Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане Onyx
Bluetooth слушалки

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане OnyxКод: 38088317

Основни характеристики:

  • Време на работа 5 часа
  • Работа с кутия за зареждане 20 часа
  • Активно шумопотискане
  • Безжично зареждане (Qi)
  • Леки и стабилни
  • Удобно прилягане
Вижте пълното описание
Продуктът не е наличен за доставка до избраната държава.

от 243,04 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 243,04 €

Описание

Samsung Galaxy Buds2 са предназначени за хора, които търсят безжични слушалки с усъвършенствани функции като шумопотискане, качествен звук и удобство при носене. Те са идеални за използване със смартфони на Samsung, но могат да се използват и с други устройства чрез Bluetooth.

Това видео не е налично

Отдайте се на звука

Galaxy Buds2 предлагат балансиран звук, удобно прилягане, ANC и безпроблемна свързаност с вашия смартфон и смарт часовник (Съвместими със смартфони и таблети с Android 7.0 или по-нова версия и с RAM над 1.5 GB). Удобните контроли и невероятната обратна връзка ще ви придружават по време на тренировки, игри или наслаждаване на любимата ви музика.

Балансиран звук

Насладете се на мощен, дълбок бас и ясен висок тон с динамичните двойни говорители. Galaxy Buds2 ви предлагат балансирано качество на звука, което обогатява всеки момент от вашето аудио пътешествие. Слушайте, сякаш сте на източника на звука.

Кристално ясни обаждания

Трите микрофона и вграденото устройство за изолация на гласа ви помагат да провеждате ясни разговори, докато решение с машинно обучение филтрира нежеланите шумове, така че да можете да споделяте света си със семейството и приятелите. Дизайнът с ниска издатина минимизира смущенията от вятъра, правейки вашите разговори на открито ясни. 

Активно шумопотискане (ANC)

Двата микрофона засичат околните шумове, докато Активното шумопотискане блокира нежеланите звуци. Фоновият шум може да бъде намален до 98%, за да можете да се наслаждавате на музиката, игрите, аудиокнигите и любимите си подкасти. (Активното шумопотискане (ANC) на Galaxy Buds2 блокира външните фонови шумове до 98%, според UL сертификацията.)

360 Звук

Насладете се на забавление - 360 звук

360 Sound предлага кино изживяване. С технологията Dolby Head Tracking™ можете да се почувствате като в центъра на сцената, заобиколени от звук. С Dolby Atmos® вашето звуково изживяване ще има невероятни детайли.

Настройка на звука

Звук, съобразен с вашите предпочитания

С Galaxy Buds2 всяко аудио изживяване е съобразено с вашите предпочитания. С шест различни настройки на еквалайзера, от които да избирате, ще намерите правилния звук, пълен с жизненост, който ще ви плени.

Удобно Прилягане

Най-леките Galaxy слушалки, които сме създавали досега

Galaxy Buds2 са леки (по 5 г всеки) и остават в ушите ви дори при най-активния начин на живот. С три размера меки, гъвкави силиконови покрития, можете да се насладите на персонализирано прилягане за най-доброто възможно ANC изживяване. Намерете тези, които ви подхождат, чрез менюто „Тест за прилягане на слушалките“ в приложението Galaxy Wearable.

3 размера

Изберете правилния размер на накрайниците за слушалки за пълен комфорт

Живот на батерията

Дълготраен живот на батерията, където и да сте

Независимо дали гледате любимите си предавания, наслаждавате се на любимата си музика или просто се наслаждавате на природата, Galaxy Buds2 ви държат свързани и удобни през целия ден. Дългият живот на батерията ви предлага до 5 часа работа и още 15 часа с напълно заредена кутия.

Производител

Samsung

Спецификации

Спецификации

Вид
В ухото
Bluetooth слушалки
5 часове
Функция със зареждащ калъф
20 часове
Без кабел
Да
Двойно слушалка
Да
Цвят
Черно

Bluetooth Handsfree

Мултипойнт сдвояване
Не
Безжично слушалки
Да
Издръжливост на потта
Да
Активно шумопотискане
Да
Бързо зареждане
Да
Намалено шум от микрофона
Не
Bluetooth слушалка
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+20Изображения

Ревюта от наши членове

Zentagin
5
{positives} от 71 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Собственик на телефон Samsung съм и винаги избирам слушалки от същата компания. Превключих от Buds+ на Buds 2 и тази рецензия е предимно за хората, които следват Samsung и по-специално за тези, които размишляват да преминат на Buds+.
Имам ги от около десет дни и досега моите изводи са следните:
- Веднага осъзнавате, че те са много по-удобни от +. Подходящо се вписват в ухото.
- Те са по-леки.
Горните значително спомагат, за да не се уморявате от продължителна употреба и да не се чувствате "обременени" от това, което имате в ушите си.

- Активно подтискане на шума (ANC): Точно не съм разбрал дали изпълнява работата си, докато го използвам (е малко трудно да забележите липсата на звук), но общо взето има изолация от външни шумове. Не знам колко е добро в сравнение с другите. Ако го разбера, ще пиша за него в бъдеще. Въпреки това, не очаквайте да ги сложите и да бъдете 100% изолирани от околната среда (може би само ако силата на звука е [почти] максимална).

- Батерия: Заредих ги веднъж за 10 дни при умерена употреба и според видеата, които видях, калъфът осигурява 5 зареждания и издържа около 22 часа общо, ако ANC е включено. Много съм доволен.

- Работа от вкъщи: за разлика от buds+, вече не чувам звуците от клавиатурата си по време на разговори (имах конкретни оплаквания за клавиатурата) и общо взето филтрира всички звуци, освен гласа. Много съм доволен.

- Сила на звука: Не ми е необходимо да слушам на "червено" ниво, докато се движа, както с +, може би заради ANC, може би заради по-доброто прилягане в ухото и по-добрата изолация на шума. Във всяко случай го виждам като подобрение.

- Свързаност: Изглежда, че се свързвам още по-бързо с моя Samsung телефон (S20+), отколкото с +, което вече беше бързо. Доброто е, че вече не ме изключва, когато съм на разговор в Messenger и някой ме обажда на моя обикновен мобилен номер. Може би това е било оправено с общо обновление, а не специално с новите слушалки, но вече нямам такива проблеми и се чувствам много по-уверен, че слушалките ще останат свързани в сравнение с +.

- Външен вид: те са много по-хубави от снимката, която не ги показва справедливо. Имам черните с бял калъф и както можете да видите на снимката, те не са матово черни, както на снимката, а гланцово черни.
* Слушалките "заключват" в калъфа чрез магнит, който ги привлича и стабилизира.

Въпрос за оценка: струват ли си 90-100 евро, за които се продават в момента?
Това е лично за всеки човек: ако не ви липсват и имате Samsung телефон, тогава да, струват 100%. Ако сте типът човек, който не му пука за марката и търсите нещо по-икономично, може би е твърде скъпо. Въпреки това, ще кажа, че обслужването на Samsung е безупречно, те замениха + безплатно два пъти, въпреки че бяха счупени поради моята грешка (което разбира се не разкрих).

Мога да му дам 4 звезди поради цената и факта, че 5 е перфектно, но понеже нямам оплаквания и се наслаждавам на употребата им, мисля, че няма причина. Ще се опитам да актуализирам рецензията в бъдеще.

АКТУАЛИЗАЦИЯ за ANC:
Тя изпълнява работата си, когато има постоянен фонов шум, защото го балансира с вълнен принос и спирате да го чувате. Ако външните звуци са моментни и неправилни, очевидно не може да направи нищо. Въпреки това, в офиса или на самолета, например, можете да почувствате изолацията, като го активирате.

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на звука
  • Микрофон
  • Леснота на свързване
  • Живот на батерията
  • Комфорт
  • Музика
  • Издръжливост
  • Приложение
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?

panos855
1
{positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

За съжаление, въпреки че съм фанат на Samsung, те провалиха тук. От самото начало казаха, че не ме чуват добре, с прекъсвания и се струваше, че слушат гласа ми електронно. По същество, много пъти трябваше да ги махна и да говоря по телефона. Изчаках актуализации, за да видя дали проблемът ще бъде оправен, но нищо, въпреки че са излезли много актуализации. Освен това, след 1 година, лявото слушалки има минимален звук и ще трябва да ги изпратя за гаранция. Ще се върна. Определено, ДРЪЖТЕ СЕ НАРАЗПРОДАЛИ!!! Вземете нещо друго!

