Fixomoll Въздухозащитник Бариера Врата с четка в Бял Цвят 1m
Аеростоп

Fixomoll Въздухозащитник Бариера Врата с четка в Бял Цвят 1m Код: 38219874

Въздушният клапан с пръчка на фирма Fixomoll той е подходящ за гладки подови повърхности като паркет и дървени подове. Можете да запечатате пространството между вратата и пода, без да е необходимо да правите дупки. Предотвратява проникването на прах, влага и преминаването на въздух, като същевременно поддържа вътрешната температура, осигурявайки изолация,...
Вижте пълното описание

  • Дължина: 1m
19,93
Доставкапет, 02 авг. - вт, 06 авг.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Продава:

Наличност 5 броя

от 19,93 €

Описание

Въздушният клапан с пръчка на фирма Fixomoll той е подходящ за гладки подови повърхности като паркет и дървени подове. Можете да запечатате пространството между вратата и пода, без да е необходимо да правите дупки. Предотвратява проникването на прах, влага и преминаването на въздух, като същевременно поддържа вътрешната температура, осигурявайки изолация, енергоспестяване и звукоизолация, като изолира шумове, идващи от външната среда и обратно.
Лесно се поставя, без винтове или пирони. Почистете долната част на вратата с алкохол или друг почистващ препарат, отрежете самозалепващата лента, за да се побере с ширината на вратата и я залепете.
В края има четка с найлонови косми. Четката осигурява уплътнение, дори и на плочки и неравни подове и е устойчива на триене.
Подходящ за използване на врата.

Спецификации

Спецификации

Вид
Лепилен прът
Клавиатура
Врата
Пяна
Не
с четка
Да
Цвят
Бял

Размери

Дължина
1 m

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории
Вижте всички категории