Google Pixel 6a 5G (6ГБ/128ГБ) Chalk White
Мобилни телефони

Google Pixel 6a 5G (6ГБ/128ГБ) Chalk WhiteКод: 37513663

Основни характеристики:

  • Модел 2022
  • 6.1" OLED дисплей/2400 x 1080
  • Поддръжка на NFC
  • Процесор Google Tensor
  • Двойна задна камера 12MP/4K 60fps
  • Батерия 4410 mAh Бързо зареждане 18W
Вижте пълното описание
364,89
Доставкапет, 13 сеп. - вт, 17 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 1 бройки

Проверете реновирани Google продукти

Спестете пари, като изберете реновирано устройство

Доклад за продукта

от 364,89 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Pixel 6a 5G (6ГБ/128ГБ) Chalk White

    Информация за магазина
    364,87 €

  2. 364,89 €

Описание

В момента 5G не е наличен в Гърция за този конкретен модел.

6.1-инчов OLED дисплей

6.1-инчовият OLED екран с резолюция 2400x1080 пиксела ви позволява да превъртате бързо и гладко и да играете игри комфортно.

Процесор Google Tensor

Google оборудва Pixel 6a с Google Tensor, първият процесор, специално проектиран за Pixel, осигуряващ висока производителност, живот на батерията и сигурност.

Той използва чипа за сигурност Titan M2, който осигурява висока защита срещу атаки и защитава данните и файловете на телефона.

Двойна камера

Google Pixel 6a е оборудван с 12.2MP широкоъгълен обектив и 12MP ултраширокоъгълен обектив. Освен това, той разполага с множество функции, които са полезни във всяка различна ситуация.

  • Направете лицата по-ясни с Face Unblur, за да уловите всеки момент, дори в движение.
  • Magic Eraser премахва нежелани обекти. И можете да промените цвета и яркостта на обект, за да се слее мигновено.
  • С Night Sight, уловете градските светлини, небето и дори портрети при слаба светлина.
  • Вижте нюансите на всички тонове на кожата красиво и такива, каквито са в действителност.


Устойчив на прах и вода

С IP67 защита, Pixel 6a е устойчив на пръски или малки количества вода и прах. Така че, можете да вземете телефона си навсякъде с вас.

Превод в реално време

С функцията Live Translate можете да разговаряте на 11 езика, да интерпретирате разговори лице в лице и да превеждате знаци с помощта на камерата без нужда от интернет.

Съдържание на пакета

Пакетът не включва слушалки и зарядно устройство, а само USB-C към USB-C кабел и USB-C към USB-A адаптер за зареждане на вашия Google Pixel 6a. Това намалява размера на кутията, което води до повече устройства на товар и намаляване на енергията, изразходвана за транспортирането им.

Производител

Google

Спецификации

Основни спецификации

Мобилен телефон
Смартфон
Операционна система
Андроид
SIM
SIM + eSIM
Година на издаване
2022
Цвят
Бял
Тегло
178 гр
Съдържание на пакета
Зарядно устройство

Процесор и памет

Модел на процесора
Google Tensor
Мощност на процесора
2,8 GHz
Ядра на процесора
2+2+4
RAM
6 ГБ
Капацитет
128 ГБ
Слот за карта
Не

Дисплей

Размер
6,1 "
Анализ
2400 x 1080 пиксели
Честота на опресняване
60 Hz
Тип
OLED
Обработка
Сензорен екран
Дефиниция
Full HD

Камера

Задна камера
Двоен
Задни камерни обективи
Широкоъгълен, Ултра широк ъгъл 12MP
Резолюция на видеокамерата на задната част
1080p 240fps Slow Motion, 1080p 60fps, 4K 60fps
Задна камера със светкавица
Да
Самостоятелни обективи за селфи камера
Широкоъгълен
Характеристики
HDR

Мрежа и свързаност

Мрежова връзка
5G
Свързаност
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Да

Батерия

Капацитет
4410 mAh
Сменяема
Не
Бързо зареждане
Да
Мощност на зареждане
18 W
Безжично зареждане
Не
Технология за бързо зареждане
Power Delivery 3.0

Специални функции

Защита
Устойчив на прах, Водоустойчив
Сертификация за защита
IP67
Сензори
Акселерометър, Близост, Барометър, Гироскоп, Компас
Пръстов отпечатък
Под екрана

Размери

Дължина
152,2 мм
Ширина
71,8 мм
Дебелина
8,9 мм

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

Отзиви снимки

Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
Отзиви снимки
+24Изображения

Ревюта от наши членове

sdalietos
5
{positives} от 45 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Актуализация: След около 2 месеца, телефонът ми научи моите ежедневни рутини, някои първоначално високи температури изчезнаха напълно и с някои малки корекции животът на батерията достигна 1,5 до 2 дни при умерено използване. Като цяло, този телефон в тази ценова категория е еднопосочна улица.

Pixel 6a е първият Pixel, който си закупувам от легендарния Nexus 5 и 5X. Вълнението е точно същото. Телефонът е мигновено бърз, винаги с чист Android и много приложения, които са достъпни само за Pixels. Той току-що получи версия 13. Качеството на снимките е изумително, а гласовите команди чрез Google Assistant, дори когато телефонът е заключен, са отлична помощ при създаването на бележки, известия, обаждания и т.н.

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на разговора
  • Снимки
  • Видео запис
  • Музика
  • Скорост
  • Съотношение цена-качество
  • Резолюция на екрана
  • Батерия
Намирате ли това ревю за полезно?

fstavros
2
{positives} от 108 члена намериха това ревю за полезно

Потвърдена покупка

Купих го за 320 евро в бял цвят.

АКТУАЛИЗАЦИЯ 28/4/2023
Е, след 5 месеца употреба, съм напълно РАЗОЧАРОВАН от телефона. Въпреки положителните аспекти, които споменах (камера, батерия, функции на изкуствен интелект), има някои грешки, които ме карат да полудея. Ще спомена някои от тях по кратко.
--НЕПРИЕМЛИВ сензор за пръстови отпечатъци. Работи 3 от 10 пъти. Напълно безполезен е. Не бих го използвал изобщо, но, за съжаление, това е предпоставка за използване на G-Pay.
--Проблеми със синхронизацията на имейли. Това е проблем, с който се сблъсква Pixel. Имейлите не пристигат и дори не можете да обновите приложението. Така че трябва да използвате браузъра. Вече съм така от 5 дни, кой знае колко още време, и това е втори път, когато се случва. Говорейки с общността, това е нещо, което преживяват и други потребители.
--Ужасен сигнал и честа обърканост, особено при използване на втора сим карта (e-sim).
--Замръзва по-често, отколкото съм преживял с LG V40 или дори с RealMe, който имаше по-ниска процесорна мощност. Приложенията замръзват, екранът се забавя и не реагира на докосвания за няколко момента. Например, някой ви се обажда и не можете да отговорите.
--Накрая, е фрустриращо да се свързва с Bluetooth, което по никакъв начин не е бързо.

Като цяло, телефонът не ми харесва. Има страхотна камера, да. Има хубав интерфейс, но нищо извънредно и липсват опциите за персонализация, които дори сега имат Samsung телефоните.

(Първоначален преглед)
Първо, ще кажа, че когато отворите кутията, получавате телефон с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО НА ИЗГРАЖДАНЕ, за което сте платили МНОГО МАЛКО ПАРИ. По отношение на материалното качество, ми харесва повече от S21FE на жена ми. Няма да осъзнаете, че гърбът е от пластмаса, тъй като ви дава впечатление за стъкло, а устройството като цяло ви предава усещането за ЗДРАВА и СЕРИОЗНА конструкция, много по-надеждна от A53, който е приблизително в същия ценови диапазон. Освен това, искам да спомена, че устройството се побира изключително добре в ръката, големината му е точно правилна, а рамките не са толкова лоши, както изглеждат във видеоклипове или снимки от прегледи.

Сега да преминем към конкретните елементи, базирани на това, което съм оценил до момента. Не знам как да го подчертая за неопитните. ЧИСТ АНДРОИД. Пичове, няма по-гладко изживяване от това, което получавате с Pixel. Прочетох го, много хора го казаха, но не можех да си представя какво имат предвид. Преди това имах RealMe GT Master, който имаше доста чиста операционна система. Но ВСЕ ПАК, НЯМА СРАВНЕНИЕ. Това, което преживявате с Pixel, е уникално. Всичко работи много бързо и гладко, без много шум. Така че не очаквайте промени в иконите и т.н. (все пак имат бета версия, където иконите се приспособяват към тапета ви или избора ви за тема). Но мога да кажа, че ми харесва как всички цветове се приспособяват към палитрата на фона, който сте задали, променяйки се от панела за известия до клавиатурата. Като цяло има много опции, за да го настроите по свой вкус. Продължаваме.

ЕКРАН. 60Hz?
Когато започнете да използвате Pixel, виждате отличен екран с ярки цветове, много силна яркост и много бърз отговор на докосванията. Вярвам, че той играе решаваща роля в гладкото изживяване, което произтича от операционната система като цяло. 60Hz? Не знам къде ще го видите, или по-скоро, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ няма да се чувствате "ограничени" с екрана, който държите в ръцете си. При сравнение на страни с RM на 120Hz за разглеждане на уеб страници, браузърът Edge, който използвам, работеше по-гладко на Pixel. Като цяло не съм забелязал никаква разлика в моята употреба на уеб страници и социални медии.

КАМЕРА.
Камерата на този телефон е удивителна. Невъзможно е телефон с цена от 320 евро да има такава камера. Тя не може да се сравни с камерите на Xiaomi с 200-300MP, които струват около 400-500 евро. Сравнявах я с S21FE в условия на слаба осветеност и нямаше сравнение. Естествеността, която придава на портретите, е нещо, което не съм виждал в друг телефон. Така че, в ценовия диапазон до 400-500 евро, без Huawei телефоните, които в момента са трудни за намиране, е много трудно да се намери по-добра камера. Сега може да се запитате дали аз съм един от тези "техно фенове", които са открили Google Camera за телефона си. Да, открих я. И тя подобри ситуацията. Но ако някога се докоснете до Pixel, ще разберете истинското значение на GOOGLE CAMERA. Не ми е нужно да казвам още нещо. Ако приоритетът ви е ФОТОГРАФИЯТА като втори или трети приоритет, не търсете другаде, оставете настрана 48-64MP камерите на други телефони и вземете този.

ПОВИКВАНЕ. МРЕЖА. eSIM.
Повикванията са безупречни. Качеството на звука е силно и ясно. Що се отнася до мрежата, нека не го споменаваме отново. Забравете за 5G, VoLTE, VoWifi и т.н. Надявам се, че те ще бъдат достъпни някога. От друга страна, трябва да знаете, че eSIM работи перфектно с ергономични опции и множество настройки за предпочитания за повиквания/данни и т.н. Досега не съм имал проблеми с повикванията. Трябва също да спомена, че СЕНЗОРЪТ ЗА БЛИЗОСТ е безупречен. Освен това, екранът не се докосва случайно, когато е в джоба ви, както се случваше с RealMe и Xiaomi телефоните. Например, ако получих обаждане и имах включен Bluetooth, екранът щеше да се включи, докато телефонът беше в джоба ми, и ако беше на страната на краката ми, той щеше да приема въвеждания и често да прекратява обаждането. Това определено вече не се случва.

ГОВОРИТЕЛ.
Стерео говорителите имат много хубав звук. Лично за мен те напълно задоволяват моите нужди, които включват гледане на видео и слушане на музика в Spotify. Много ми харесва басът, който предоставят, и яснотата на гласа без изкривявания.

ВИНАГИ ВКЛЮЧЕН ДИСПЛЕЙ.
Това е красива версия на AOD, която предоставя много информация и е напълно интерактивна, като също така разпознава кога е в джоба ви и напълно се изключва.

СВЪРЗАНОСТ.
С Galaxy Buds 2 Pro, които имам, връзката е незабавна и безпроблемна. Също така показва процента на батерията във вграден виджет.

БАТЕРИЯ И БАВНО ЗАРЕЖДАНЕ.
Това е част, която ме притеснява. След като се привикнах на зареждане от 65W, при което телефонът се зареждаше за 30 минути, сега трябва да премина към ситуация, в която телефонът отнема 1,5 часа да се зареди с 18W зарядно. Това е голям минус за мен. От друга страна, досега (2-ри ден) не съм видял никакви чудеса от батерията. Въпреки това, ще изчакам да видя какво много хора споменават, че ситуацията се подобрява след седмица на учене. Въпреки това, имам доста функции, които консумират енергия и интелигентни функции (например мониторинг на екрана, ако го гледате, активиране на двойно докосване на гърба, 2 SIM карти в район с един сигнален ред и ВСИЧКО ВКЛЮЧЕНО, освен NFC).

ИНТЕЛИГЕНТНИ УНИКАЛНИ ФУНКЦИИ.
Както някои от вас може да са видели, Google с Tensor повдига интелигентната технология на ново ниво. Това означава, че сега имате някои уникални възможности, като например превод на живо на обаждане, което получавате. Възможността на клавиатурата да пише на гръцки и да превежда думите на екрана е страхотна и уникална функция. Същото може да се направи и за песен, която слушате или видео, което гледате. УНИКАЛНО. ПЕРФЕКТНО. Това е Тензор, хора. Не ми пука за Snapdragons, за които геймърите се възхищават. Когато мобилният телефон е инструмент, искаш го за такива неща и не за глупости. Освен това, функцията Magic Eraser, която повдига Photoshop на друго ниво, е изключителна.

Преведено от Гръцки ·
  • Качество на разговора
  • Снимки
  • Видео запис
  • Музика
  • Батерия
  • Скорост
  • Резолюция на екрана
  • Съотношение цена-качество
Намирате ли това ревю за полезно?
  • Athanasios_Matsoukas
    5
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    След много години използване на Android, най-накрая истинско устройство, което струва парите. Камерата е епична, видео стабилизацията е също толкова добра, батерията е добра, бърза и рутирана, наистина разкрива всичките си възможности. Пет звезди!!!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Gus K
    3
    {positives} от 8 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Добър и бърз операционна система, добра камера, красив мобилен телефон. За съжаление, батерията е средна, както и зареждането е бавно. Освен това, отговорът на екрана в някои области е бавен. 3.5/5.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Съотношение цена-качество
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Konstantinos_Nasopoulos
    4
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Много добър бърз мобилен телефон, без ненужни приложения.
    Много добри снимки, се нуждае от малко търсене.
    Един проблем със сигнала, който вече е лош извън Атика.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • VASILIS_k10
    5
    {positives} от 12 члена намериха това ревю за полезно

    Моята съпруга го постави случайно в пералнята за 1-часов цикъл и той не пострада от това, много добро качество на видео и снимки. Купих го за 350 евро и мисля, че няма конкурент за тази цена

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Agapi_Mpampili
    5
    {positives} от 5 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Мобилният телефон ЛЕТИ.. Имам го вече почти 4 месеца и е невероятно бърз. Камерата му лесно се конкурира с iPhone.. снимките, които прави със слънцето отпред, доказват колко добра е камерата и резолюцията му.. батерията е добра, не е безкрайна или може би го използвам твърде много.. Общо взето, никога дори не забавя. Нямам проблеми с обажданията, за които някои съобщават. Той е изключително добър за своята цена.. Препоръчвам го!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • geanast
    5
    {positives} от 3 члена намериха това ревю за полезно

    Единственото неудобство за мен е говорителят, който изкривява малко, когато е на максимална сила. Бавното зареждане не е твърде лошо, освен ако постоянно сте в движение без достъп до зарядно устройство. Качеството на изработката е много високо и не виждам да преминавам към друг производител, докато Google продължава да произвежда телефони на този ниво.

    Актуализация: Първоначално батерията може да се изтощи бързо, но след известно време лесно издържа цял ден.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Музика
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • samroussis
    5
    {positives} от 6 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Имам го от около месец сега и съм интензивен потребител на телефона, което означава, че го използвам за отваряне на Excel файлове и провеждане на видео обаждания едновременно, а батерията има задоволителна продължителност в сравнение с останалите. Камерата е отлична, но селфито има нужда от подобрение.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Sotiropoulos_Athanasios
    4
    {positives} от 4 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Много добър мобилен телефон, единствен проблем е нестабилността на сензора за пръстови отпечатъци. Струва си парите си, с много добра поддръжка на софтуера.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Музика
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • katerina_2802
    5
    {positives} от 7 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Исках мобилен телефон, който има много добра камера, не забавя и не струва твърде много. Много съм доволен от камерата както за снимки, така и за видео. Той също е бърз и не забавя, а звукът е силен и ясен. Идеално бих искал малко повече яркост на екрана, но все още не мога да кажа дали е заради защитното фолио, което сложих. Купих телефона, като знаех, че: 1. Зарежда бавно и животът на батерията е един до един с половина дни. 2. Не поддържа 5G. 3. Няма жак за слушалки, така че нямам нищо негативно да кажа за този аспект. Също така, връзката с безжични слушалки е бърза и нямам проблеми с обажданията или интернета. За използването, за което го искам, напълно отговаря на моите нужди!

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Pastouris
    4
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Изключвайки живота на батерията, който продължава от 3 до 6 часа активно използване на екрана (1-2 дни в зависимост от употребата) и говорителят, който не е особено мощен за музика и видео, това е много привлекателно устройство.
    Снимките, които прави (особено през нощта), са фантастични.
    Скоростта и отзивчивостта на устройството са много задоволителни.
    Мултитаскингът се извършва без никакъв проблем.
    За обикновени задачи като сърфиране и слушане на музика нямам оплаквания (въпреки че малко ме дразни липсата на жак за слушалки).
    Не играя игри на телефона си, така че нямам мнение.

    Преведено от Гръцки ·
    • Снимки
    • Качество на разговора
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Музика
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 1georgesta1
    4
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Досега не ме разочарова. Единствените малки недостатъци са, че няма добре направено приложение за взимане на бележки, така че трябва да изтегля всичко, което намеря в Play Store, което не винаги е страхотно. Освен това, около една на десет пъти, хората не ме чуват, ако имам включен говорител, но това не е голям проблем, тъй като мога просто да го сложа до ухото си и звучи добре. Като цяло съм много доволен, особено от камерата, живота на батерията и гейминг производителността.

