

Amazfit GTR 4 дебютира с новия биометричен сензор BioTracker 4.0 PPG. Подобрен с 2 LED светлини, сензорът събира 33% повече данни и е по-точен от предишното поколение, благодарение на ултратънката 0.4-милиметрова стъклена основа.

Този сензор, комбиниран с обновения алгоритъм за проследяване на сърдечния ритъм на часовника, значително намалява потенциалните смущения на сигнала, причинени от движението на ръката по време на тренировка, за мониторинг на сърдечния ритъм, който почти достига нивото на коланите за сърдечен ритъм.

Дълъг живот на батерията

Постигнете тренировъчните си цели за до две седмици наведнъж. Готов за действие, батерията на Amazfit GTR 4 разполага с нов режим за пестене на енергия, който позволява непрекъснато използване на функции като спортни режими, измерване на здравни показатели и други, като същевременно пести енергия.


Онлайн асистент Alexa

Лесно настройте аларма, задайте въпрос, получете превод и много повече с Alexa.

Пакетът включва

  • Amazfit GTR 4
  • Магнитно зарядно устройство
  • Ръководство за потребителя

Производител

Amazfit

Спецификации

Проектори

Цвят
Черно
Дата на излизане
2022
Размер на екрана
1,43 "
Таблети
466x466 пиксели
Смарт часовници
AMOLED
Съвместима операционна система
Андроид, iOS
Touch Screen
Да
Умни часовници
Bluetooth
Модел
-

Характеристики и функции

Навигационни функции
Идентификатор на повикващия, Известие за кандидатстване
Клавиатура
Различни спортове / Спортна зала, Плуване, Катерене, Туризъм, Колоездене, Работещ
Умен асистент (вграден)
Алекса

Допълнителни спецификации

Сензори
Барометър, Гироскоп, Акселерометър, Сърдечен ритъм, Оксиметър, Мониториране на съня, GPS (Глобална позиционна система)
Защита
Устойчив на пръски
Waterproof
Плуване в открито море

Батерия

Капацитет на батерията
475 mAh
Устойчивост на батерията
14 дни

Размери

Диаметър на касата
46 мм
Тегло
34 гр

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+25Изображения

Ревюта от наши членове

Schuldiner86
4
{positives} от 24 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Бивш собственик на Amazfit GTR 3 Pro и T-Rex 2. Обикновено често сменям смарт часовници от различни компании като хоби. Купих GTR 4 поради новия му GPS и сензори. Бих му дал 5 звезди, но очаквах по-добро качество на изработката основно. Плащате 200 евро за смарт часовник и дори няма никаква защитна сертификация за екрана, като Gorilla Glass 3, и алуминиевата рамка, въпреки че е лека, се надрасква много лесно. От положителните страни, измерванията имат най-много единично отклонение от медицински оксиметър. Същото важи и за GPS, едно ниво над споменатите часовници. Разбира се, в режим 6 сателита консумира много батерия, средно 7 дни, докато T-Rex 2 лесно издържа 14 дни. Екранът е безупречен по отношение на цветовете и яркостта. Освен това, вече можете да свържете колан за измерване на сърдечния ритъм чрез Bluetooth. Високоговорителят е подобрен, по-силен, но и по-ясен. Няма да говоря за сън, защото дори и Garmin за 500 евро губи в тази област. С много по-малко пари можете да се насочите към Huawei GT 2 Pro с титаниев корпус и сапфирен екран, или дори GT 3 с малко по-добри сензори. За тези, които го купуват, определено си вземете закалено стъкло за екрана!

Преведено от Гръцки ·
  • Лесна синхронизация
  • Достатъчен брой функции
  • Точност на измерванията
  • Екран
  • Комфорт
  • Живот на батерията
  • Качество на изработката
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?

