Reolink Go PT Plus IP Камера за наблюдение 4MP Full HD+ Водоустойчива Батерия
Камери за наблюдение

Reolink Go PT Plus IP Камера за наблюдение 4MP Full HD+ Водоустойчива БатерияКод: 37157082

Основни характеристики:

  • Цифрова IP камера
  • За външна употреба
  • Видео резолюция: 4MP
  • С микрофон и високоговорител
  • Свързаност: 4G
  • Съвместима с Alexa и Google Home
Вижте пълното описание
299,99
Бърза доставкаУтре, 01 Octoberако го поръчате в следващите 13 часа и 28 минути
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Избран магазин

Наличност 8 броя

Доклад за продукта

от 299,99 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. Официален дистрибутор
    299,99 €

  2. 395,26 €

Описание

Възможности

Reolink Go PT Plus поддържа 3G/4G LTE клетъчна мрежа, с 355° панорама и 140° наклон. Той също така разполага с 2K 4MP Super HD резолюция и интелигентно разпознаване на хора/превозни средства.

Интелигентно Засичане и Двупосочна Комуникация

Камерата анализира формите на лица и превозни средства. Можете да я настроите да открива само движения на хора и превозни средства, избягвайки ненужни аларми. Освен това, двупосочна комуникация може да бъде осъществена чрез вградения микрофон и високоговорител.

Нощно виждане

С 6 IR светодиода, камерата заснема с изключителна детайлност дори в пълна тъмнина.

Опции за съхранение

Можете да съхранявате записите си локално на Micro SD карта (до 128 GB). Освен това, можете да изберете да съхранявате събитията в Reolink Cloud.

Водоустойчива защита

Здравият корпус и тяло правят камерата водоустойчива, за работа както вътре, така и извън дома ви, при всякакви метеорологични условия.

Интелигентни известия в реално време

Получавайте незабавни известия в момента, в който камерата засече движение. Можете да конфигурирате кога искате да получавате известия или дори да ги деактивирате чрез съвместимото приложение.

Производител

Reolink

Спецификации

Детайли за продукта

Клавиатура
IP
Тип
Купол
Wi-Fi
Не
Монтаж
На открито
Видео резолюция
4MP
Нощно заснемане
Слабо осветление
Захранване
Батерия
Цвят
Бял

Безжични телефони

PTZ (панорамно-наклонно-зуумираща)
Не
SD карта
Да
Уеб камера
Не
Speaker
Не
Мобилно приложение
Не
Широкоъгълен обектив
Не
Слънчев панел
Да
Термални
-

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.

Ревюта

  1. 5 звезди
    0
  2. 1
  3. 3 звезди
    0
  4. 2 звезди
    0
  5. 1
Прегледайте този продукт
  • michalis42

    Потвърдена покупка от GoldenByte

    3:24 PM
    Имам няколко камери Reolink и съм доста доволен от качеството на изработката и функционалността им. Специално за серията Reolink Go, имам както тези, които се въртят хоризонтално и вертикално, така и една, която е стационарна, и всички работят перфектно без значителни проблеми. Единственият проблем със стационарната камера е, че качеството на звука не е много добро - т.е. когато гледате на живо видео, звукът, който чувате, има доста шум. Въртящите се камери нямат този шум и качеството на звука им е доста добро. Слънчевите панели вършат отлична работа. Имам една камера, която имам от 2-3 години и никога не съм имал проблем, освен един път, когато я монтирах на дърво, винтовете ръждясаха и тя падна, така че я преинсталирах с нови винтове. Също така, една от двете въртящи се камери, които имам, за съжаление, птица явно е дъвчела края на захранващия кабел от слънчевия панел до камерата, но за щастие, това беше само адаптерът, така че взех нов адаптер и го поправих, а също така сложих няколко стяга около камерата и отрязах краищата им, за да не кацат птиците на камерата и да дъвчат кабела отново. Друг недостатък е, че с времето, тъй като Reolink Go Plus има гумен елемент в края на кабела, за да направи връзката с камерата водоустойчива, това за съжаление изтегля кабела навън и изисква малко внимание по време на инсталацията, т.е. може да се наложи да му помогнете малко с електрическа лента или стяга. Освен това, определено препоръчвам камерите на Reolink. Те са надеждни камери, а аз имам и друго място с по-стари модели, не от серията Go, тези, които се свързват чрез Wi-Fi, и съм много доволен. Една камера, която имам повече от 5 години на открито - на стената на къщата - която се намокря и е изложена на слънце, и не е понесла най-малкото повреждане - т.е. след 5 години работи перфектно, както звукът, така и изображението - няма проблеми - разбира се, този модел е предимно метален - Друг положителен аспект от притежаването на камери от същата компания е, че имате едно приложение и можете да ги контролирате всички заедно.

    Преведено от Гръцки ·
    Намирате ли това ревю за полезно?
  • 1
    {positives} от 2 члена намериха това ревю за полезно

    Изисква рестартиране всеки път, когато сигналът е слаб или няма сигнал.

    Преведено от Гръцки ·
    • Яснота на изображението (ден)
    • Обхват на изображението
    • Леснота на инсталация
    • Яснота на изображението (нощем)
    • Качество на изработката
    • Съотношение цена-качество
    Намирате ли това ревю за полезно?