Η μεγάλη απάτη, Istoria religiilor dintr-o nouă perspectivă

Η μεγάλη απάτη, Istoria religiilor dintr-o nouă perspectivăCodul: 381162

În "Marea Înșelătorie," Erich von Däniken examinează mai îndeaproape curiosul manuscris Voynich, care, de la apariția sa, nu a putut fi descifrat de nimeni. El face, de asemenea, unele dezvăluiri...

Vezi descrierea completă

În "Marea Înșelătorie," Erich von Däniken examinează mai îndeaproape curiosul manuscris Voynich, care, de la apariția sa, nu a putut fi descifrat de nimeni. El face, de asemenea, unele dezvăluiri șocante despre la fel de curiosul Cartea lui Enoh. Von Däniken aduce, de asemenea, la lumină o poveste incredibilă despre un labirint subteran pierdut în Ecuador,...

Vezi descrierea completă
  • Autor: Erich von Däniken
  • Editor: Kryon
  • Μορφή: Copertă moale
  • Έτος έκδοσης: 2010
  • Αριθμός σελίδων: 296
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606631313
  • Διαστάσεις: 21×14
3,00
Livrarelun, 23 sep - mie, 25 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Raport produs

Erich von Däniken

de la 3,00 €

Descriere

În "Marea Înșelătorie," Erich von Däniken examinează mai îndeaproape curiosul manuscris Voynich, care, de la apariția sa, nu a putut fi descifrat de nimeni. El face, de asemenea, unele dezvăluiri șocante despre la fel de curiosul Cartea lui Enoh. Von Däniken aduce, de asemenea, la lumină o poveste incredibilă despre un labirint subteran pierdut în Ecuador, despre care se spune că este o întreagă bibliotecă cu mii de tăblițe de aur. El oferă dovezi că această bibliotecă nu este doar conectată la Cartea lui Enoh, ci și la mormoni, care au petrecut decenii căutând-o, crezând că conține istoria strămoșilor lor.

În cele din urmă, el se ocupă de liniile misterioase din deșertul Nazca care seamănă cu piste de aterizare pentru avioane când sunt privite de sus.

"Marea Înșelătorie" își propune să trezească Mintea și Spiritul cititorilor către o realitate diferită. Elementele incluse în carte nu sunt divagațiile unui autor imaginativ care încearcă să vândă cărți, ci oferă noi interpretări ale textelor sacre din diverse religii și Scripturi. "Cartea lui Enoh," de exemplu, cu cunoștințele de astăzi despre tehnologie și călătorii spațiale, oferă clar o perspectivă diferită asupra a ceea ce s-a întâmplat atunci și cine au fost protagoniștii acelei povești.

"Marea Înșelătorie" este o carte de referință care va influența toți cititorii deoarece le oferă cunoștințele și oportunitatea de a decide singuri ce este adevărul și ce este Marea Înșelătorie. Astfel, istoria religioasă poate evolua într-un mod diferit și mult mai revelator...

Specificații

Tip
Religie - Teologie
Subtitlu
Istoria religiilor dintr-o nouă perspectivă
Formular
Copertă moale
Număr de pagini
296
Data de publicare
2010
Dimensiuni
21x14 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review
  • hlektra999
    5
    3 din 3 membri au considerat această recenzie utilă

    Achiziție verificată

    Foarte ușor de citit. Deschide ochii închiși, cel puțin pe cei care doresc să se deschidă. Conține informații incredibile și te face să vrei să citești toate celelalte cărți ale autorului-cercetătorului. O recomand fără nicio ezitare!

    Tradus din Greacă ·
    • Calitatea hârtiei
    • A fost ușor de citit?
    • A fost suficient de interesant?
    • Mi-a plăcut stilul de scriere
    • Aș recomanda-o pentru lectură
    Ai găsit util acest review?