Mike_Aldebaran3605
1
{positives} от 25 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Прегледът е изключително за двата основни повода, поради които го купих, но също така споменава и положителните му страни. Купих Amazfit GTR4 от официалния магазин на компанията (на много по-висока цена от независимите вносители, основно поради официалната гаранция), за да заменим умния часовник на друга голяма китайска компания, който е на 4-5 години и вече не се свързва с GPS (счупи се на часовника, проблем със софтуера, вече не е съвместим с приложението, което е премахнато от Google Play Store, въпреки че е поддържано от Gallery/несъвместимост с Android ???). Двата основни цели са (а) когато плувам (само сега) в морето ~2км наведнъж (35'-40'), всеки ден (при добри метеорологични условия), 12 месеца в годината и искам периодично да следя данните (точно разстояние, темп, и особено сърдечен ритъм) и (б) да отговарям бързо на обаждания, когато нямам телефона си с мен, докато шофирам... Прегледът е неизбежен, както общо, така и специфично, в сравнение с предишния за основните цели.
Предимства:
1. Отлична поддръжка от XiaomiStore! Изпратих им имейл с въпроси и получих отговор след 1 час и 40 минути.
2. Отличен GPS, много по-добър от предишния ми (2 сателита). Много точен, с много настройки, 6 сателита и т.н.
3. Също толкова лесно и обширно мобилно приложение (Zepp), много добър потребителски интерфейс, много функции, настройки, информация... Внимание: ако има изчакваща актуализация, приложението не се отваря/се срива, докато не бъде актуализирано.
4. Обичайният живот на батерията за всички китайски умни часовници (1 до 2 седмици в зависимост от употребата).
5. Много по-лек.
6. Разумна цена (200-250€).
Недостатъци:
1. Каишката е най-много средна. Ръката повече се поти през лятото, защото няма дупки по цялата й дължина.
2. Много малко/ограничени циферблати и общо взето средни според моя вкус. Късметлия, има приложението AmazFaces (украинско и можем да ги подкрепим чрез рекламите, които се появяват само при изтегляне), с почти всички циферблати, достъпни безплатно.
3. Интервалите за наблюдение на сърдечния ритъм са минимум 1 минута, няма непрекъснато наблюдение като предишния ми. Голяма разлика за някого, който се нуждае от постоянно/реално време наблюдение.
Сега, за двата основни притеснения:
4. Сензорът за сърдечен ритъм и/или алгоритъмът са напълно неприемливи за плуване! (На сушата, например при ходене, е много точен). Въпреки че знам, че при нормални условия за плуване сърдечният ми ритъм е около 100-120 удара в минута в зависимост от метеорологичните условия (измерено на сонда на каротидната артерия за 15 "* 4 = 1 минута и също от предишния умен часовник), AmazFit показва средно 167 удара в минута с максимално 197 удара в минута (вижте снимката)!!! Това е невъзможно, защото темпът ми на плуване е бавен и дори ако можех да плувам толкова дълго с такива високи сърдечни ритми, бих спрял рефлексно или буквално щях да умра (приблизително, максималният сърдечен ритъм е 220-възраст, така че за моя случай щеше да бъде 220-63 = 157)! Разбира се, почистих сензора, стегнах каишката колкото е възможно повече, но нямаше разлика. Направих 3 теста със същите резултати.
5. Когато идва телефонно обаждане (изисква специална Bluetooth връзка с приложението), гласът на обажданията не е слушаем изобщо, а моят глас е много слаб за тях. Отидох в Mi Store и го тествах с връзка към друг Android телефон (не Xiaomi) и звучеше добре. Така че не беше дефектен. Казаха ми, че има известен проблем с телефоните Oneplus (аз имам 10pro и по-стария 7T, и двете със същия проблем).
Естествено, изпратих всички данни за сърдечния ритъм и обажданията до Xiaomi, чрез приложението, за да видя дали и кога ще направят нещо. За сега, получих несправедливо.

Заключения:
1. Xiaomi очевидно не е достатъчно тествала функциите, нито във всички упражнения, които поддържат, нито дали се свързва правилно с всички мобилни марки (например OnePlus/Oppo не е, също и Samsung, iPhone, но също и Fairphone, Nothing, които имат значителен пазарен дял).
2. Ако имате по-специфични изисквания като мен, не го купувайте. Вземете нещо по-евтино, в зависимост от това, което цените повече (например някаква лента за 40-50 €, съществуват такива).

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на изработката
  • Екран
  • Живот на батерията
  • Комфорт
  • Умерена трудност при синхронизация
  • Относителна точност на измерванията
  • Ограничен брой функции
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • ilias_koukoutzelis
    2
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Купих го, мислейки, че е водоустойчив и подходящ за плуване. Намерих еквивалента от Huawei, но всички казаха най-лошото за водоустойчивостта му. В крайна сметка, това беше разочарование. ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО ни остави... Върнах го по гаранция и ми го върнаха заради "неправилна употреба", защото е поел вода... водоустойчивият... подходящият за плуване... Загуба на 240 евро. Ако е така, по-добре е някой да купува по един за 50... 60 евро всяка година вместо това. Ако трябва да свалям часовника всеки път, когато се занимавам с вода, няма смисъл да плащам толкова много пари и да съжалявам след година.

    Преведено от Гръцки ·
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Умерена трудност при синхронизация
    • Умерен брой функции
    • Качество на изработката
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • john_dalampiras
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Хубав часовник, особено за тези от нас, които се занимават със спорт, лек е на китката, добра конструкция, добра батерия с почти всички приложения, които работят, издържа ми 6 дни, купих го за 181 евро

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Умерен брой функции
    • Относителна точност на измерванията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kbitsik
    1
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    За съжаление, на олтара на "еволюцията" Amazfit се е сринал в качеството. Идвайки от фантастичния първи GTR, който имах от неръждаема стомана в продължение на 4 години и не понесе най-малкото увреждане, без да му обръщам много внимание, носейки GTR4, веднага осъзнах, че нещо не е наред.. Изглеждаше ми много фалшиво.. и тази корона, макар и полезна, изглеждаше много уязвима. И за съжаление, това се случи; след 1 месец употреба и след 5-6 плувания в морето, първоначално короната спря да работи, а в крайна сметка и сензорният екран спря да работи. Огромно разочарование, връщам се при любимия си GTR, само за да ми липсва отговорът на обажданията.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • TuxeoOnoma
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Имам го от 6 месеца и го нося всеки ден и по време на сън за проследяване на съня общо. С измервания на минута за сърдечен ритъм, кислород, батерията лесно издържа седмица, удобно, и ако не измерваше толкова често, щеше да издържи 2 седмици.
    Скрол колелото е фантастична функция, позволява много по-бързо навигиране през менюто. Има автоматичен проследяващ, когато усети, че упражнявате, започва да проследява само без да е необходимо да го настройвате всеки път.
    Относно екрана, защото видях някои коментари, сложих защитно фолио на първия ден и няма нито една драскотина. Каишката досега не е имала проблеми и няма признаци, че скоро ще има някакви. Общо казано, това е най-доброто нещо, което някой може да закупи, ако търси нещо по-добро от лента или часовник с нисък бюджет. Все още не съм го тествал в плуване, но не вярвам, че ще има някакви проблеми.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • serj21gr

    Потвърдена покупка

    Често губи връзка с мобилния телефон. Измерванията имат отклонение от реалността. Въпреки това, е много добре изграден и батерията издържа почти 10-12 дни.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Умерена трудност при синхронизация
    • Умерен брой функции
    • Относителна точност на измерванията
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Vagattack
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Точност в измерванията, много добър софтуер, с възможност за провеждане на разговори, където звукът ми е ясен от микрофона на часовника, много циферблати от безплатно приложение ("Amazfit GTR 4 Watchfaces" в Play Store), автоматични отговори на съобщения (но можете също да създадете свои собствени), създаване на списък за обаждания на хора, живот на батерията в зависимост от употребата поне 5 дни +

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Живот на батерията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • timetotime
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Ако можех да изтегля картите на часовника, това щеше да е най-доброто нещо някога!! Отново, това е ценно и за мен, който обича да се скита по планините, това е допълнителна безопасност, тъй като това е и единствената причина, поради която го купих.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • sikad
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Значително подобрение спрямо предишната модел на компанията, Stratos. Батерията издържа около 10 дни, точност и моментално заключване на GPS. Мониторът на сърдечния ритъм не осигурява задоволителна точност, освен за високи стойности на сърдечния ритъм (в сравнение с Garmin's HRM strap измерване). Единственото, което ми липсва, е технологията на екрана на Stratos, която позволяваше да виждате времето под светлина, без да включвате екрана. Тук, ако нямате винаги включен дисплей (което изразходва батерията), трябва да се събудите екрана, като натиснете бутон или направите жест с ръка (което не винаги работи)

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Andre0910
    5
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Предишният смарт часовник, който имах, беше Samsung и го ползвах няколко години. Фактът, че пълното зареждане издържа поне 10 дни, беше шок за мен, след като бях свикнал с (задължителното) ежедневно зареждане на предишния. Работи много добре с моя Samsung телефон. Приложението Zepp е страхотно, напълно задоволяващо моите нужди от запис на измервания. Екранът е отличен. Функциите на часовника отговарят на моите нужди. Приложенията, които мога да добавя към часовника, са малко и ограничени (не е с Android). Свързва се с Samsung слушалки, но звукът е доста "слаб". Измерванията на часовника, досега, са точни. Няма NFC. Каишката е доста удобна, не причинява никакви раздразнения - нося я 23/24 часа. Наистина ми харесва дизайнът му. Заключение: Напълно съм съгласен с нещо, което вече е споменато: достига 96% от възможностите на Android смарт часовник, с 10-дневен живот на батерията, на 1/3 от цената!

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Leonidas Boumparis
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Много добро за цената си.
    Много добра батерия.
    Добро качество на изработка.
    Много добра свързаност, ограничени функции с iOS.
    След плуване, в продължение на 2 дни сензорният екран не работеше, както и бутоните. Беше оправено преди да го върна.
    Каишката предизвиква раздразнение на кожата (поне за мен), затова трябваше да я сменим с метална.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Точност на измерванията
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Умерен брой функции
    • Качество на изработката
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • slainas1973
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Много добро за своята цена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ftsaouselis
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    красив часовник.. Впечатлен съм от това колко лесен за използване и потребителски насочен е. Батерията му е голямо предимство. Разполага с отлична приспособяемост и може да отговори на нуждите на всеки. Го препоръчвам най-сърдечно

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Относителна точност на измерванията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • sotgr
    4
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Имам го от една седмица.. въпреки че през първата седмица постоянно се забавлявам с него, батерията е на 40% след 5 дни. Свързва се мигновено с Xiaomi Poco и има две връзки, една като часовник и една като слушалка, която се активира само при получаване или осъществяване на обаждане от часовника. Можете да говорите удобно и да бъдете чути ясно както от часовника, така и от слушалката. Нямам мнение за останалото, защото не го използвам за тренировки. Използвам го за обаждания и известия. В съобщенията можете да отговаряте с предварително зададени, които създавате чрез приложението. Поради коментари за надрасквания, взех калъф от самото начало, защото го удрям тук-там поради ръчна работа. Негативният аспект е каишката, която залепва за китката. Това ще бъде проблем през лятото. Може би, ако беше направена от плат, щеше да помогне.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • leftou1234
    3
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Techstores

    Точност в измерванията. Говорителят е много добър. Екранът е доста ярък. За съжаление, екранът е много крехък. Не е нужно много, за да го надраскате. Необходим е 100% защитник на екрана. Купих го за 160 евро. Вярвам, че около 120-130 евро цената щеше да бъде по-приемлива. Като цяло, е добър за смарт часовник с нисък бюджет

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Giannis_Bastales
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Много добър смарт часовник, просто си вземете и закалено стъкло! То е задължително, тъй като екранът му лесно се надрасква!

