Swirl R27 Σακούλες Σκούπας 4τμχ Συμβατή με Σκούπα Rowenta
Σακούλες Σκούπας

Swirl R27 Σακούλες Σκούπας 4τμχ Συμβατή με Σκούπα RowentaΚωδικός: 37251517

Σακούλες σκούπας 4τμχ κατάλληλες για σκούπες Rowenta.

Δες όλη την περιγραφή

Σακούλες σκούπας 4τμχ κατάλληλες για σκούπες Rowenta.

Δες όλη την περιγραφή
10,50
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά - αποστέλλεται από Ελλάδα

Αναφορά προϊόντος

από 10,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Λουξεμβούργο, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. R27 Σακούλες Σκούπας 4τμχ Συμβατή με Σκούπα Rowenta

    Προϊόντα καταστήματος
    10,50 €

Περιγραφή

Σακούλες σκούπας 4τμχ κατάλληλες για σκούπες Rowenta.

Το νέο σύστημα AntiBac -αναγνωρίσιμο από το μπλε χρώμα- μειώνει την ανάπτυξη βακτηρίων σε διαφορετικά στρώματα της σακούλας και διατηρεί την απορροφούμενη σκόνη και τη λεπτή σκόνη στη σακούλα, μέχρι την απόρριψή της.

Ειδικά όταν φτάσει η ώρα για αλλαγής της σακούλας της ηλεκτρικής σκούπας, η λεπτή σκόνη μπορεί να εισέλθει στο περιβάλλον και να επιβαρύνει την ανθρώπινη υγεία.

Η στεγανοποίηση σκόνης Dirtlock διατηρεί αυτό που υπόσχεται, επειδή αφού αφαιρεθεί η σακούλα ηλεκτρικής σκούπας, ο καλά μελετημένος μηχανισμός ασφάλισης διασφαλίζει ότι η σκόνη παραμένει εκεί που ανήκει - στην σακούλα.

Το φίλτρο αντι-αλλεργιογόνου Swirl MicroPor Plus δεν εμποδίζει μόνο τη συνηθισμένη σκόνη σπιτιού, αλλά και τη λεπτή αλλεργιογόνο σκόνη σε μορφή γύρης, σπόρων μούχλας, περιττωμάτων ακάρεων και βακτηρίων στην τσάντα.

Οι σακούλες σκούπας Swirl με τη σφραγίδα Pro Nature αποτελούνται από 40% ανακυκλωμένο υλικό και ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Έτσι το Swirl® συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη διατήρηση των πόρων.




Κατασκευαστής

Swirl

Χαρακτηριστικά

Συμβατότητα
Rowenta
Ποσότητα
4 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.