Ножове

Berlinger Haus Black Rose Collection Сет ножове от Неръждаема стомана BH-2593 6брКод: 38028335

Основни характеристики:

  • Готварски нож 20 см
  • Нож за хляб 20 см
  • Сантоку нож 17.5 см
  • Универсален нож 12.5 см
  • Малък Сантоку нож 9 см
  • Нож за белене 9 см
Вижте пълното описание
34,22
Доставкапет, 04 окт. - чет, 10 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 34,22 €

Описание

Готварски нож

Готварският нож е любимият нож на всеки професионален и любител готвач, и не без причина. Той може би има най-много приложения от всички други кухненски ножове, тъй като можете да го използвате за рязане на големи порции, нарязване или нарязване на всичко - от зеленчуци и плодове до месо и риба. Широкото му острие и извитият ръб го правят идеален за бързо нарязване чрез добре познатото люлеещо движение. Дебелината на острието при гърба е достатъчна, за да ви даде необходимото тегло и сила, докато дължината му покрива широк спектър от ежедневни задачи.

Нож за хляб

Ножът за хляб е идеален за всички хрупкави храни, тъй като назъбеното му острие позволява на ножа да проникне във външната кора, без да я счупи. Той има дълго острие и може да се използва за всички храни с твърда външна повърхност, дори и за сладкиши.

Сантоку нож

Ножът Сантоку е универсалният нож, който на японски означава "три добродетели", тъй като може да се използва за месо, риба и зеленчуци. Върхът му е по-извит от този на готварския нож, докато дължината на острието му е идеална за фино нарязване дори на плота на домашната кухня, където пространството обикновено е по-ограничено. Лекотата му го прави удобен и без усилие дори след продължителна употреба.

Универсален нож

Универсалният нож е многофункционален инструмент за всяка кухня, тъй като е идеален за рязане на зеленчуци, плодове, билки, сушени плодове, хляб, сирена и голямо разнообразие от други продукти.

Нож за белене

Ножът за белене е идеален за рязане, белене и нарязване на малки плодове и зеленчуци. Благодарение на формата на острието му, можете да го използвате за създаване на резби и декорации за гарниране.

Максимално удобство и ергономичност

Острието с впечатляваща острота завършва с ергономична, незалепваща и мека дръжка, която ще държи ръцете ви в правилната позиция, далеч от инциденти.

Благодарение на иновативното покритие, те са изключително незалепващи и допълнително антибактериални. Нарежете сурово пиле без да оставяте остатъци върху ножа и, най-важното, осигурете премахването на всички микроби с просто измиване. Черното острие и уникалната дръжка с меко докосване създават ножове с ненадмината елегантност. Добавете стил към "рутинната" подготовка на храна и в същото време се насладете на професионално рязане: бързо, прецизно, удобно и безопасно.

Дъска за рязане

Препоръчително е да правите разрези върху дървени или пластмасови повърхности за рязане. Стъклените, каменните и мраморните повърхности за рязане са неподходящи, тъй като могат да причинят трайни повреди на остриетата на ножовете.

Почистване

Измийте ножа с топла вода преди първата употреба. След всяка употреба, уверете се, че измивате ножа без забавяне (с обикновен препарат) и го подсушавате с мека кърпа. Особено ако сте рязали кисели храни, трябва да измиете ножа веднага след употреба.

За ваша безопасност, винаги трябва да избърсвате ножа далеч от тялото си и далеч от острието, с кърпа или хавлия.

Заточване

Можете да разберете дали ножът ви реже добре с лесен тест, използвайки ножа и лист хартия. Остър нож може лесно и чисто да разреже лист хартия. Обратно, нож, който има нужда от заточване, ще се затрудни и разрезът ще бъде груб.

Препоръчително е също така да дадете ножовете си за заточване при професионалист от време на време, за да се поправят всякакви възможни повреди по ръба на острието и да се поддържа неговата острота.

Производител

Berlinger Haus

Спецификации

Вид
Задайте
Материал
Неръждаема стомана
с антиприлепващо покритие
Да
Бройки
6 бр
Професионална серия
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Потвърдена покупка

    Много добри ножове за домашна употреба и на много добра цена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Тегло
    • Ергономичност на дръжката
    • Стабилност на дръжката
    • Остро ли е?
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?