Βρεφικά Σεντόνια

Nef-Nef Homeware Σετ Βρεφικά Σεντόνια Κούνιας Βαμβακερά Sweetie Ροζ 3τμχ 120x170εκ.Κωδικός: 37927524

Η νέα βρεφική συλλογή της Nef Nef σας προσφέρει τα πιο χαρούμενα και τρυφερά σχέδια, για να διακοσμήσετε το δωμάτιό τους και να απολαύσετε μαζί τον μαγικό μικρόκοσμό τους. Bρεφικά σεντόνια κούνιας,

Δες όλη την περιγραφή

Η νέα βρεφική συλλογή της Nef Nef σας προσφέρει τα πιο χαρούμενα και τρυφερά σχέδια, για να διακοσμήσετε το δωμάτιό τους και να απολαύσετε μαζί τον μαγικό μικρόκοσμό τους. Bρεφικά σεντόνια κούνιας, σετ τριών τεμαχίων, με χαρούμενες παραστάσεις που θα ενθουσιάσουν κάθε μικρή μας φίλη και θα λατρέψουν οι γονείς.

Δες όλη την περιγραφή
18,20
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 18,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 18,20 €

Περιγραφή

Η νέα βρεφική συλλογή της Nef Nef σας προσφέρει τα πιο χαρούμενα και τρυφερά σχέδια, για να διακοσμήσετε το δωμάτιό τους και να απολαύσετε μαζί τον μαγικό μικρόκοσμό τους. Bρεφικά σεντόνια κούνιας, σετ τριών τεμαχίων, με χαρούμενες παραστάσεις που θα ενθουσιάσουν κάθε μικρή μας φίλη και θα λατρέψουν οι γονείς. Η ποιότητά τους είναι εξαιρετική, φτιαγμένα από 100% βαμβάκι 144 κλωστών. Το σετ περιλαμβάνει δύο σεντόνια διάστασης 120x170cm και μία μαξιλαροθήκη 30x40cm.

Κατασκευαστής

Nef-Nef Homeware

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κούνιας
Χρώμα
Ροζ
Ποιότητα
Βαμβακερό

Extras

Σετ
Ναι
Περιεχόμενα Σετ
1 Μαξιλαροθήκη, Κατωσέντονο, Πανωσέντονο
με Λάστιχο
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
120 εκ.
Μήκος
170 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.