Lenovo XT95 Pro Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане Черна
Bluetooth слушалки

Lenovo XT95 Pro Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане Черна Код: 38332240

слушалка за ухо безжични слушалки Lenovo XT95 Pro се свързват с всяко устройство, което разполага с bluetooth. Подходящи са за бягане или други спортни дейности, тъй като са защитени от пот и дъжд. Разполагат с функция за намаляване на шума от микрофона, така че вашите събеседници да ви чуват ясно. Придружават се от кутия за пренасяне и зареждане на...
Вижте пълното описание

  • Bluetooth слушалки: 4часове

34,90
Бърза доставкаУтре, 31 Julyако го поръчате в следващия 1 час и 32 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 2 броя

от 34,90 €

Описание

слушалка за ухо безжични слушалки Lenovo XT95 Pro се свързват с всяко устройство, което разполага с bluetooth. Подходящи са за бягане или други спортни дейности, тъй като са защитени от пот и дъжд. Разполагат с функция за намаляване на шума от микрофона, така че вашите събеседници да ви чуват ясно. Придружават се от кутия за пренасяне и зареждане на слушалките.

Bluetooth слушалките имат много предимства за техните потребители, включително следните:

1. Свобода на движение: Можете да се движите свободно без да трябва да държите телефона си в ръка, което ви позволява да работите, да спортувате, както и да извършвате други дейности или дори да шофирате докато сте на разговор.

2. Лесност при употреба: Свързването на Bluetooth слушалките с устройството ви е много просто и бързо. Просто активирайте Bluetooth на устройството си и свържете слушалките си. Освен това, повечето Bluetooth слушалки имат контролни бутони на самите слушалки, които позволяват на потребителя да контролира музиката си или да отговаря на обаждания без да е необходимо да докосва устройството си.

3. Спестяване на време: С Bluetooth handsfree можете да извършвате много дейности без да прекъсвате разговора си, което ви позволява да бъдете по-продуктивни.

4. Дълъг живот на батерията: Bluetooth слушалките обикновено разполагат с вградена батерия, която може да осигури до няколко часа непрекъсната употреба с едно зареждане. Това означава, че не трябва да се притеснявате за честото зареждане на слушалките си. Вижте също: Всички Earbud слушалки.

Спецификации

Спецификации

Вид
Слушалка за ухо
Bluetooth слушалки
4 часове
Без кабел
Да
Двойно слушалка
Да
Цвят
Черно

Bluetooth Handsfree

Мултипойнт сдвояване
Не
Безжично слушалки
Да
Издръжливост на потта
Да
Активно шумопотискане
Не
Бързо зареждане
Не
Намалено шум от микрофона
Да
Bluetooth слушалка
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  • Купих го от физически магазин за 22 евро. Вярвам, че е много добър за ежедневна употреба при разходка, не за някой, който иска дълготраен ефект! Звукът е много добър, басът не е нищо особено, но за цената си е добър! Приложението определено има връзка с ухото. Лично на мен не много ми отговаря, така че за тези конкретни не мога да кажа, че пасват перфектно. Bluetooth връзката беше невероятно лесна, толкова че не очаквах. Използва се на iPhone, така че може би е още по-добро на друг мобилен или изобщо не пасва!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Съотношение цена-качество
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Alkis Pep
    3
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    За 14 евро, които платих, мога да кажа, че е много добър за чат. Има добър микрофон и другата страна може да те чуе, което не е обичайно за тази цена, но басът е доста силен в някои песни. С китайските, за които платих 3 евро, басът беше по-добър. Въпреки това, за 33 евро, които видях, че ги имат сега в Гърция, бих казал не.

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Комфорт
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Комфорт

Подобни продукти

Lenovo XT95 Pro Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ЧернаLenovo XT95 Pro Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ЧернаLenovo HT38 Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ЧернаLenovo HT38 Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ЧернаXiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане БяаXiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане БяаLenovo LP8 Pro Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане БяаLenovo LP8 Pro Слушалка за ухо Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане БяаHuawei FreeBuds SE 2 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане Керамично бялоHuawei FreeBuds SE 2 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане Керамично бяло
от 34,90 €от 12,87 €от 16,60 €от 44,90 €от 44,00 €
ПроизводителLenovoLenovoXiaomiLenovoHuawei
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz
ВидСлушалка за ухоСлушалка за ухоСлушалка за ухо-, Слушалка за ухоСлушалка за ухо
Още спецификации
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории