Соларен контролер на заряд MPPT 24V 50Спецификация
Регулатори на зареждане

Соларен контролер на заряд MPPT 24V 50СпецификацияКод: 37971004

Контролер за зареждане, подходящ за инсталации до 50A при 24V. Той е от тип MPPT. MPPT контролерите за зареждане определят подходящите нива на зареждане на батериите, осигурявайки минимални загуби в...

Вижте пълното описание

Контролер за зареждане, подходящ за инсталации до 50A при 24V. Той е от тип MPPT. MPPT контролерите за зареждане определят подходящите нива на зареждане на батериите, осигурявайки минимални загуби в тяхната реална производителност. В сравнение с PWM контролерите, които разпределят произведената енергия от фотоволтаичния панел към батериите на приблизително...

Вижте пълното описание
39,90
Доставкапет, 27 сеп. - вт, 01 окт.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 6 броя

Доклад за продукта

от 39,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 39,90 €

Описание

Контролер за зареждане, подходящ за инсталации до 50A при 24V. Той е от тип MPPT. MPPT контролерите за зареждане определят подходящите нива на зареждане на батериите, осигурявайки минимални загуби в тяхната реална производителност. В сравнение с PWM контролерите, които разпределят произведената енергия от фотоволтаичния панел към батериите на приблизително 80%, останалата енергия от около 20% се губи, защото обикновените PWM контролери за зареждане не следят максималната мощност на фотоволтаичния панел. Освен това, интелигентните функции на MPPT контролера относно зареждането и изравняването на батериите осигуряват по-пълно зареждане и поддръжка, което води до удължаване на техния живот. Въз основа на гореизложеното, MPPT контролерите за зареждане са идеални за по-големи системи, където допълнителното събиране на енергия от 20% или повече е изгодно и за случаи, когато напрежението на соларния масив е значително по-високо от напрежението на батерията, например при използване на домашни панели.

Характеристики

  • Тип: MPPT
  • Максимално напрежение: 24V
  • Максимален ток: 50A

Производител

OEM

Спецификации

Тип
MPPT
Максимално напрежение
24 V
Максимален ток
50 Спецификация

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1
Прегледайте този продукт

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки

Ревюта от наши членове

  • olympiosalex

    Потвърдена покупка

    Продуктът заявява, че приема 50 ампера и 650 вата, и го свързах с 4 панела по 100w и около 20 ампера, и изгоря на входа на кабела. Направих заявка за връщане, и тя беше отхвърлена, защото, както казва магазинът, няма характеристиките, които твърди. Не разбирам. Дори в описанието си казва 50 ампера. Къде тогава преувеличавам? Не може да поеме дори половината от амперите, които заявява!!!

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Работи много добре за своята цена

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?