Накрая, ги замениха и двете под гаранция и чакаме кога отново ще се появи проблемът, разбира се, защото проблемът е явно общ. Просто се надявам, че са оправили проблема с партидата и замяната беше с правилните слушалки.

Преведено от Гръцки ·
  • Леснота на свързване
  • Живот на батерията
  • Приложение
  • Качество на звука
  • Микрофон
  • Комфорт
  • Съотношение цена-качество
  • Издръжливост
Намирате ли това ревю за полезно?
  • Eleni_Soukouroglou
    2
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Зелен

    Въобще не са добри за разговори, другите изобщо не могат да те чуят, което изобщо не отговаря на цената им. Лично аз не съм изобщо доволен, като се има предвид, че слушалките не изпълняват целта, за която са закупени. От положителната страна, добър звук, добра изолация от външни шумове, добра свързаност, добра продължителност на батерията.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Vagelis_Kotoulas9606
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Имам тези слушалки вече 2 години и те са най-добрите слушалки, които някога съм носил. Първо, звукът е кристално ясен, осигуряващ много добро потребителско изживяване, ANC функцията работи перфектно и наистина ви изолира от външни звуци, микрофонът е добър, не съм забелязал никакви слабости и общо взето това са много добри слушалки.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • magotte
    2
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Напълно безполезно за комуникация, дори не те слушат за забавление. Рецензентите вероятно са получили добър пакет, за да ги рекламират. Освен това, да, невероятна свързаност със Samsung екосистемата, много добри като слушалки на концерти с режима за слушане на звуците от околната среда.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • iasontremoulis
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Бял

    Те се държат много добре вече 2 години. Музиката и разговорите са без никакви проблеми. Не ги нося по време на тренировки, защото нямат прикрепване към ухото и не искам да се отпаднат.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kostasj
    1
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Най-ужасното нещо, което съм купил. Изпратих ги два пъти за замяна, но Samsung не ги заменят. Те ги поправят и това е всичко. Аз чувам добре, но те не ме чуват. Звукът ми звучи като че съм в кладенец и гласът ми е изкривен. Имам ги от 14 месеца и едва работят за 5 минути

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Комфорт
    • Приложение
    • Микрофон
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Kwstantis_Papadakis
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Какво мога да кажа сега, колко подобни не съм купувал!!! Няма сравнение, те преобръщат всичко, съвършено се вписват с изумителен звук!!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Ioannis B.
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка от Tech2Tech

    Това ревю е за цвят: Лилав

    Слушалките пасват перфектно в ухото, без да се тревожите, че може да изпаднат, да се отпаднат или да се загубят и т.н. Въпреки това, някои хора може да се притесняват от факта, че ако ги носите в ухото, но не ги използвате, почти не чувате нищо, като че ли носите ватирани тапи. Връзката с мобилния телефон е незабавна и приема много настройки.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    • Комфорт
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Това ревю е за вариант на продукта

    Много добро качество на слушалките както по отношение на конструкцията, така и на функциите. Връзката с мобилния телефон е отлична. Батерията е задоволителна. Можете да чуете събеседника перфектно и те могат да ви чуят без никакъв проблем. Има опция за отстраняване на околния шум. Много добро, ако има шум, когато говорите. Препоръчва се на 100%. Няма сравнение със слушалките, които бях купил преди и цената им беше достъпна.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • mixelakos
    1
    {positives} от 11 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Имам ги от две седмици, работят добре, но не остават в ухото. Смених резервните части, които има в кутията, пробвах ги всичките, но все пак изпадат при най-малко движение. Купих ги за доставка с мотоциклета си, не за бягане или за фитнес, и все още не остават в ухото. Така че са безполезни за работата, за която ги исках, просто прах на 90 евро.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Комфорт
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Elias_Stathakopoulos
    4
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Звукът липсва малко на басите, но общо взето те са по-добра стойност за парите в сравнение с Pro модела. Те са идеални за използване с Samsung устройства, разбира се.

