Sicetech Why Evo Blue Αντιγραφικό Τηλεχειριστήριο Γκαραζόπορτας Σταθερού Κωδικού με 4 Κανάλια 868MHz
Τηλεχειριστήρια Γκαραζόπορτας

Sicetech Why Evo Blue Αντιγραφικό Τηλεχειριστήριο Γκαραζόπορτας Σταθερού Κωδικού με 4 Κανάλια 868MHzΚωδικός: 37253537

Τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας της εταιρείας Sicetech 4 κουμπιών, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού για 4 διαφορετικά κανάλια. Με αυτό το τηλεχειριστήριο μπορείτε να αντιγράψετε το τηλεχειριστήριό αν θέλετε να το αντικαταστήσετε (π.χ. λόγω βλάβης), ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερα αντίγραφα (π.χ. για τα υπόλοιπα μέλη της...
Δες όλη την περιγραφή

24,90
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 24,90 €

Περιγραφή

Τηλεχειριστήριο γκαραζόπορτας της εταιρείας Sicetech 4 κουμπιών, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα προγραμματισμού για 4 διαφορετικά κανάλια. Με αυτό το τηλεχειριστήριο μπορείτε να αντιγράψετε το τηλεχειριστήριό αν θέλετε να το αντικαταστήσετε (π.χ. λόγω βλάβης), ή εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερα αντίγραφα (π.χ. για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας). Εκπέμπει σε συχνότητα 868MHz. Το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο είναι σταθερής κωδικοποίησης, δηλαδή λειτουργεί εφάπαξ με έναν κωδικό, ο οποίος από τη μία το καθιστά πιο ευάλωτο σε κλοπή (δηλαδή κάποιος τρίτος να αντιγράψει το κωδικό), από την άλλη όμως είναι πολύ πιο εύκολο να αντιγραφεί από εσάς σε περίπτωση που θέλετε να το αντικαταστήσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικοποίηση
Σταθερή
Συχνότητα
868 MHz
Κανάλι
4
Αντιγραφής
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.