Pături

Blanc de Blanc Pătură Single 160x240buc Dobby Stripe AlbCodul: 38255317

Pătura de la Blanc de Blanc este realizată extern din microsatin, un material mixt care seamănă foarte mult cu mătasea și este ușor de călcat. Este ideală pentru persoanele care suferă de alergii,...

Vezi descrierea completă

Pătura de la Blanc de Blanc este realizată extern din microsatin, un material mixt care seamănă foarte mult cu mătasea și este ușor de călcat. Este ideală pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece a fost supusă unui tratament special antibacterian și antifungic. Umplutura sa este realizată din vatelină de poliester, un material sintetic care este...

Vezi descrierea completă
22,56
Livrarevin, 27 sep - mar, 01 oct
+29,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

de la 22,56 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 22,56 €

  2. Pătură Single 160x240buc Dobby Stripe Alb 5200000005420

    Produse magazin
    23,56 €

Descriere

Pătura de la Blanc de Blanc este realizată extern din microsatin, un material mixt care seamănă foarte mult cu mătasea și este ușor de călcat. Este ideală pentru persoanele care suferă de alergii, deoarece a fost supusă unui tratament special antibacterian și antifungic. Umplutura sa este realizată din vatelină de poliester, un material sintetic care este ușor și moale, permițând corpului să respire în timpul nopții, menținându-l în același timp cald.

Pentru o îngrijire optimă, se recomandă spălarea la temperaturi scăzute sau moderate după ce v-ați asigurat că nu există găuri în cusături, centrifugare ușoară și utilizarea unui uscător la temperaturi moderate sau uscarea într-o zonă exterioară umbrită. Nu se recomandă utilizarea clorului sau înălbitorului.
** Consultați întotdeauna instrucțiunile producătorului.

  • Compoziție: 100% Microsatin
  • Umplutură: 100% vatelină de poliester hipoalergenic lavabil 
  • Greutate: 200g/m2

Producător

Blanc de Blanc

Specificații

Cod produs
5200000005420

Specificații

Culoare
Alb
Model
Cu dungi
Set de fețe de pernă
Nu
Husă de pătură
Nu
Bucăți
1 buc

Compoziție

Umplere
Vată poliesterică
Calitatea materialului
Microsatină
Număr de fire
-

Dimensiuni

Lungime
240 buc
Lățime
160 buc

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.