Бански костюми

Ankor Чаша за нея Масичка Пластмаса РозовКод: 37020845

Полица за чашки в банята на фирмата Ankor, която е подходящ аксесоар за подредба на четки за зъби, паста за зъби или каквото и да е друго, което трябва да организирате. Тя ще ви помогне да имате винаги подредена баня и да постигнете максимална хигиена, тъй като вашите предмети няма да бъдат изложени навсякъде в стаята. Поставянето й е настолно и е добре...
Вижте пълното описание

  • Цвят: Розов
3,60
Доставкапет, 20 сеп. - вт, 24 сеп.
+14,00 €цена за доставка - изпратена от Гърция

Доклад за продукта

от 3,60 €

Всички магазини

Цените се изчисляват за:Люксембург, Други възможности за плащане

  1. 3,60 €

Описание

Полица за чашки в банята на фирмата Ankor, която е подходящ аксесоар за подредба на четки за зъби, паста за зъби или каквото и да е друго, което трябва да организирате. Тя ще ви помогне да имате винаги подредена баня и да постигнете максимална хигиена, тъй като вашите предмети няма да бъдат изложени навсякъде в стаята. Поставянето й е настолно и е добре да се поставя възможно най-близо до умивалника, за да имате директен достъп до съдържанието.
Конструкцията е изработена от пластмаса, която представлява по-икономично решение в сравнение с другите материали. Тя е много устойчива на влага и същевременно издържлива на времето.

Спецификации

Номер на продукта
820863

Спецификации

Вид
Чаша за нея
Монтаж
Настолници
Материал
Пластмаса
Цвят
Розов
С вакуум
Не

Размери

Дължина
7,3 см
Дълбочина
7,3 см
Височина
12,1 см

Важна информация

Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете спецификациите преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, можете да докладвайте го тук.