Excellent Houseware 170482110 Lemn Etajeră 2 niveluri Maro L25.3xl25.3xH25.5cmCodul: 37275445

Stand pentru deserturi eco-friendly, cu două nivele, în formă de pătrat, fabricat din lemn de bambus durabil și antibacterian, cu mâner metalic pentru transport, măsurând 25,3x25,5 cm. Este o alegere...

Vezi descrierea completă

Stand pentru deserturi eco-friendly, cu două nivele, în formă de pătrat, fabricat din lemn de bambus durabil și antibacterian, cu mâner metalic pentru transport, măsurând 25,3x25,5 cm. Este o alegere modernă și elegantă pentru servirea deserturilor, brânzeturilor, felurilor reci, fructelor sau a aperitivelor acasă sau la un eveniment, precum și pentru un bar...

Vezi descrierea completă
8,99
Livrare rapidăluni, 23 SeptembrieDacă îl comanzi în următoarele 6 ore și 34 minute
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 8,99 €

Toate magazinele

Prețurile sunt calculate pentru:Luxemburg, Alte opțiuni de plată

  1. 8,99 €

Descriere

Stand pentru deserturi eco-friendly, cu două nivele, în formă de pătrat, fabricat din lemn de bambus durabil și antibacterian, cu mâner metalic pentru transport, măsurând 25,3x25,5 cm. Este o alegere modernă și elegantă pentru servirea deserturilor, brânzeturilor, felurilor reci, fructelor sau a aperitivelor acasă sau la un eveniment, precum și pentru un bar de dulciuri la nunți sau o masă pentru dorințe.

Specificații

Specificații

Material
Lemn
și tavă pentru prăjituri
Da
Culoare
Maro
Nivele
2 niveluri
cu Suport
Nu

Dimensiuni

Lățime
25,3 cm
Lungime
25,3 cm
Înălțime
25,5 cm

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.

Recenzii

  1. 1
  2. 4 stele
    0
  3. 3 stele
    0
  4. 2 stele
    0
  5. 1 stea
    0
Adaugă un review

Recenzii de către membrii noștri

  • Nicki_Kravvariti

    Achiziție verificată

    Tava simplă din lemn, perfectă pentru o petrecere acasă în care dorești să ai o decorare pe masă. Este foarte ușor de asamblat. Și de asemenea, poate fi depozitată cu ușurință înapoi în cutie pentru a economisi spațiu.

    Tradus din Greacă ·
    Ai găsit util acest review?