Thermo Pro Търговия Термометър за храна Готвене с игла
Термометри за кухня

Thermo Pro Търговия Термометър за храна Готвене с иглаКод: 37605406

Термометърът за търговия готвене на фирма Thermo Pro е подходящ за използване, когато готвенето приключва. Помага ви да осигурите и контролирате температурата на готвенето непрекъснато, за да получите желания резултат в правилното време. Подходящ е за печене, месо, риба и барбекю, както и за сладкарство, за кексове, чушки, василопити и всичко, което...
Вижте пълното описание

38,90
Бърза доставкапонеделник, 23 Septemberако го поръчате в следващите 17 часа и 26 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 2 броя

Доклад за продукта

от 38,90 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 38,90 €

Описание

Термометърът за търговия готвене на фирма Thermo Pro е подходящ за използване, когато готвенето приключва. Помага ви да осигурите и контролирате температурата на готвенето непрекъснато, за да получите желания резултат в правилното време. Подходящ е за печене, месо, риба и барбекю, както и за сладкарство, за кексове, чушки, василопити и всичко, което изисква измерване на вътрешната температура. Също така е подходящ и за течни съставки като мляко, масло и други.
Иглата, която разполага, ви помага да измерите лесно и бързо температурата на течни и твърди съставки за готвене и сладкарство по време на приготвянето им. Просто поставете иглата в най-централната точка, за да получите по-точно измерване.

Спецификации

Вид
Търговия
Клавиатура
Готвене
с игла
Да
Wireless
Не
с Bluetooth
Не

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 1
  2. 4 звезди
    0
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1 звезда
    0
Прегледайте този продукт