    Преведено от Гръцки ·
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Качество на разговора
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • Dimitris_Vogas5556
    5
    {positives} от 1 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Невероятно чист софтуер на Android, най-добрата камера в своята категория спрямо други модели и общо взето много добра стойност за парите. Единственото възможно отрицателно е продължителността на батерията, която все още е прилична.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Музика
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • dimitriskiriakou82
    5
    {positives} от 16 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Това ревю е за цвят: Зелен

    Няма по-добро предложение за парите! Задоволителен размер, бърз процесор, чиста операционна система и актуализации с гаранция от Google, страхотни снимки. Общо взето, ако някой се интересува от закупуване на водещ телефон, без да бъде наистина водещ, няма по-добро предложение в тази ценова категория.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Музика
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • fzoom
    3
    {positives} от 56 члена намериха това ревю за полезно

    За парите и маркетинга, портретният режим е неприемлив. Изкуственият интелект не само не успява винаги да избегне размазване и изкривяване на части от лицата, но също така добавя шум, разваляйки снимките...

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Снимки
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • mirella_kypriotaki
    3
    {positives} от 38 члена намериха това ревю за полезно

    Потвърдена покупка

    Така, закупих устройството преди около месец и половина, предишният ми телефон беше Nokia 8, който бях закупил през 2018 година и все още беше напълно функционален. Pixel 6A има сериозни проблеми със свързаността, сигналът внезапно изчезва, никога не е с пълна сила вътре в къщата ми (на улица Михалакопулу, на етаж, в апартамент, гледащ към Михалакопулу, толкова централно може ли да бъде!), докато повече от веднъж са се прекъсвали разговорите без причина. Интернетът също е слаб, известията за входящи имейли първо идват на компютъра и след това на телефона (обратното се случваше с предишния ми телефон), докато Google Maps не успя да ме намери, за да ми даде насоки към конкретен адрес... в Пагкрати, близо до стадион Калимармаро, не на някоя планина. Признавам, че съм разочарован, особено защото не очаквах такива проблеми от телефон на Google, особено като се има предвид цената на закупуване (платих 432 евро), която не може да се счита за принадлежаща към най-икономичната категория.

    Преведено от Гръцки ·
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Качество на разговора
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • kxtsao
    5
    {positives} от 14 члена намериха това ревю за полезно

    На скоро закупих за 385 евро, много добра цена за толкова способен телефон. Той е много умен, прави качествени снимки и лесно издържа цял ден със своята страхотна батерия. Бърз и удобен за държане. Единственият недостатък е, че не поддържа 5G.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    • Музика
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • manossof97
    4
    {positives} от 20 члена намериха това ревю за полезно
    Това ревю е за цвят: Зелен

    Едно невероятно телефон във всеки аспект, освен за батерията, която е и малка по капацитет, и липсва бързо зареждане. Лесно може да останете без телефон, ако сте заети и на път през целия ден.

    Преведено от Гръцки ·
    • Качество на разговора
    • Снимки
    • Видео запис
    • Музика
    • Скорост
    • Съотношение цена-качество
    • Резолюция на екрана
    • Батерия
    Намирате ли това ревю за полезно?

Подобни продукти

Google Pixel 6a 5G (6ГБ/128ГБ) Chalk WhiteGoogle Pixel 6a 5G (6ГБ/128ГБ) Chalk WhiteGoogle Pixel 6 Pro 5G (12ГБ/128ГБ) Буреносно черноGoogle Pixel 6 Pro 5G (12ГБ/128ГБ) Буреносно черноGoogle Pixel 7a 5G (8ГБ/128ГБ) ВъглениGoogle Pixel 7a 5G (8ГБ/128ГБ) ВъглениGoogle Pixel 6a 5G (6ГБ/128ГБ) ВъглениGoogle Pixel 6a 5G (6ГБ/128ГБ) ВъглениGoogle Pixel 7a 5G (8ГБ/128ГБ) SeaGoogle Pixel 7a 5G (8ГБ/128ГБ) Sea
от 364,89 €от 364,00 €от 384,89 €от 401,48 €от 484,32 €
ПроизводителGoogleGoogleGoogleGoogleGoogle
Наличен чрез SkroutzНаличен чрез SkroutzНаличен чрез Skroutz-Наличен чрез Skroutz
RAM6 ГБ12 ГБ8 ГБ6 ГБ8 ГБ
Още спецификации