Fantasy Flight Extensie Joc Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator pentru 1-4 Jucători
Jocuri de societate

Fantasy Flight Extensie Joc Arkham Horror: The Card Game – The Path to Carcosa: Investigator pentru 1-4 JucătoriCodul: 37203423

"Nu pot uita Carcosa cu stelele negre atârnând de cer și umbrele gândurilor răspândindu-se la amurg în timp ce cele două soare se scufundă în Lacul Hali. În memoria mea, pentru totdeauna, imaginea...

Vezi descrierea completă

"Nu pot uita Carcosa cu stelele negre atârnând de cer și umbrele gândurilor răspândindu-se la amurg în timp ce cele două soare se scufundă în Lacul Hali. În memoria mea, pentru totdeauna, imaginea Măștii Palide va rămâne gravată."

O nouă reprezentație teatrală sosește în Arkham din Paris. După cum vă puteți imagina, a existat un mare interes, întregul Arkham...

Vezi descrierea completă
59,99
Livraremie, 25 sep - vin, 27 sep
+14,00 €costul de livrare - trimis din Grecia

Magazin selectat

Stoc 2 bucăți

Raport produs

de la 59,98 €

Descriere

"Nu pot uita Carcosa cu stelele negre atârnând de cer și umbrele gândurilor răspândindu-se la amurg în timp ce cele două soare se scufundă în Lacul Hali. În memoria mea, pentru totdeauna, imaginea Măștii Palide va rămâne gravată."

O nouă reprezentație teatrală sosește în Arkham din Paris. După cum vă puteți imagina, a existat un mare interes, întregul Arkham vorbește despre asta. Nu este deloc dificil să aflați mai multe despre reprezentație, dar în încercarea voastră, vi se revelează ceva întunecat. Dispariții. Sinucideri. Halucinații. Nebunie. Oriunde apare Regele în Galben, nebunia urmează cu fidelitate.

În Calea către Carcosa, a doua expansiune deluxe a jocului Arkham Horror: The Card Game, scopul vostru este să descoperiți secretele acestei lucrări stranii. Cele două scenarii incluse vă trimit la Teatrul Ward și vă invită la o cină oficială cu toți actorii și restul personalului. Cu toate acestea, fiecare răspuns și fiecare indiciu reușesc doar să vă tragă mai adânc în nebunie și groază.

Odată cu noile scenarii și cărți, Calea către Carcosa introduce șase noi investigatori și 62 de cărți de jucător care alcătuiesc un set complet fiecare, cu noi tactici care vă provoacă să vă confruntați cu noi slăbiciuni.

  • Jucători: 1-4
  • Vârstă: 14+
  • Durată: 60'-120'

Specificații

Cod produs
AHC67

Decorațiuni și accesorii pentru nunți

Tip
de Echipă
Tip
de Fantezie

Detalii produs

de Călătorie
Nu

Grupul de specificații 'Triciclete pentru copii'

Jocuri de cărți
Nu
Limba
Engleză
Extensii
Da
independente de limbă
Nu

Informații importante

Specificațiile sunt colectate de pe site-urile oficiale ale producătorilor. Te rugăm să verifici specificațiile înainte de a finaliza comanda. În cazul în care întâmpini probleme, raportează aici.