Ножове

Berlinger Haus Black Rose Collection Сет ножове от Неръждаема стомана BH-2593 6брКод: 38028335

Основни характеристики:

  • Готварски нож 20 см
  • Нож за хляб 20 см
  • Сантоку нож 17.5 см
  • Универсален нож 12.5 см
  • Малък сантоку нож 9 см
  • Париращ нож 9 см
Вижте пълното описание
34,19
Доставкачет, 26 сеп. - ср, 02 окт.
+14,99 €

Избран магазин

Доклад за продукта

от 34,19 €

Описание

Готварски нож

Шеф ножът е любимият нож на всеки професионален и любител готвач и не без причина. Той има може би най-много приложения от всички други кухненски ножове, тъй като можете да го използвате за нарязване на големи порции, фино нарязване или нарязване на зеленчуци и плодове, както и на месо и риба. Широкото острие и извитата му ръбове го правят идеален за бързо нарязване с известното движение на наклон. Дебелината на острието в гръбнака е достатъчна, за да ви осигури тегло и сила, които са ви необходими, докато дължината му покрива широк спектър от ежедневни задачи.

Нож за хляб

Ножът за хляб е идеален за всички храни с кора, тъй като неговото зъбчато острие позволява на ножа да проникне във външната кора, без да я счупи. Той е с дължина и може да се използва за всички храни с твърда външна повърхност, дори и сладкиши.

Сантоку нож

Ножът Santoku е универсален нож, който на японски означава "три добродетели", тъй като може да се използва за месо, риба и зеленчуци. Връхът му е по-извит от връха на готварския нож, докато дължината на острието му е идеална за финото нарязване дори на кухненската плота в домакинството, където обикновено пространството е по-ограничено. Лекотата му го прави удобен и без умора дори след продължителна употреба.

Универсален нож

Общият нож е универсално оръжие за всяка кухня, тъй като е идеален за нарязване на зеленчуци, плодове, билки, сушени плодове, хляб, сирена и много други продукти.

Нож за обелване

Парцалът е идеален за рязане, обелване и нарязване на малки плодове и зеленчуци. Благодарение на формата на острието му, можете да го използвате за създаване на изрязвания и декорации за гарниране.

Максимално удобство и ергономика

Острието на ножа е впечатляващо остро и завършва с ергономична, неслизаща и гладка дръжка, която ще държи ръцете в правилната позиция, далеч от нещастни случаи.

Благодарение на иновативното покритие, той е изключително нелепкав и, допълнително, антибактериален. Режете сурово пиле без остатъци на ножа и, най-важното, гарантирайте, че всеки герм ще бъде отстранен с едно просто измиване. Черното острие и уникалната дръжка с меко докосване съставят ножове с непревземаема елегантност. Добавете стил към "неудобната" подготовка на храната, докато се наслаждавате на професионално рязане: бързо, точно, удобно и безопасно.

Режеща повърхност

Препоръчва се да се правят рязания върху дървени или пластмасови повърхности за рязане. Стъклени, каменни и мраморни повърхности за рязане са неподходящи, тъй като могат да причинят постоянни повреди на остриетата на ножовете.

Почистване

Измийте ножа с топла вода преди да го използвате за първи път. След всяко използване се уверете, че измивате ножа веднага (с лек почистващ препарат) и го подсушете с мека кърпа. Особено ако сте рязали кисели храни, трябва да измивате ножа веднага след употреба.

За вашата собствена безопасност винаги трябва да избършете ножа от тялото си и от неговата острието, използвайки кърпа или кърпа.

Заточване

Можете да разберете дали ножът ви реже добре с лесен тест, използвайки ножа и един лист хартия. Остър нож може лесно и чисто да реже хартия. От друга страна, нож, който се нуждае от заточване, ще се бори и неговото рязане ще бъде тъпо.

Също така, е препоръчително да заточвате ножовете си при професионалист от време на време, за да отстраните възможни повреди по острието и да запазите остротата му.

Производител

Berlinger Haus

Спецификации

Вид
Задайте
Материал
Неръждаема стомана
с антиприлепващо покритие
Да
Бройки
6 бр
Професионална серия
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт
  • Потвърдена покупка

    Много добри ножове за домашна употреба и на много добра цена.

    Преведено от Гръцки ·
    • Тегло
    • Ергономичност на дръжката
    • Стабилност на дръжката
    • Остро ли е?
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?