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • teo efraimidis
    4
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Много средно качество на изграждане, екранът се надрасква много лесно, а пластмасата около екрана също. От гледна точка на технологията, той е отличен, много лесен за използване и има отлична живот на батерията. Само трябва да го зареждам веднъж седмично и има много добър звуков обем на говорителя. Обажданията са всички наред. Недостатъкът е, че се отключва от телефона (Xiaomi 11T) и не се свързва автоматично, трябва да го направите отново всеки път

    Преведено от Гръцки ·
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Трудна синхронизация
    • Качество на изработката
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Giannis_Athanasiadis5799
    2
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Сив

    Както предишният рецензент, след 10 плуващи в морето, часовникът спря да работи... Магазинът ми върна парите, защото часовникът все още беше под гаранция...

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Екран
    • Комфорт
    • Относителна точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • spearfishing21
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Превърнал съм се от Honor Magic Watch 2 и трябва да кажа, че този часовник е най-добрият. Получих го преди седмица с 70% заряд на батерията и го използвах буквално безпрекъснато, а все още му остават 18% батерия. Екранът е много ясен, а качеството на изработката е отлично. Също така е много бърз. Разполага с безброй функции с много точни измервания

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Blaster_Fox
    3
    {positives} от 28 члена намериха това ревю за полезно

    Той не измерва точно пулса за сериозен спортист, е неподходящ, пропуска измервания, можеш да тръгнеш например и да имаш повишени 150 пулса, а часовникът показва 80 и след това се изключва след 15 минути... позор

    Преведено от Гръцки ·
    • Екран
    • Комфорт
    • Умерена трудност при синхронизация
    • Умерен брой функции
    • Качество на изработката
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Неточност в измерванията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kotsos94
    4
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Чудесен часовник, който ще задоволи всичките ви нужди, с батерия, която издържа около 3-4 дни с всички функции включени.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Живот на батерията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kostasmi80
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Часовникът е перфектен. Мерките са много добри, тествал съм ги с pH метър и имат разлика от 1-2. Екранът е просто перфектен, цветовете са наситени. Батерията е така си, когато всичко е включено (GPS, автоматични измервания), издържа 3-4 дни

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Живот на батерията
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • matinakarathanou39
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Най-добрият смарт часовник, невероятно качество на изработката, издръжлива батерия, лесно свързване с телефона ви.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Tasos_Siderakis
    5
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Купих го преди месец и го заредих 3 пъти оттогава. Досега, безупречен опит във всичко.
    Използвам го и за правене и получаване на обаждания. Не е подходящ за шумни външни среди!
    Относно измерванията на пулса и кислорода, изпълнява отлично в сравнение с оксиметър, но трябва да седи добре на китката и да не се движи.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kostasbet
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Имам го от 2 седмици. Много е добър, но не съм сигурен дали струва 160 евро? Това е първият ми смарт часовник. Изглежда, че има добри измервания, без да го сравнявам с нещо, но общо взето, независимо от това, което имах, не бих доверявал измерванията на 100%. Единственото, което не ми харесва наистина, е каишката. Не пасва добре със силикона, може би ще опитам с кожа. И не знам колко добре екранът може да издържи закалено стъкло, вероятно е добра идея. В останалото, е много хубав и общо взето е добра покупка за някой, който иска да си купи нещо с умерени пари. За нещо по-евтино, заложете на мини, а за нещо по-скъпо, заложете на Garmin, бих казал.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Екран
    • Живот на батерията
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • SmartUnboxers
    5
    {positives} от 20 члена намериха това ревю за полезно

    Един напреднал смарт часовник, оборудван с високотехнологични материали и функции. Изключително качество на изработка както на кутията, така и на екрана, гарантиращо издръжливост с течение на времето. Екранът е ясен във всички условия. Измерванията са точни, а GPS-ът улавя сигнала с голяма точност, без да го губи. Липсват някои технически функции, които другите модерни смарт часовници имат, като измерване на температурата на тялото или електрокардиограма. Като начална цена, Amazfit GTR4 е по-евтин и като цяло оправдава изискваните пари.