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Микрофон
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Δημήτρης74
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Използвам ги от два месеца и съм много доволен както от качеството на звука при слушане на музика и гледане на видеа, така и от яснотата на говора при разговори. Свързват се мигновено без никакви проблеми, батерията им издържа поне 5 часа, а са толкова удобни, че понякога забравям, че ги нося

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Nelo1978
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Имам ги от няколко дни сега. За момента са много добри... добро качество на звука с ясен звук. Пасват добре в ухото и са леки...

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • aggknls
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Имам тези слушалки от около 2 седмици сега и са невероятни. Използвам ги за музика и игри и са ме впечатлили. Имат хубав бас и мощен звук. Батерията издържа дълго време и общо взето съм доволен. Единственото нещо, което ме притеснява, е че след време започват да се отпадат малко от ушите ми, но това вероятно е моята вина. Не ме притеснява твърде много. Струват ли си 90€? Лично на мен много ми харесват и смятам, че си струват. Дали си струват зависи от вас и вашите нужди.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • tsesmejohn54
    1
    {positives} от 10 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Използвам ги за бягане 2-3 пъти седмично. Десният се счупи след 14 месеца и дилърът иска 144 евро да го оправи хахаха дори кучето ми се смя смешно, когато му казах. Неприемливо качество за Samsung.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Комфорт
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Hecatruce
    1
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Лошо приложение.

    Дори след обслужването, качеството на звука е неприемливо. Беше добро през първите 3 месеца, но после силата на звука започна да намалява, десният бутон беше по-нисък от левия, има снежинки и постоянно глухо звучене на случайни времена.

    Аз съм фен на Samsung, но същият проблем започна да се появява и с моите галакси бъдс лайв, въпреки че ги поддържам и почиствам много внимателно.

    При следващата ми покупка, ще трябва да избера различна марка.

    Преведено от Гръцки ·
    • Живот на батерията
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Качество на звука
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Garfield_2
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Добре, тези слушалки струват парите си, особено на цената от 67 евро! Звукът им е наистина добър, микрофонът е задоволителен и не ви уморяват дори ако ги носите часове (разбира се, удобството може да варира от потребител на потребител). Освен това, те се свързват мигновено към всяко устройство!! Нямам нищо друго да кажа. Най-добрите на тази цена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • lagokon84
    4
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Лилав

    Потребител съм от около 4 месеца. За съжаление, очаквах по-добро... Минус една звезда, защото приложението им за ушите не е добро. И още един минус, защото моите партньори по разговор често се оплакват, че не звуча ясно. Промених всички възможни настройки, но проблемът не беше отстранен. За музика обаче е отлично, най-доброто, което съм пробвал!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Издръжливост
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    • Микрофон
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • soodel
    4
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Зелен

    Качеството на звука е средно, за съжаление. Те склонни са да изпадат от ушите по-лесно в сравнение с други слушалки.
    В странните новини на деня: Те бяха случайно изпрани в пералнята (сами, без калъфа) и нищо не им се случи!!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • nikos.crete.73
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Зелен

    Имам ги от повече от година и са страхотни...свързват се лесно с моя телефон, таблет и телевизор. Батерията издържа дълго време. Като цяло, те са ми спасители...

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • nickmadgr
    1
    {positives} от 9 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    Качеството на звука е средно и трагично лошо по време на разговор. Изпратих ги за сервиз по време на гаранцията и ги замениха с нови, но все още остават трагично лоши по време на разговор.

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Издръжливост
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • leonik78
    3
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Страхотен звук, безкраен живот на батерията, но...
    Не са подходящи за бягане, изпадат от ушите много лесно (преди това имах Creative, които се побираха перфектно и изобщо не изпадаха).
    Трябва да ги натискате, за да не изпаднат, и когато загубят контакт, музиката спира :(

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Издръжливост
    • Микрофон
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Alex_K_5
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Много добър звук, с хубав бас. Също така изглеждат много добре направени, от гледна точка на качеството на материала. Батерията е задоволителна за моите нужди.