    Положителни страни:
    - Точност на измерванията
    - Разнообразие от упражнения
    - Качество на изработка

    Отрицателни страни:
    - Липса на модерни сензори

    Пълното ревю можете да намерите в моят YouTube канал.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Giorgos_Heretakis
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Собственик съм от около месец...както са казали предишните рецензенти, това е отличен избор...Не знам дали наистина е устойчив на вода, както твърди, но досега прави всичко, което обещава...Разбира се, бих искал той да поддържа NFC и в нашите версии, а не само в китайската...

    Преведено от Гръцки ·
    • Екран
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • axtidas
    5
    {positives} от 17 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Собственик съм на Amazfit GTR 1 и Garmin vivoactive. Маратонец съм от 16 години. Той отговаря на всичките ми нужди и още повече. GPS точност и музика, както от говорителя, така и от Bluetooth слушалки, и фитнес тракер. Приложението Zepp записва и анализира почти всичко на разумна цена. Лично аз съм много доволен и го препоръчвам.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • ioanniskorfiatis
    5
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Кафяв

    Coming from the Huawei gt2, I was surprised by how lightweight and comfortable it feels on my hand. At first, due to the weight difference, the construction seemed inferior, but after wearing it constantly for 2 months and having taken several hits at work without any damage, I think there is no problem. The measurement is excellent, the GPS is very good, it is equivalent to that of a smartphone and definitely much better than the gt2. With continuous stress and oxygen measurement turned off and without wearing it during sleep, the battery lasts for 8 days. I haven't tried it with everything turned on, but you can draw your own conclusions. Overall, I am very satisfied, the smart functions are the ones I need and that's why I didn't look for anything else. At the price it costs now, when prices are sky-high, it is a very good purchase.

    Преведено от Гръцки ·
    • Лесна синхронизация
    • Достатъчен брой функции
    • Точност на измерванията
    • Качество на изработката
    • Екран
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Живот на батерията
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

Amazfit GTR 4 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Черно)Amazfit GTR 4 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Черно)Amazfit Balance 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Sunset Grey)Amazfit Balance 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Sunset Grey)Amazfit GTR 3 Pro Алуминий Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Безкрайно черно)Amazfit GTR 3 Pro Алуминий Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Безкрайно черно)Huawei Watch GT 4 Неръждаема стомана 46мм Водоустойчив с Пулсомер (Черна каишка от флуороеластомер)Huawei Watch GT 4 Неръждаема стомана 46мм Водоустойчив с Пулсомер (Черна каишка от флуороеластомер)Amazfit GTR 3 Алуминий 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Thunder Black)Amazfit GTR 3 Алуминий 46мм Водоустойчив Смарт часовник с Пулсомер (Thunder Black)
от 168,53 €от 212,00 €от 129,90 €от 191,58 €от 170,83 €
ПроизводителAmazfitAmazfitAmazfitHuaweiAmazfit
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
СензориGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Мониториране на съня, Оксиметър, Сърдечен ритъмGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Мониториране на съня, Оксиметър, Сърдечен ритъм, ТермометърАкселерометър, Барометър, Гироскоп, Мониториране на съня, Оксиметър, Стъпкомер, Сърдечен ритъм, ТермометърАкселерометър, Барометър, Гироскоп, Мониториране на съня, Оксиметър, Стъпкомер, Сърдечен ритъм, Термометър, ТермометърGPS (Глобална позиционна система), Акселерометър, Барометър, Гироскоп, Мониториране на съня, Оксиметър, Сърдечен ритъм
Още спецификации