    Единствените негативи са:

    - Не пасва перфектно в ухото ми (само единият). Всяки 30 минути трябва да го натисна назад на място. Опитах всички размери на гумените накрайници.

    - Най-дразнещото нещо е, че единият слушалка свири много тихо. За да го оправите, трябва да ги нулирате в калъфа им, като задържите докосваемия бутон на двете едновременно. И не винаги работи от първия път.

    Ако не беше за проблема с нулирането на всеки няколко дни, щях да им дам 5 звезди, но е доста дразнещо да искате да отидете на разходка и да отделите 5 минути за непрекъснато нулиране, докато работят правилно.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Живот на батерията
    • Издръжливост
    • Леснота на свързване
    • Комфорт
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • moili45
    3
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Общо взето, е страхотно, точно като другите галакси бъдс, които имам, но в сравнение с галакси бъдс +, по отношение на изработката е по-евтино направено и човекът, с когото говорите, не ви чува много добре. Затова не знам дали струват 80 евро... Батерията и свързаността са добри.

    Преведено от Гръцки ·
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Приложение
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Thanos_P_4
    4
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за вариант на продукта

    Добър звук, задоволително приложение, много удобно за използване, ако се прави на Samsung устройство! Може би малко скъпо спрямо това, което предлагат!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Издръжливост
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • redatak
    1
    {positives} от 13 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за вариант на продукта

    В миналото имах различни нискокачествени безжични слушалки за 20-40 евро. Реших да премина на Samsung, за да подобря качеството на разговорите си по телефона. Познайте какво... Те бяха същите, ако не и по-лоши, от по-евтините, които имах преди. Животът на батерията беше ужасен, батерията на калъфа също беше слаба (вземайки предвид цената), и за да го довърша, през последния месец лявата слушалка нямаше достатъчно сила на звука, което затрудняваше слушането на телефонни разговори или YouTube видеа. След като направих някои изследвания онлайн, разбрах, че много хора са имали този проблем. Чакам да получа заплатата си, за да мога да закупя слушалки на друга марка и да дам тези на брат ми.

    Преведено от Гръцки ·
    • Комфорт
    • Качество на звука
    • Леснота на свързване
    • Приложение
    • Микрофон
    • Живот на батерията
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Marilia_Marilia6628
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Бял

    Имам тези слушалки от около 3,5 месеца и съм изключително доволен от тяхната производителност. Използвам ги всеки ден и не съм открил никакви недостатъци. Преди това имах слушалки на iluv и мога да кажа, че съм впечатлен от качеството на звука на тези, също така са отлични за бягане. Струва си да се отбележи, че моят телефон е Samsung и мога да актуализирам слушалките оттам, докато когато ги използвам с iPad, качеството на звука не е много добро... Ги препоръчвам напълно, те са най-добрите за мен.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Panagiotis_Mantas8662
    5
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Зелен

    Много хубави слушалки. Взех зелено/въглищно и изглеждат наистина хубаво. Общо взето, звукът е наистина добър, както и батерията! Препоръчвам ги!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на звука
    • Микрофон
    • Леснота на свързване
    • Живот на батерията
    • Комфорт
    • Съотношение цена-качество
    • Издръжливост
    • Приложение
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане OnyxSamsung Galaxy Buds2 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане OnyxSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ГрафитSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане ГрафитSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане GraphiteSamsung Galaxy Buds Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане ЧернаSamsung Galaxy Buds Bluetooth Handsfree Безжични слушалки с Калъф за Зареждане ЧернаSamsung Galaxy Buds3 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане SilverSamsung Galaxy Buds3 Bluetooth Handsfree Безжични слушалки със Здравина за Спорт и Калъф за Зареждане Silver
от 243,04 €от 109,03 €от 57,37 €от 353,50 €от 122,13 €
ПроизводителSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz-Наличен чрез Skroutz
ВидВ ухотоВ ухотоВ ухотоВ ухотоСлушалка за ухо
Още спецификации